Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Bugenvilija

    skroz si opasna! Idi miješaj i ja idem delati.
    ko se vidio odmarat nakon godišnjeg :)))

    avatar

    25.08.2010. (16:26)    -   -   -   -  

  • turimti

    miješaj, miješaj, mešaj,...e...aj....

    avatar

    25.08.2010. (16:53)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    aaaaa..... pljug, pljug...

    avatar

    25.08.2010. (16:56)    -   -   -   -  

  • alexxl

    mešaj sestro, mešaj!

    avatar

    25.08.2010. (17:25)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Zavidim ti na strpljenju i predivnom slatkastom mirisu koji se osjeća u cijelom stanu.
    Baš si me zainteresirala za kuhanje pekmeza jer ja sam to prije, dok sam bila mlađa i imala više strpljenja, radila godinama.
    Budući je kod mene prošla sezona šljiva, ja ću se za koji dan baciti na vinogradarske breskve.

    Pozdrav i držim ti fige!.

    avatar

    25.08.2010. (18:41)    -   -   -   -  

  • jja

    Bravo, aj da je netko vrijedan! Bila na godisnjem? Svejedno dosta revno se brinula za blog, ja se tak ne brinem ni u uredovno vrijeme....

    avatar

    25.08.2010. (22:05)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Baš volim domaći džem od šljiva. I med sa cvjetnih livada Gorskog kotara.

    avatar

    25.08.2010. (22:57)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    velis live i ja provjeravam non stop kako napreduje taj dzem a kad ono nis. ti i dalje mijesas, vec satima :D

    avatar

    26.08.2010. (00:27)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Već dugo nisam ništa od zimnice spremala. Tata uzdiše za pečenim paprikama džemom od šljiva (o smokvama da i ne govorimo) pa mislim da ću se i ja dati u miješanje.

    avatar

    26.08.2010. (10:39)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Oćeš organizirati internet degustaciju :) To bi bila dobra ideja... Stavi bar slike kad završiš, da i mi malo uživamo :)
    Pozdrav :)

    avatar

    26.08.2010. (11:26)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Volim sve te domaće stvari poput domaćeg pekmeza/džema, kuhanog paradajza, ajvara i pinđura (mmmmm!) ili, recimo, soka od bazge. Taj sok od bazge samoj sebi obećavam da ću ga praviti, ali svake godine, kao za inat, u svibnju propustim berbu jer mi se nagomilaju neodgodive obveze. A nije da je potrebna neka velika berba, dovoljna je jedna duža šetnja na mjestu daleko od prometnica i gdje uspijeva bazga i eto ti, sirovina je tu. :) U svakom slučaju, imaš pohvalu, jer sve se može kad se hoće, a barem se po već gotovom receptu može dobiti dobar rezultat, samo treba revno slijediti upute. :)

    avatar

    26.08.2010. (11:35)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    uopće ne sumnjam u tebe,da imam utjecaja
    postavio bih te za jednu od jacinih savjetnica,
    ako ne i za premijerku : )

    avatar

    26.08.2010. (16:54)    -   -   -   -  

  • barba

    za marendu kruha i marmelade

    avatar

    30.08.2010. (00:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...