baš se sad smijemo doma kako nam je frižider toliko natrpan u ovoj krizi, valjda iz straha da "neće bit" :))) tako je i bloghaer pun kulinarskih umijeća, morat ćemo početi birati kuhara i pekara godine ako ovako nastavi :))) knjigu ću si zabilježiti, ipak je hrana jedan od najvećih užitaka :)
01.09.2010. (21:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
Ide na wish listu. Volim knjige (i filmove) u kojima se radnja vrti oko hrane.
01.09.2010. (11:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marchelina
hvala :)
01.09.2010. (12:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Ma, znaš to - rastu zazubice- i za knjigu i za predivnu hranicu! :)))) Pozdrav od Luki+Goldie
01.09.2010. (16:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Nije me oduševila. Kao da je prazna?
01.09.2010. (19:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kojotica
baš se sad smijemo doma kako nam je frižider toliko natrpan u ovoj krizi, valjda iz straha da "neće bit" :)))
tako je i bloghaer pun kulinarskih umijeća, morat ćemo početi birati kuhara i pekara godine ako ovako nastavi :)))
knjigu ću si zabilježiti, ipak je hrana jedan od najvećih užitaka :)
01.09.2010. (21:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
babl
Imaš meil.
07.09.2010. (19:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...