znaci mijesanje je dobro zavrsilo :). mljac :). ja bih stalno radila dzem kad bi ga imao tko jesti :). a ovako mi je i po dvije teglice dovoljno a ostalo podijelim :)
26.08.2010. (22:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Super je, ja sam ove godine napravila sok od višanja a višnje smazala žlicom...bilo je mljac mljac...a još se častim konzerviranim maslinama koje sam sama priredila ove zime...konzumiram ih sa posebnim guštom...
27.08.2010. (08:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hu! u teoriji, imam šljiva za pekmez. samo... imam dvije tegle pekmeza i nikoga tko bi to jeo. ali razmišljam o spremanju zimnice, ipak sam sad supruga i domaćica :)
27.08.2010. (13:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Belleepoque
Ovo sam i čekao ! Djeluje slasno :)
Usput, mrzim tu frazu mala zemlja! Mala zemlja iz koje dolaze veliki ljudi :)
Pozdrav...
26.08.2010. (19:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Bas si vrijedna seoska domacica.
26.08.2010. (19:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
He he he..... a što je slijedeće? Kiseljenje paprika? Ajvar?
26.08.2010. (20:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Oooooooooooooooooo fala kurcu!!!!!!!
Napokon jasan text!!!!!!!
26.08.2010. (20:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Mrmljlčjljlj, , a kakav okus??????
26.08.2010. (20:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
njam!
26.08.2010. (22:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
znaci mijesanje je dobro zavrsilo :).
mljac :). ja bih stalno radila dzem kad bi ga imao tko jesti :). a ovako mi je i po dvije teglice dovoljno a ostalo podijelim :)
26.08.2010. (22:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kolumna jedne superžene
Svaka čast!
Dala si mi ideju za pekmez od breskvi.
Puno pozdrava.
27.08.2010. (07:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
carla
Super je, ja sam ove godine napravila sok od višanja a višnje smazala žlicom...bilo je mljac mljac...a još se častim konzerviranim maslinama koje sam sama priredila ove zime...konzumiram ih sa posebnim guštom...
27.08.2010. (08:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Bravo za frendicu, uz caskanje i najgore stvari :-))) brze prodju.
27.08.2010. (12:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
hu! u teoriji, imam šljiva za pekmez. samo... imam dvije tegle pekmeza i nikoga tko bi to jeo. ali razmišljam o spremanju zimnice, ipak sam sad supruga i domaćica :)
27.08.2010. (13:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rib@rnica
tak a sad speci palačinke i udri....
27.08.2010. (18:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
A sad slijedi spremanje dotične zimnice na sigurno mjesto (pod lokotom, naravno), kako Nasljednik ne bi krknuo više od tjednog "sledovanja" :)))))
28.08.2010. (18:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
e ja sam jutros za dorucak maslaca i dzema od malina, ne volim sljive i sipak:)
28.08.2010. (19:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Izgubljena na Istoku ...
Joj moja baka je džem radila. Najbolji je domaći.
Kak su tvoji doma sretni :D
29.08.2010. (17:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...