Komentari

millionways.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Marina kuharica

    sto da onda kazemo na mozzarellu, ricottu, mascarpone???

    avatar

    03.09.2010. (19:25)    -   -   -   -  

  • praktikum

    Pametan čovjek se uvijek snađe hhehehehehe

    avatar

    03.09.2010. (19:40)    -   -   -   -  

  • Milijunas

    U Poljskom ducanu ima i normalnog kruha, kakav se proizvodi u Hrvatskoj. :))

    avatar

    03.09.2010. (20:21)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Pa da - tvaroh, rekli bi Slovaci! :)))) Kao da sma s ovim poljskim dućanom katapulirana u Wroclaw ili Cracow..:))))
    Izgleda mlčjac, mljac, a sigurna sma da tako i prije! Dobar tek!
    Pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    03.09.2010. (21:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...