Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • posta 93

    Ima jos puno zasluznih ali nazalost pokojnih, npr Branko Mikulic mozda najvise, Dr Darko Najdek, Prof Fontana....

    avatar

    24.08.2010. (09:11)    -   -   -   -  

  • lajavac

    Baš me čudi da je jedino HDZ poslao prijedlog za općinska priznanja. Oni drugi samo pričaju i klevetaju po birtijama.
    Prijedlozi su po meni opravdani!

    avatar

    24.08.2010. (09:26)    -   -   -   -  

  • uvlačiguzica

    sretan vam današnji svjetski dan i bravo hrvatski intelektualci uskoplja.

    avatar

    24.08.2010. (10:08)    -   -   -   -  

  • SDP

    ORKESTRIRANI NAPADI NA SDP NEĆE SPRIJEČITI PROMJENE U BOSNI I HERCEGOVINI!

    Posljednjih dana se sa različitih medijskih i političkih adresa pokušava na svaki mogući način diskreditirati SDP BiH i njeni čelnici tako što se putem fantomskih organizacija i navodne grupe dioničara pišu besmislene krivične prijave zbog toga što se Željko Komšić uopće kandidirao i zato što je u doba Alijanse za promjene spriječena pljačkaška privatizacija HT Eroneta.

    Orkestrirani napadi na SDP neće spriječiti promjene u Bosni i Hercegovini

    Posljednjih dana se sa različitih medijskih i političkih adresa pokušava na svaki mogući način diskreditirati SDP BiH i njeni čelnici tako što se putem fantomskih organizacija i navodne grupe dioničara pišu besmislene krivične prijave zbog toga što se Željko Komšić uopšte kandidovao i zato što je u doba Alijanse za promjene spriječena pljačkaška privatizacija HT Eroneta.

    Indikativno je da se krivične prijave, koje će završiti na smeću kao i sve prethodne, od strane Croatia Libertasa i tzv. grupe dioničara HT Eroneta pokreću i medijski eksploatiraju pred sami početak izborne kampanje i u vrijeme kada SDP bez sumnje ima najbolji rejting među svim političkim subjektima u Bosni i Hercegovini.

    Najčešće mete tih krugova su predsjednik SDP-a, dr Zlatko Lagumdžija, i član Predsjedništva BiH, Željko Komšić, koji je bez sumnje jedini sigurni član Predsjedništva BiH nakon opštih izbora 3. listopada 2010. godine. Imajući u vidu kako su se proteklom periodu pokušalo obračunati sa SDP-om, od lažne afere ''Državni udar'' i afere ''Reket'' do podizanja krivičnih prijava za nepostojeća djela, ne bi nas čudilo da se u narednih 40 dana pokuša učiniti sve da se spriječi ono što je neminovno, a to je pobjeda SDP-a na predstojećim izborima!

    Stranke koje učestvuju u vlasti, u nedostatku bilo kakvih rezultata rada u mandatu na isteku, očigledno imaju namjeru krivca potražiti u opoziciji predstavljajući ove stranke i njihove čelnike kao ljude u sukobu sa zakonom, odnosno slične njima samima. Takvi metodi diskreditacije političkih protivnika, zasnovani na lažima i izmišljotinama, su nešto što neće pomoći strankama na vlasti i njihovim podanicima da ih sačuva od odgovornosti za situaciju u kojoj se trenutno nalazimo!!

    Bez obzira na sve napade na SDP koji će se evidentno intenzivirati kako se bude približavao datum izbora, neminovno je da će doći do promjena na političkoj sceni u BiH koje će predvoditi upravo Socijaldemokratska partija BiH.


    ( Centar za informiranje SDP BiH )

    avatar

    24.08.2010. (10:11)    -   -   -   -  

  • Tomas

    Poznavao sam pokojnog Miju i nemam nikakve primjedbe za njegovu kandidaturu, a mislim da ih ne može ni imati nitko tko ga je poznavao, jer mislim da je Mijo bio ponajprije čovjek, izuzetno jednostavna osoba, a tek potom uspješan znanstvenik, koji to ni po čemu nije pokazivao. Ona je dio one stare škole. Međutim, gdje je granica kad se za priznanja koja se dodjeljuju danas kandidiraju preminule osobe. Dokud se može ići? Može li se za nagradu, recimo, kandidirati, Anđeo Zvizdović? Ili samo oni koji su naši suvremenici, iako preminuli?

    avatar

    24.08.2010. (12:35)    -   -   -   -  

  • NEBRIGA

    ZNATE ŠTO MENE BRINE,PRIJE DVA DANA JE MUSLIMAN IZ BISTRICE NAMJERNO AUTOMOBILOM SRUŠIO HRVATA SA PALOČA KOJI JE BIO NA SKUTERU,PSUJUĆI MU MAJKU USTAŠKU,MOMAK JE IZVUKAO ŽIVU GLAVU SA TEŽIM TJELESNIM OZLJEDAMA I TO NIGDJE NIJE SPOMENUTO,A DA SE NEDAJ BOŽE DESILO OBRNUTO,MOŽETE SAMO ZAMISLIT ŠTO BI BILO,SJETITE SE SAMO TIRIĆEVOG SLUČAJA...ŠTO TI NA OVO VELIŠ AUTORE BLOGA???

    avatar

    24.08.2010. (14:08)    -   -   -   -  

  • Zekuša

    NEBRIGA, pa imaš e mail od autora ovoga bloga, pa mu pošalji informaciju o tome i vidjet će š da će objaviti. Što ti NEBRIGA veliš na to?

    avatar

    24.08.2010. (14:22)    -   -   -   -  

  • ;

    tako je, šta veliš na to nebriga?

    avatar

    24.08.2010. (14:54)    -   -   -   -  

  • NEBRIGA

    e mail od autora bloga nema niko,jer niko i nezna ko je autor bloga,samo predpostavljaju,a kad zna svakakve stvari iskopat iz policijskih izvješća,nek iskopa i ovo,zašto mu mi moramo to govoriti,vrijeme ja da se pođu dizati hajke i iz hrvatskih redova,a ova dva zadnja komentara meni čak djeluju kao da napadaju mene,ja sam samo obavjestio....

    avatar

    24.08.2010. (15:36)    -   -   -   -  

  • Zekuša

    Kako jadan ne bio NEBRIGA nema, pa eno ti tamo u onom plavom stupcu dva mejla, pa biraj.

    avatar

    25.08.2010. (07:45)    -   -   -   -  

  • anonimac

    U obrazloženju se kaže da Napredak posjeduje vlastitu knjižnicu. Je li im netko dodijelio tu knjižnicu ili su je sami stvorili? Tko im je dao prostor koji je naš zajednički. Može na taj način Napredak posjedovati i zgrade, tvornice, igrališta, avione... Zato bi bilo sretnije da je napisano da je Napretku povjerena knjižnica, a ne da je on posjeduje. To je vlasništvo svih nas. Inače nemam primjedbe na prijedloge HDZ, ni za Miju, ni za Napredak.

    avatar

    25.08.2010. (13:43)    -   -   -   -  

  • simpa

    Hdz je prošle godine predložio Josipa Mlakića i slagao sam se s tim u potpunosti kao što se slažem i s ovim kandidatima te stranke.

    avatar

    25.08.2010. (15:00)    -   -   -   -  

  • satir

    Ljudi previse zugaju a ne pomazu. Ako netko ima nesto sto bi se trebalo objaviti neka posajle.

    Email adrese autora bloga:

    blog.uskoplje@gmail.com
    uskopljeblog@net.hr

    P.s.
    Nisam zadovoljan radom Napretka

    avatar

    25.08.2010. (16:28)    -   -   -   -  

  • NEBRIGA

    pa zar se ovako nešto mora moliti autora bloga da objavi,kako ima izvod iz policijskog izvješća da je ukraden golf na paloču,ovo drugo se desilo maltene isti dan,i valjda čita komentare,ovo nije žuganje,ovo je sramota,da se desilo obrnuto,sve do jedna informativna emisija bi brujila o tomu,nema bloga,stranice ni portala koji nebi izvjestio o tome...ma znate šta hrvati uskoplja,goni te se vi....

    avatar

    25.08.2010. (16:50)    -   -   -   -  

  • anonim

    Pa NEBRIGA napiši što znaš i pošalji gore na mejl, šta gnjaviš više, otkud autoru to što ti znaš, pa nemere ni on bit svugdje.

    avatar

    26.08.2010. (13:23)    -   -   -   -  

  • HKD Napredak

    Službeni stav Upravnog odbora HKD Napredak Uskoplje

    Za anonimce

    U istinu Napredak posjeduje knjiznicu i nitko mu je nije povjerio, dodijelio i sl. te je njen osnutak, razvoj i rad uredno su arhivirani i obznanjeni. Upucujemo sve anonimce koji pate od elementarne nepismenosti i neinformiranosti, a obiluju zavišću, neaktivnošću, lijenošću i nekreativnošću da pročitaju Statut podružnice ovjeren kod nadležnoga Suda, na osnovu čega ova institucija može posjedovati brodove, rakete, tvornice i odmarališta, zgrade.... Također upućujemo sve znatiželjnike željne komunitarnih dobara u općinski katastar i Službu za imovinsko pravne poslove gdje će uz plaćanje zakonskih pristojbi dobiti uvid u vlasništvo bilo kojeg objekta ali i subjekta. A propos sreće koju anonimac dirljivo iskazuje, ona će tek biti potpuna kad on prestane misliti da je u mogućnosti upućivati besmislene komentare na ovu i slične adrese.
    U HKD Napretku nema ništa naše i vaše, u relacijama kako misle anonimci, koji budući da nisu članovi društva ne mogu koristiti knjižnicu (što im ni ne pada na pamet), ili informatičku učionicu, nastupati u folklornom ansamblu, tamburaškom sastavu, košarkaškoj sekciji... pa ni ući u prostorije bez dopuštenja Upravnih tijela podružnice.

    avatar

    30.08.2010. (20:39)    -   -   -   -  

  • niko neznanović

    hahaha, u pravu ste Napredak!!! Podržavam Vas u nominaciji za Povelju. Istini na volju jedini ste (nažalost) izvor kulture u našoj Općini. Sretno u radu!

    avatar

    30.08.2010. (21:15)    -   -   -   -  

  • xyz

    kad se može učlaniti u napredak?

    avatar

    30.08.2010. (21:16)    -   -   -   -  

  • HKD Napredak

    HKD Napredak radi svakim radnim danom od 15:00 -18:00 sati.
    Dobro došli!

    avatar

    31.08.2010. (12:18)    -   -   -   -  

  • štitko

    ZAR NE VIDITE DA SE (NEPOSTOJNA) HRVATSKA KREČE PREMA KATASTROFI !?

    Rat za Hrvatsku bio je uzaludan

    Ovih dana u hrvatskim medijima slušamo premijerku Jadranku Kosor, kako ona nama govori - o svojoj stranci - o pomlađivanju HDZ-a i rekonstrukciji vladinog kabineta sa ministrima. Mi građani opet slušamo neke "nove fraze" o boljoj budućnosti. Neki dan u Saboru RH, jedan je zastupnik iz svoje klupe povikao - kako je HDZ-e "kriminalna i zločinačka organizacija", koja trebala iči u zatvor Remetinc. Tamo gdje je bio do jučer i njihov ministar gospodarstva Damir Polančec. Hrvatsku svakodnevno natresaju kriminalne afere, jedna afera za drugom. Opet je uhićen (28. rujna 2010.), jedan HDZ-ov visoki dužnosnik Mladen Barišić, koji je bio šef hrvatske Carine uprave.

    20. godina onečišćene Hrvatske od HDZ-a i SDP-a

    Osamdeset posto građana u Hrvatskoj suglasno je s time da 1991. godine desila se je kriminalna "pretvorba i privatizaacija", za koju nitko nije odgovarao. Ono što je i sad najgore i dalje se provodi provatizacija po tom istom kriminalnom obrascu. U ovm mjesecu Rujnu mnogi radnici poduzeća su izgubili svoje zaposlenje, a svoju pravdu traže sad na ulici u prosvjedima. Sve je to sramota za ovo društvo, u kojem vlada totalno bezakonje. Između ostaloga imamo i sramotnu i ništavnu vlas, koja je nesposobna - da što učini za Hrvatski narod.

    Ivo Josipović i Jadranka Kosor u potrazi za spasom Hrvatske

    žalosno je - da Ivo Josipović, predsjenik Republike Hrvatske i premijerka Jadranka Kosor, otkada su se vratili iz posjeta Americi, mi Hrvati još uvijek (ne)znamo - što je bio pravi cilj njihovog putovanja u SAD-e- Smiješno je - kad nama Josipović preprićava - kako je susret između njega i američkog predsjednika Barako Obama, protekao "srdačno, toplo i prisno". Mi građani se s punim pravom pitamo - što su oni mama donesli iz Amerike ? Jesu li napravili kakav dobar posao od kojega će Hrvatska imati neku korist. Ili su se išli tamo samo oni provoditi... Cijela Hrvatska nam "pliva u sotonizmu" protiv kojega se nitko ne bori. Jedna od najopakijih bolesti leži u političkoj i klanskij organiziranoj pljački Hrvatske i njenom zaduživanju.

    Policijska država djelotvorna na suzbijanju svih negativnosti

    Predsjednik Ivo Josipović je 29. rujna 2010., povodom Dana policije i policijskog zaštitnika svetog Mihovila uručio odlikovanja 115-torici djelatnika MUP-a, za časno i uzorno služenej Hrvatskoj domovini, građanskoj zaštiti... Odlikovano je Ravnateljstvo policije s ravnateljom Oliverom Grbićem na čelu sa ministrom Tomislavom Karamarkom. Tom prigodom predsjednik RH Josipović uručio je za postignute rezultate i vrijedan rad visoka državna odličja Red hrvatskog pletera za osobit doprinos i razvitak RH, te Spomenicu domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu primilo je 115 policijskih službenika i službenica.

    U Bjelovaru, 30. rujan 2010.
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90
    C R O A T I A

    ttp://dvadesetgodinaiskoristavanja.blog.hr
    http://lijepaigadnanasa.blog.hr

    avatar

    05.10.2010. (19:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...