Komentari

ribac.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • MissKilman

    Ja sam se upravo navukla na "Firefly" (brat i ja smo na četvrtoj epizodi), tako da sam se nemalo oduševila kad sam vijdjela tvoj naslov. :) Već sad znam da ću biti frustrirana kad dođem do kraja, pa namjeravam nabaviti i te stripove. Nadam se da možda ipak postoji mogućnost da netko ipak odluči ponovno pokrenuti tu seriju.

    avatar

    24.08.2010. (20:31)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ah, kauboji u svemiru, ujedinjena dva žanra koja obožavam, pa nemre bit loše i da hoće, ih, al di ću ja to pogledat i kad, eh ;0)

    p.s.jesi nešto dirao u dizajn? ova strana sa boxovima se nekako čudno raširila i podvukla pod prostor za posteve, uopće se ne vide oni tvoji videići preporuke.

    avatar

    24.08.2010. (21:38)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    oh, pobogu, još jedan fan fireflya koji nikako ne može foxu oprostiti prekid snimanja - imam jednog takvog kod kuće. odbijam gledati firefly jer mi se ne sviđa kako mu se oči zacakle na sam spomen christine hendricks :)

    avatar

    25.08.2010. (09:39)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Ima obožavatelja :-)).

    avatar

    25.08.2010. (19:48)    -   -   -   -  

  • tičerica

    još jedna od serija koje nisam uspjela pohvatati jer su ju stalno bacali iz termina u termin. a nikako da ju se sjetim skinuti. ustvari, ne bih trebala skidati ništa dok konačno ne pogledam galacticu (nabavila sam kompletnu prije par mjeseci, i nikako da se maknem od pilota - jednostavno me uvijek nešto prekine).

    avatar

    26.08.2010. (00:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...