Komentari

kamena-kucica-na-skoju.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • smotani

    jako mi se sviđa sama pomisao da ne vidim niti jednu utičnici, niti jednu cijev... no, kako sam bio mlađi i luđi, tek u pripremi za zajednički život, u uređivanju stana je, naravno, u estetskom, funkcionalnom smislu glavnu riječ sa svim željema imala moja draga... pokušao sam, maksimalno, uslišiti njene ideje, dosta smo toga sami u stanu radili - da, planirali smo s vremenom, s djecom, napraviti i drugačiji raspored...no, ostalo je na nacrtima.....
    ali, istina je...maksimalno se treba uživiti u prostor, dati si vremena za osmisliti, spremiti noge za hodanje ali i naoružati se strpljenjem... jako je bitno imati stan po svojoj mjeri - ne mislim baš na kvadraturu već prije na funkcionalnost..... koje sam samo ja kemije izvodio sa cijevima od centralnog..ali, isplatilo se;)))))
    i, dobra je ova vodilja "sve sakriti" - ;)
    a kombinacija koje se sve nude na tržištu sve je više - čekam da mi polako počnu rikavati uređaji i već imam ideju za zamjenske elemente ( moram priznati, u ono vrijeme kad smo uzimali namještaj, bilo je malo tih kombiniranih uređaja )
    i, mislim da si "kriva" za jednu novu ideju koja mi se rodila.... staklo ;))))) hm, hm.... ;)
    lijep ti pozdrav i ugodan ti vikend želim ;)

    avatar

    03.09.2010. (09:43)    -   -   -   -  

  • kamena

    @smotani: ja stvarno mislim da je važno dati si vremena, mi smo, eto, silom prilika čekali deset godina, jer nije bilo novaca, a nakon toliko vremena stvarno znaš do u detalje, šta hoćeš i šta ti treba... znam neke koji su renovirali odmah po useljenju, i stalno nešto kukaju di su falili, i šta su trebali drugačije... a za staklo sam već sve rekla, al' 'ko me god pita, ja kažem nikad više pločice:)))

    avatar

    03.09.2010. (16:24)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    sad cekamo slike :)

    avatar

    03.09.2010. (18:49)    -   -   -   -  

  • kamena

    @Mare: ajde, možda naknadno dodam, trebam uslikati, ali mislim da se vidi i na nekim starim "kulinarskim" postovima, baš ću pogledati :)

    avatar

    03.09.2010. (19:57)    -   -   -   -  

  • piskaralo Tixi

    A moj je san imati u kuhinji male pločice, u toplim pastelnim tonovima, koji bi me podsjećali na zagrebačke jeseni, a sad mi ti ubacila bubu u uho sa staklom: ma, ubit ću se. ; ))
    Inače, to mi je prvi glas i jako mi se sviđa, pa i ja navijam za fotografiju.
    Ja još uvijek sanjam san pod imenom "svoj na svome". I imaš pravo, najljepše je ono vrijeme od čekanja, nadanja, osluškivanja......a sad idem proviriti u svoju škatulu za snove.
    Laka ti noćica i slatko snivaj.

    avatar

    03.09.2010. (22:21)    -   -   -   -  

  • kamena

    @draga Tixi: ma riješit ćeš ti tu bubicu iz uha, najlakše za to, samo nek bude stana ili kućice :))) to je ono najvažnije, a najteže se do toga dođe, barem većina nas, rijetki su sretnici, koji započnu zajednički život sa svojim krovom nad glavom... ja bi o svojim stambenim putešestvijama mogla napisati roman za plakanje :(((... al' dobro, glavno da je sve iza mene :)))
    sretno ti bilo i čuvaj svoju škatulicu :)))

    avatar

    04.09.2010. (14:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...