Svaka čast, ti me uvijek oduševiš sa svojim receptima. Zlijevanku sam jela jednom u životu i to ovo ljeto na moru kad ju je napravila moja prijateljica i mogu ti reći da je bila super a ova tvoja, zbog sjemenki je vjerojatno još bolja. Originalan si. Pozdrav.
03.09.2010. (07:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
to je masno tijesto, nemoguće da se zalijepi uz toliko svinjeće maščobe :) fino. kod nas se pravi jedan kolač sličan, prova ili proja se kaže, ali se pravi na slatko, kao kolačić :)
03.09.2010. (08:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
auuuuuu ja na dijeti a kod tebe se uvijek fino papa....a svi pričaju o nekakvoj krizi :))))) čovječe, ja sam u krizi....na svu sreću danas dan od ugljikohidrata pa za ručak pale palačinke s pestom genovese i na kraju jedna s nutelom....mljaccccccc
05.09.2010. (13:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
fest ti dobro radi donji grijač u pećnici sudeći po boji :D ja kad pečem pizzu samo pobrašnim dno lima
02.09.2010. (20:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
šifili! mljac ;0)
02.09.2010. (21:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Ovo izgleda taaakooo dobro...Mnjami! Mljac! :)))) pozdrav od Luki+Goldie
02.09.2010. (22:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mina
nisam zljevanku radila nikada sa sjemenkama
ali obožavam sjemenke suncokreta..čak sam ih zasadila na balkonu i sad suncokreti rastu ko ludi :)
02.09.2010. (23:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
mislim da je moja baka u zlevanku stavila i malo bućinog ulja. a sjemenke nisu bile u komadu. tak nekak..
03.09.2010. (06:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
@seoska...eh da, i ja sam del bučinog ulja
03.09.2010. (06:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
ne izgleda lose...
03.09.2010. (07:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kolumna jedne superžene
Svaka čast, ti me uvijek oduševiš sa svojim receptima.
Zlijevanku sam jela jednom u životu i to ovo ljeto na moru kad ju je napravila moja prijateljica i mogu ti reći da je bila super a ova tvoja, zbog sjemenki je vjerojatno još bolja.
Originalan si.
Pozdrav.
03.09.2010. (07:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
jebeš ekozone, nezdrave hrane narodu treba, živjeli !
03.09.2010. (08:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
to je masno tijesto, nemoguće da se zalijepi uz toliko svinjeće maščobe :) fino. kod nas se pravi jedan kolač sličan, prova ili proja se kaže, ali se pravi na slatko, kao kolačić :)
03.09.2010. (08:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Sve dobre domaćice već imaju ženu, šteta.:))
03.09.2010. (10:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
Moram probati ovu varijantu:)
03.09.2010. (11:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
jasno da se ne kelji kad si vnutra hitnul 2 žlice svinjske masti:)))))
ja bih zamijenila mast maslinovim uljem :))))))
03.09.2010. (12:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
@suzette....hmhmhm, ne volim mjenjati neka tradicionalna, starinska, regionalna jela,
makar mi maslinovo zakon.
03.09.2010. (15:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
ovako ju jos nikad nisam radila ali zvuci odlicno :)
03.09.2010. (19:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
auuuuuu ja na dijeti a kod tebe se uvijek fino papa....a svi pričaju o nekakvoj krizi :))))) čovječe, ja sam u krizi....na svu sreću danas dan od ugljikohidrata pa za ručak pale palačinke s pestom genovese i na kraju jedna s nutelom....mljaccccccc
05.09.2010. (13:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
Barbieri je okoštao u tradiciji, ti sada vodiš igru
06.09.2010. (12:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...