Sviđa mi se ovaj grčki ručak. Samo bih radije našu hrvatsku, tursku kavu umjesto ove grčkog švicarskog frapea.
25.08.2010. (22:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zgblaćanin
Jan da hoću nebi moga učinit te dolmadakije jerbo u nas ni za kupit loze u salamuri. Jedino da gren brat u poje. Ma je puno lozje vintriole i drugih otrovi pa neću. Btw reče se: "Svakog GOSTA tri dana dosta."
25.08.2010. (23:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ma to je sigurno bilo fantasticno! nisam jos nikad jela te listove iz salamure, ove gotove zamotane u komadu iz salamure izbjegavam. ali sam zato jela fantasticne sarmice od svekrivine loze iz njenog malog beckog vrta. vrlo ukusna stvar. ali dali ste mi ideju da oberem obliznji vinograd i pripremim ukusni rucak :D
26.08.2010. (00:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bile Muhe
Izgleda da se sezona razvija u prevemu smjeru, onemu nasemu... Provala sam turske sarme, isto su u liscu od loze, nema svinjetine, ali ni ne pita. Mogu van rec da sam se natukla, a vidim i vama je leglo,neka. Nego, kad vec tako lipo jidu di bas piju onu Ness kafurinu?! Nadan se da to liposti nisu zalili s soku! Ja san uvik za dobru kapjicu i pravu kratku kafu.
26.08.2010. (09:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
šašava mamica
Ja bi to sve probala...njam!!!
25.08.2010. (22:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Sviđa mi se ovaj grčki ručak. Samo bih radije našu hrvatsku, tursku kavu umjesto ove grčkog švicarskog frapea.
25.08.2010. (22:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zgblaćanin
Jan da hoću nebi moga učinit te dolmadakije jerbo u nas ni za kupit loze u salamuri. Jedino da gren brat u poje. Ma je puno lozje vintriole i drugih otrovi pa neću. Btw reče se: "Svakog GOSTA tri dana dosta."
25.08.2010. (23:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
ma to je sigurno bilo fantasticno! nisam jos nikad jela te listove iz salamure, ove gotove zamotane u komadu iz salamure izbjegavam. ali sam zato jela fantasticne sarmice od svekrivine loze iz njenog malog beckog vrta. vrlo ukusna stvar. ali dali ste mi ideju da oberem obliznji vinograd i pripremim ukusni rucak :D
26.08.2010. (00:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bile Muhe
Izgleda da se sezona razvija u prevemu smjeru, onemu nasemu...
Provala sam turske sarme, isto su u liscu od loze, nema svinjetine, ali ni ne pita. Mogu van rec da sam se natukla, a vidim i vama je leglo,neka. Nego, kad vec tako lipo jidu di bas piju onu Ness kafurinu?! Nadan se da to liposti nisu zalili s soku!
Ja san uvik za dobru kapjicu i pravu kratku kafu.
26.08.2010. (09:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
dalmados lipo izgleda...i pohvala na komentaru u slobodnoj dalmaciji...dalmacija moja inspiracija
27.08.2010. (23:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...