Komentari

pogresni-osjecaji.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Kronos.

    Baš se pitam kolike bi bile šanse da Sasha preživi da Iris nije bila s Nijom; ovako je barem jedna uspjela reagirati i nazvati hitnu dok se ova druga ukipila. To mi nikada nije bilo jasno u filmovima - svi pojure do ranjenog i nitko se ne sjeti nazvati hitnu umjesto šamaranja i plakanja i dozivanja imena ranjenika. Two thumbs up for Iris.

    Unatoč činjenici da je Patrick Nijin brat, iz toga ga razloga želi zaštititi, trebala se sjetiti svih onih svađa i kada ju je sam Patrick napao. Na neki način se zavarava kada ne želi sumnjati u brata. I jadni policajci, na njima se svi iskaljuju kada rade svoj posao :O

    Osjećam tenzije (kao ono - pusti me da budem uživljena kao i uvijek u tvoje priče :D) između policajca i Patricka. To je ono sumnjam-na-tebe-i-čekaj-kad tad-ću-te-naći. Kad smo kod toga: You don't have to come and confess, we're lookin for you. We're gon find you. So you can run and tell that home boy :P

    Veselim se finalu :D

    avatar

    30.08.2010. (14:51)    -   -   -   -  

  • Cullen 4ever

    ej.....
    ovo je užasno....ne mislim na priču nego na to što patrick čini...
    ajme...
    ne mogu vjerovati...šokirana sam....isse....
    koliko još poglavlja ima?...
    idem sada....
    javi za post...

    veliki pozz od Cullen 4ever...

    avatar

    30.08.2010. (16:52)    -   -   -   -  

  • Leprenie

    *vrišti kao zadnja budala*

    Pa još je jedno poglavlje do kraja! I više neću morati (loše) skrivati ono što znam! U damn, malo mi nedostaje da kažem ono što znam. Aaaaaaaaaa. Ne mogu sada dočekati. Nije ni čudo što prije nisam išla čitati. O.o

    Sad žderem kekse i pišem ovaj komentar, xD. Damn, skrećem s teme. A ne bih smjela. A želim. Damn! Loše je znati nešto unaprijed. Dobro, idem se koncentrirati na ovaj post.

    Dakle, Sasha je u komi. Ah, kad razmislim, bilo mi zakon da se nikada ne probudi. xD Ali hoće. Nema veze. Ipak je dobar zarvšetak... Posta, mislim. :P

    A Patrick me živcira, znaš? Ali ne znam zašto. Samo znam da me živcira. Policajci ne. Ah, neka rade svoj posao. I ne znam zašto. pobogu, Nia ne može malo razmisliti i promisliti logički. Mislim, očito je da je, nakon one tuče, Patrick mogao ubiti Sashu (prije je pisalo da bi Patrick mogao ubiti Patricka, hahahahaha).

    And I don't know what to say anymore. Hope you happy! I've wrote a comment!

    ~

    avatar

    30.08.2010. (17:40)    -   -   -   -  

  • alternative

    nekako uvijek odgađam čitanje poglavlja ove priče.. vjerojatno zato što mi se unazad nekoliko poglavlja ne sviđa smjer kojim je priča krenula.. i ne pitaj me zašto jer nemam pojma.. još jedan post? iskreno, ja bi da se sasha ne probudi.. ali znam da hoće.. i još uvijek nije kasno za onakav razvoj događaja koji bi meni bio savršen XD ali neću reći koji je to XD
    no dobro..
    :*

    avatar

    30.08.2010. (20:17)    -   -   -   -  

  • nic.

    Budući da sam već pojasnila ono za komentiranje, vidim da je ovo treći post koji nisam komentirala, pa ću sada probati barem nešto napisati... Jebiga, kako ispadne ispadne.

    Iskreno Barbs, očekivala sam ovo. Očekivala sam ovo čim smo saznali da je Patrick zaljubljen u sestru, a ona zaljubljena u nekog drugog. To je zbog prvog ili drugog posta, u kojem si napisala da je onaj prvi Niin dečko završio mrtav. Pretpostavljam da su svi odmah znali da je to bio Patrick, i zaključila sam da će kad tad Sasha nastradati od njegove ruke. Nisam doduše predviđala komu niti policijsku istragu, što mi se sviđa.

    Ja sam pretpostavila da ćeš ga odmah ubiti, i možda napraviti neku dramu, ali pustimo moje preuranjene zaključke i sve. Sasha je u komi. Nisam sigurna da će se Patrick truditi učiniti opet nešto, posebno ne u bolnici dok je policija u blizini.

    Uostalom, s Niom je, to je ono što on oduvijek želi. Ali, ovo je jedan od zadnjih postova, zar ne? Uskoro ćemo doznati sve, zar ne?

    p a p a :*

    avatar

    31.08.2010. (01:12)    -   -   -   -  

  • anime freak

    oooj...

    ako kažem da želim da se Sasha nikada ne probudi iz kome hoću li ispasti hladna odvratna kučka?
    *sigh*
    no dobro...to valjda govori koliko želim da Patrick i Nia budu skupa..
    XD

    *chuu*

    avatar

    31.08.2010. (08:41)    -   -   -   -  

  • Ines.

    mislim da sam propustila javljanje za ovaj post. što prije ću se potruditi da ga pročitam.
    u međuvremenu, novo.

    avatar

    31.08.2010. (17:51)    -   -   -   -  

  • Kronos.

    post :]

    avatar

    01.09.2010. (10:53)    -   -   -   -  

  • ina

    Ajme, nadam se da će Sasha biti dobro. Nia je još dobro reagirala. Ja bih se možda onesvijestila ili tko zna što, a možda i ne bih. Nikada ne znaš valjda. Dok se ne nađeš u takvoj situaciji.

    Zanimljivo, baš razmišljam kako zapravo nikome ne možemo vjerovati. Nia misli da poznaje svog brata, a zapravo uopće nema pojma o onome što se odvija u Patrickovoj glavi.

    Na trenutak sam pomislila da ćeš nas ostaviti u iščekivanju da li je Sasha mrtav ili ne, ali ipak je samo u komi, mada i to može biti jednako loše. Jadna Nia. Bit će joj gadno kad otkrije kakav joj je zapravo brat.

    Sviđa mi se poglavlje. Samo što sam očekivala da će već biti i novo :P

    avatar

    02.09.2010. (19:51)    -   -   -   -  

  • ~Lamona Talia Deborah Sebarlis~

    Ovaj komentar neće imati smisla (kao zapravo ni jedan moj). Ne želim ništa komentirat jer sam toliko znatiželjna da idem pročitat što se dalje izdogađalo. :) o.O

    avatar

    03.09.2010. (23:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...