Komentari

ogmaksimala.blog.hr

Dodaj komentar (48)

Marketing


  • herr flick

    HE HE...

    avatar

    12.09.2010. (08:29)    -   -   -   -  

  • -

    očito da sinoć nije bilo struje u uredu za prostorno uređenje dok se pisao ovaj blog.
    opet hvalospjevi o samome sebi tj o nadnaravnom talentu za pisanje
    silnih li informacija .... he he he.....

    avatar

    12.09.2010. (10:57)    -   -   -   -  

  • struka

    Struka veli, onako da niki ne zna ki veli, da se probni rad lagano zakomplicirao glede nekih čudnih vibracija turbina pa su to malo iskopčali kako bi vidili kaj se dešava...možda generalni servis nakon probnog rada. Tko da zna, ipak su to tehnička pitanja.

    avatar

    12.09.2010. (14:11)    -   -   -   -  

  • -

    A čitam u Večernjaku da je u na ovom poslu "zamračena" neka lova, 5 do 10 mlijuna eura. Kako ti je to Maks promaklo.

    avatar

    12.09.2010. (14:45)    -   -   -   -  

  • uskestaze

    Neobičan tekst Max. Nekako toplo-hladno, batina i mrkva, pikni - gladi. Nego jel ON zaposlio koga svoga? Nije? Kako to? Ah, da. Već su mu svi zaposleni. Ugodna nedjelja!

    http://uskestaze.comuv.com/

    avatar

    12.09.2010. (14:54)    -   -   -   -  

  • @

    Oprosti Maks što "šaram" ali na stranici Ogulinskog lista, gdje nema niti jednog komentara ???????, ili ih g. Pribanić, služeći HDZ-u ne želi objaviti, čitam o izboru nekakve kraljice, carice, princeze ili kako se taj sramni sajam ženskog tijela već zove. Napišem kratku opasku kako jedna takva amaterska papazijanija ne priliči Danu Grada i da je sve skupa bilo i tužno i žalosno, te krajnje amaterski odrađeno. Napisah to dobronamjerno ljut izgšto izgubih dva sata vremena ali to se ni u ludilu nije pojavilo na stranici OG lista. Neka nas g.Pribanić ne zajebava, pozivajući da komentiramo njegove članke, kada te komentare ne objavljuje. Usput rečeno, u svakoj ogulinskoj birtiji naći ćeš barem 10 domaćih komada, sto puta ljepših od onih što smo imali priliku vidjeti na ovom izboru. Kome to sve suži - valjada Begi da mu se digne. O jadni Oguline. Još jednom, Maks oprosti što sam uzurpirao ovaj prostor.

    avatar

    12.09.2010. (15:26)    -   -   -   -  

  • x

    http://www.index.hr/vijesti/clanak/ekskluzivno-objavljujemo-bajicevu-najve cu-sramotu--crnu-knjizicu-miroslava-kutle/511574.aspx

    avatar

    12.09.2010. (23:58)    -   -   -   -  

  • frau fran

    Jedino je g. Glavaš znao iskoristiti struju iz akumulatora i poslije kiselinu! Pozdrav!

    avatar

    13.09.2010. (12:39)    -   -   -   -  

  • polde

    Za @ : pa zar si očekivao da će ti dotična persona objaviti osvrt. Samo da te izvjestim da nisi ti jedni čija pisanja završe na njegovom tj. HDZ ovom čistilištu.To je stvarno jadno. Og list : komentari ne prolaze čistilište; ogulin.hr : komentara niti nema; Og-info : pitaj boga čemu ti uopće služe ..Tako da Max ostaje jedino mjesto za nešto napisati (sve dok Studio ne promjeni političku opciju). I pustite Max-a na miru, vi pacovi HDZ ovski. U većini, uz časne izuzetke, ste prvi bježali sa broda zvanog Yugoslavija . A i bježat ćete ponovo.

    avatar

    13.09.2010. (13:28)    -   -   -   -  

  • krajina

    E moj Max, koliko si vrijedan zbog svog bloga radi iznošenja drugačijeg mišljenja, mislim da si u ovoj temi previše pesimističan. Neki maksovi da je bilo interneta su po tvojoj logici pred 50 godina mogli biti protiv Gojaka, Sabljaka i Bukovnika, a oni su ipak vremenom postali zašttini znak Ogulina, prirodno i privredno važni faktori općeg razvoja. A što se tiče Lešća, treba sačekati i vidjeti koliko će novo akumulaciono jezero stvoriti nove vrijednosti za mjesni put Ogulina, Bosilejva i Generalskog. Usput, HE Lešče je na prostoru Gospićko-senjske biskupije.

    avatar

    13.09.2010. (16:46)    -   -   -   -  

  • šerajlzl

    Izbor za sis, mis, kraljicu je bio prava seoska zabava, totalni amaterizam i ruralizam, za njih 50-ak. Bilo je više njih u žiriju neg publike. HE Lešće je rađeno samo kao još jedna praonica love, što sad tek dijelom izlazi na vidjelo. Druge koristi ni efekta nema. Zaštitni znak Ogulina su i ona teniska dvorana sa stupom, i poplave, i nezaposlenost i propale firme. Nije uvijek ono po čemu te raspoznaju, automatiozmom i dobro.

    avatar

    13.09.2010. (17:58)    -   -   -   -  

  • krajina

    Što se tiče izbora za miss sasvim si u pravu, no u pogledu teniske dvorane, očito ti kao i mnogi zlonamjernici koji nemaju pojma imate jedan veliki stup u glavi.

    avatar

    13.09.2010. (18:28)    -   -   -   -  

  • frau fran

    Ispravak netočnog navoda: struja se koristila većinom u Lori! Pozdrav!

    avatar

    13.09.2010. (18:34)    -   -   -   -  

  • refošk

    a jednu branu za cijelu kotlinu pa da Bošt bude otok (ostrvo za gospodu sa manjinske liste)

    avatar

    13.09.2010. (22:13)    -   -   -   -  

  • $

    Ljudi, jeste li danas slušali na ROG-u sportsku emisiju? Koja rasturačina! Ona tri HDZ potrčka nisu mogli zaustaviti Bokulića! Straaašnoooo!!!

    avatar

    13.09.2010. (22:33)    -   -   -   -  

  • refošk

    uzdožna os nove brane Vrh Veljun - zapadna strana mosta u Oštarijama - Vrh Krpela.
    Nadmorska visina nove brane dogovorila bi se između bajnih koalicijskih (čuj) partnera tako da bi se moglo kontrolirano i nadasve racionalno potopiti cijelu kotlinu.
    Na taj način mreža HEP a dobila bi se značajnu količinu el energije barem 0,0005% vršne što nije zanemarivo,gradonačelnik i ostala svita bi morala put prvog većeg grada (dakle Karlovac),proizvođači zelja riješili bi problem tržišta svojih proizvoda,(ako su ti 2 jutra zemlje 2 jutra jezera onda nimaš ni problemi sa plasmanom zelja na tržište jer ga i nimaš,a ostali puk bi oko jezera ( novog velikog i ljepog u kojemu se zrcali Klek u hladno vedro zimsko jutro) načinio vikendice i radio fiš svaki jebeni dan u tjednu i petkom i onda mi neko sere da u jebenoj vukojebini nema dobrih programa za izlaz iz krize

    avatar

    13.09.2010. (22:39)    -   -   -   -  

  • šraftuk

    pa da, baš je ono bilo sportski, nji tri sportaša protiv jedneg. vidim na radijo ogulinu da je i gospodin voditelj sportaš u trenerki pa je valjda zato bil i neutralan, sigurno i on dobiva kakve novce od sportaši. i kako je onda on jedan mogal išta i objasnit protiv nji tri. i kako su uopće mogli zvat ovu dvojicu zajedno, kaj jedan od njih nezna sam niš reć? il je bilo žvaće guza?

    avatar

    13.09.2010. (23:51)    -   -   -   -  

  • /

    Koza opet brke obrij morda te niki u gradu ne prepozna aaaaaaa sramote

    avatar

    14.09.2010. (01:22)    -   -   -   -  

  • I.P.Broj

    Ništa se ne javlja naša fran, nedostaje mi. Je da se ne slažem sa svime njenim ali uvijek ima nešto u njenom samo treba malo razmisliti što govori. De javi se fran!

    avatar

    14.09.2010. (07:09)    -   -   -   -  

  • brezik

    Radio emisija... pa kako je moguće da se baš taj gospodin Bokulić buni..kada na ni na jednoj sjednici nije htio postaviti pitane zašto se samo u Ogulinu naplačuje nogometni teren na umjetnoj travi!? Na zadnjem postu ste vikali da je HDZ ov čovjek , a sada netko piše da nije! Nemogu skužiti za koga on radi... Možda jer dobro pitanje kako to da, kada je sve u krizi samo g.Bokulić kupi kuću u Breziku i odmah ju nadogradi za 50tak kvadrata i slično!? To se nitko ne pita! Čudno ali...baš on obični prometnik ima preko 100 000 E za sve to...

    avatar

    14.09.2010. (07:32)    -   -   -   -  

  • mimi

    Ste slušali ludu Bokulića..postavi pitanje koliko je gospodarstvo Ogulina profitiralo od Sportske zajednice! Zar neki političar može toliko glupo pitanje postaviti! Možda je bolje pitanje di je nestalo 800 000 kn za uređenje dvorane.....

    avatar

    14.09.2010. (07:56)    -   -   -   -  

  • mimfa

    Slušaja sam emisiju odnosno svađu na radio ogulinu i mogu samo reći da nije bilo pošteno šta su bokulića onako napali, a gospodin dube nema pojma o vođenu,on kao zna kako se osjeća hloverka, da moš mislit. Zauzeo je stranu odmah na početku i bokulića prekidao gdje god je moga a ovoj dvojici puštao da se brane. Mogu samo reži da Želji svaka čast što je uopće došao među vukove, time je samo pokazao da je upravu. I dobro je rekao za tajnikov vječni mandat, toga nigdje nema nego u ogulinu!

    A ona privatne teniska dvorana sramota je za cijeli grad. Koliko to ljudi igra tenis u Ogulinu, osim Pavićeve obitelji koja usput budi rečeno zbog njega samoga nije postigla nikakve rezultate, pa d aje potrebna teniska dvorana?

    Joj pa da, moralo se negdje za direktora postaviti gradonačelnikovog brata, kako sam glupa zato se gradila dvorana, moja greška, moja greška....

    avatar

    14.09.2010. (08:02)    -   -   -   -  

  • mimfa

    Za mimija:

    A neš ti love i kuće u beziku, Vau koji je to problem otić u banku i dignut kredit za kuću ili stan, strašno strašno

    avatar

    14.09.2010. (08:03)    -   -   -   -  

  • mimfa

    A mene samo zanima zašto koza ni jednu jedinu riječ nije rekao niti se branio za bokulićevo pitanje oko Dante d.o.o.?

    Zanijemio je kad mu je ovaj rekao da je u sukobu interesa jer sam svojoj firmi isplaćuje lovu.

    O tome ni on ni tajnik nisu se usudili ni zucnuti, ma daj molim te nemoj mi tu srati, bokulić nije svet i nekad je pre smješan, ali samo nekad, uglavnom pogodi ovakve obično tamo di najviše boli.

    avatar

    14.09.2010. (08:06)    -   -   -   -  

  • mimi

    Nije mimi ništa rekao za prometnika, ali sta je to njemu! Da je gradonačelnik kupio kuću onda bi ga takvi pošteni Bokulići razapeli... ali nebitno! Ma ni koza ni on nisu ništa bolji ovaj sebe naziva trećim političarem grada Ogulina...a koza pa nadimak mu govori sve! Namješta Božićni turnir već par godina...Nacionalu i td.! Pitanje je zašto se naplačuje umjetno igralište? Zar se tako potiče razvitak sporta naše djece!? A ti hvalospjevi o Bokuliću ..pa šta je taj čovjek učinio za svo mjesni odbor!? Ajd da čujem..

    avatar

    14.09.2010. (08:38)    -   -   -   -  

učitavam...