Zavidim ti na strpljenju i predivnom slatkastom mirisu koji se osjeća u cijelom stanu. Baš si me zainteresirala za kuhanje pekmeza jer ja sam to prije, dok sam bila mlađa i imala više strpljenja, radila godinama. Budući je kod mene prošla sezona šljiva, ja ću se za koji dan baciti na vinogradarske breskve.
Pozdrav i držim ti fige!.
25.08.2010. (18:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Već dugo nisam ništa od zimnice spremala. Tata uzdiše za pečenim paprikama džemom od šljiva (o smokvama da i ne govorimo) pa mislim da ću se i ja dati u miješanje.
26.08.2010. (10:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim sve te domaće stvari poput domaćeg pekmeza/džema, kuhanog paradajza, ajvara i pinđura (mmmmm!) ili, recimo, soka od bazge. Taj sok od bazge samoj sebi obećavam da ću ga praviti, ali svake godine, kao za inat, u svibnju propustim berbu jer mi se nagomilaju neodgodive obveze. A nije da je potrebna neka velika berba, dovoljna je jedna duža šetnja na mjestu daleko od prometnica i gdje uspijeva bazga i eto ti, sirovina je tu. :) U svakom slučaju, imaš pohvalu, jer sve se može kad se hoće, a barem se po već gotovom receptu može dobiti dobar rezultat, samo treba revno slijediti upute. :)
26.08.2010. (11:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
skroz si opasna! Idi miješaj i ja idem delati.
ko se vidio odmarat nakon godišnjeg :)))
25.08.2010. (16:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
turimti
miješaj, miješaj, mešaj,...e...aj....
25.08.2010. (16:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
aaaaa..... pljug, pljug...
25.08.2010. (16:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
mešaj sestro, mešaj!
25.08.2010. (17:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kolumna jedne superžene
Zavidim ti na strpljenju i predivnom slatkastom mirisu koji se osjeća u cijelom stanu.
Baš si me zainteresirala za kuhanje pekmeza jer ja sam to prije, dok sam bila mlađa i imala više strpljenja, radila godinama.
Budući je kod mene prošla sezona šljiva, ja ću se za koji dan baciti na vinogradarske breskve.
Pozdrav i držim ti fige!.
25.08.2010. (18:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Bravo, aj da je netko vrijedan! Bila na godisnjem? Svejedno dosta revno se brinula za blog, ja se tak ne brinem ni u uredovno vrijeme....
25.08.2010. (22:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Baš volim domaći džem od šljiva. I med sa cvjetnih livada Gorskog kotara.
25.08.2010. (22:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
velis live i ja provjeravam non stop kako napreduje taj dzem a kad ono nis. ti i dalje mijesas, vec satima :D
26.08.2010. (00:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Već dugo nisam ništa od zimnice spremala. Tata uzdiše za pečenim paprikama džemom od šljiva (o smokvama da i ne govorimo) pa mislim da ću se i ja dati u miješanje.
26.08.2010. (10:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Belleepoque
Oćeš organizirati internet degustaciju :) To bi bila dobra ideja... Stavi bar slike kad završiš, da i mi malo uživamo :)
Pozdrav :)
26.08.2010. (11:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kinky Kolumnistica
Volim sve te domaće stvari poput domaćeg pekmeza/džema, kuhanog paradajza, ajvara i pinđura (mmmmm!) ili, recimo, soka od bazge. Taj sok od bazge samoj sebi obećavam da ću ga praviti, ali svake godine, kao za inat, u svibnju propustim berbu jer mi se nagomilaju neodgodive obveze. A nije da je potrebna neka velika berba, dovoljna je jedna duža šetnja na mjestu daleko od prometnica i gdje uspijeva bazga i eto ti, sirovina je tu. :) U svakom slučaju, imaš pohvalu, jer sve se može kad se hoće, a barem se po već gotovom receptu može dobiti dobar rezultat, samo treba revno slijediti upute. :)
26.08.2010. (11:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mushin munen
uopće ne sumnjam u tebe,da imam utjecaja
postavio bih te za jednu od jacinih savjetnica,
ako ne i za premijerku : )
26.08.2010. (16:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
za marendu kruha i marmelade
30.08.2010. (00:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...