Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (40)

Marketing


  • :)

    jedno usputno pitanje, letak o putovanju, smještanju(u Širokom Brijegu), itd. (na hrvatskom) će se dobivati na treninzima?

    avatar

    23.08.2010. (11:21)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Poštovani gospodine Alen,nisam u mogućnosti pratiti vaš blog preko vikenda (ili vrlo rijetko),a danas kad sam ga otvorila zamalo nisam opala u nesvijest.Strašno!!!!!!!!!!!!Zaista neznam zašto uvijek mora postojati netko tko traži "dlaku u jajetu"?!Evo ovako;ja sam netko tko sa strane pratim vaš blog iz razonode kao i Vaše djevojke (predivne djevojke) zbog uživanja u njima i njihovim uspjesima i također,iz razonode i imala bih primjetiti da bi bilo jako nemoguće iz vana vidjeti sve lijepo i dobro što sam vidjela kad nebi bilo neizmjernog truda,zalaganja,ulaganja i volje s Vaše strane,a i od svih onih koji vam besštedno pomažu.Goaspodinu koji se smatra ugroženim bih imala što-šta za napisati o obavezama jer baš nije netko tko zna šta su obaveze ako mu je prijevoz djeteta na određeno mjesto obaveza.Odgojila sam,podigla i izvela na (nadam se) pravi put priličan broj djece i oni i ono što je bilo vezano uz njih i njihove želje nikad mi nije bila obaveza već užitak davanja.No neću puno pisati o tome jer bih vam zauzela veliki broj stranica na vašem blogu,ali Vam želim reći da ni Vi ni one za koje sve ovo radite nisu zaslužili da Vas takve osobe izbace iz takta i "koštaju" Vaših živaca koji su Vam potrebni za vaše daljnje uspjehe.Ja sam jedna od onih (a mislim da je takvih veći broj) koja vidim i razumijem što ste sve uložili da bi svi bili zadovoljni,pa i više od toga.Ne sumnjam da je trebalo (i da će trebati i nadalje) mnogo toga i zato samo naprijed!!!!!Uvijek vaša kreativka vam svima šalje pozdravčić i bar po jednu pusicu!

    avatar

    23.08.2010. (11:24)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    :)
    Da, naravno, kao i svake godine.

    kreativka:
    Hvala puno na ovim vasim rijecima, puno nam znace. Iskreno!

    avatar

    23.08.2010. (12:09)    -   -   -   -  

  • salvetna tehnika

    cure zgodne kao i uvijek,a obaveze,pa ko ih nema,ni meni se koji put neda subotom voziti četiri puta u grad,ali bože moj ,bolje da su mi djeca aktivna nego da ne znaju kud bi sa sobom ili da plandraju okolo.Zato smo tu da im pomažemo koliko god treba.pozdravčić.

    avatar

    23.08.2010. (12:18)    -   -   -   -  

  • kreativka

    "Salvetna tehnika"-bravo!!!!;kratko,jasno i sažeto ste pokazali koliko Vam vaše djete koje ste usmjerili na divan put,znači.
    Eto Vam,gospodine Alen ponosa i pozitivnog pokazatelja da je Vaš trud,volja i ulaganje usmjereno na one koji su toga vrijedni.
    A ponos,nasmijano lice i sreću što se Vaše djevojke nalaze na svim važnim mjestima neizmjerno lijepo pokazuju i dvije djevojke koje pozdravljaju zastavu na Medvedgradu koje se vide od naprijed.Naročito mi je "upala u oko" ona lijeva djevojka-s njenog se lica jasno isčitava sve.

    avatar

    23.08.2010. (12:34)    -   -   -   -  

  • kreativka

    A da!Zaboravila sam pohvaliti da Vas na slici sa zastavom veoma lijepo krasi Vaša elegancija!

    avatar

    23.08.2010. (12:37)    -   -   -   -  

  • salvetna tehnika

    hvala kreativka,ja pokušavam tri djevojčice usmjeriti na pravi put i naravno sve tri su mažoretkinje i uživam u njihovom trudu i plesu .

    avatar

    23.08.2010. (12:48)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Hrabra ste i divna majka "salvetna tehnika" kad čak niste usmjerili svoje davanje i ljubav samo jednom djetetu.Vjerujte mi da će Vam se sve to puno puta vratiti jer ja sam majka više djece i uživam u njima,a i u onome što mi oni uzvraćaju zato što se nikad nisam štedila za njih niti ih smatrala da su mi obaveza.Bilo bi divno upoznati Vas.Mazoretkinje su mi predivne i rado se nalazim tamo gdje su one kad god mogu.Pohvala i pozdrav za svaku od Vaših tri mažoretkinja.

    avatar

    23.08.2010. (13:05)    -   -   -   -  

  • gggggg

    Kaj bumo bili na Maksimiru za Gyor?

    avatar

    23.08.2010. (15:00)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Naravno da bumo.

    avatar

    23.08.2010. (15:12)    -   -   -   -  

  • sorry

    e zbog ove kreativke koja pise uvijek jedno te isto neda mi se čitat blog!!!

    avatar

    23.08.2010. (15:36)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pa tko kaze da moras sve procitati sto pise? Ako ti nesto ne odgovara, a ti preskoci!

    avatar

    23.08.2010. (15:41)    -   -   -   -  

  • kreativka

    "Sorry",ma nemaš brigu jer evo odlazim kući gdje nemam prilike otvarati blog i komentirati pa ćeš moći pročitati i nešto drugačije.Ali da si puno (kao fol) na ovom blogu i da ga čitaš kao što kažeš tj.pišeš sigurno bi primjetio-la da ne "svraćam" baš često i ne smetam tvojim okicama.No poznato mi je da uvijek mora biti onaj netko koga komentari poput tvoga vasele.

    avatar

    23.08.2010. (15:51)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Danas je ocito takav dan da su svi svadljivi. Pa najbolje da se svi zavucemo u krevete i prespavamo odstatak dana bez dizanja tenzija :-)

    avatar

    23.08.2010. (16:19)    -   -   -   -  

  • sasvim drugačija mama

    Južina je jučer žestoko udarala, ha?
    Dakle, ja sam mama dvoje djece. Osim drugih aktivnosti kojima se bavimo, jedno dijete je, drugo nije u Mažoretkinjama. Iako mi je teško priznati, dobrovoljno se izlažem mažoret - linču i izjavljujem da mi ne živimo s Mažoretkinjama. Dijete se upisalo jer joj se to svidjelo. Kad joj se više ne bude sviđalo, ispisat će se. Tu su stvari prilično jednostavne: naši su životi počeli prije Mažoretkinja i nastavit će se i poslije.
    Da, načelno se slažem s "tatom". Naravno da uvažavam i sve organizacijske probleme s kojekakvim izvršnim dopredsjednicima, pomoćnim trenerima, glavnim tajnicima i propalim gradonačelnicima. Međutim, problemi organizacije treninga, nastupa i natjecanja nisu moja stvar. Nisu ni problem ostalih roditelja. I da, ako u mračnim kutevima svoje intime sami sebi priznate, roditelji pokušavaju dobiti informacije vukući nekog za rukav i u zadnji tren. Tu se nama roditeljima kompliciraju stvari. Sa službenog puta planiranog mjesecima se trebaš teleportirati i odvesti dijete na trening koji nije ni na mjestu ni u vrijeme kad je trebao biti. Sve je puno kompliciranije jer mi nit živimo s Mažoretinjama nit radimo za njih. Zato bismo željeli da su stvari organiziranije i predvidljivije, a informacije poznate puno prije samog događanja.
    Draga mamo i draga starija kreativna gospođo s priličnim brojem djece! Apsolutno vam zabranjujem da kritizirate mene, moju djecu i moj odgoj i naš način života samo zato što imamo i druge interese, aktivnosti i ljude kojima posvećujemo svoje vrijeme. Tko vam uopće daje pravo da bilo kome od nas bilo što savjetujete?
    A i gospodin direktor je jučer bio nervozan. Ili je napad najbolja obrana? Dragi direktore, poštujemo mi vaš rad i trud, ali zar Vaše dijete ispasta i potpuno je zapostavljeno samo zbog nas (roditelja) ili ima nešto i u Vašoj listi prioriteta i u Vašim interesima? To je bio jedan od licemjernijih komentara. A možda bi bilo lakše kad bi Mažoretinje angažirale stariju kreativnu gospođu s priličnim brojem djece na ublažavanju direktorovog stresa? Nešto kao team building samo za direktora. "... pohvaliti da Vas na slici sa zastavom veoma lijepo krasi Vaša elegancija..." Bez komentara!
    Ukratko, dragi svi, pretpostavljam da je blog i napravljen radi izmjene informacija i mišljenja između Mažoretkinja, roditelja i djevojčica. Čemu se onda pjeniti? Sjećate se, direktore: dĂŞmos i krátos. Korjeni diktature nemaju nikakve veze s pukom i pravom pojedinaca na mišljenje.
    I za kraj ne mogu ne preporučiti: po cijelom gradu, u većini knjižara, od raznih autora i u raznim formatima može se kupiti Gramatika hrvatskog jezika. Ni jedna nije Bog zna kako zanimljiva, ali se iz svake može koješta naučiti.
    Puno vas sve pozdravlja mama zdrave i vesele djece!

    avatar

    24.08.2010. (10:05)    -   -   -   -  

  • kreativka

    "Savim drugačija mama";kao prvo Vam se zahvaljujem na tome što Vas smeta da Vas netko (navodno) napada ili uči nečem,a Vi imate bez skulpula pravo da okarakterizirate nekog tko Vam ništa nije učinio.Ja sam čak i napisala da ne želim pisati puno o tome kako sam ja svojoj djeci DAVALA ne iz obaveze nego iz ljubavi baš zato da ne povrijedim ako netko ne razmišlja tako-i sada mislim da to nije rasprava za blog (nego možda za kavicu za koju Vi možda nemate vremena).Moja djeca nisu u mažoretkinjama pa to niti nisam s tim usporedila,ali šta se u mazoretkinjama dešava (treninzi,organizacija i sl.) čak je i meni poznato koja sam promatrač sa strane-to sam željela naglasiti jer sam žačuđena da netko prigovara svemu tome,a nije promatrač sa strane.
    Što se tiče moje pohvale o eleganciji baš Vas nisam jako razumijela što ste mi htjeli reći!
    Pravopis!?? Je li možda i to meni upućeno?Pa blog je razonoda pa ako mi je nešto promaklo nepravilno ispričavam se svima kojima je to zasmetalo jer tada pokušavam malo pustiti "mozak na pašu" i osloboditi se uštogljenosti.
    U svakom slučaju mi je žao ako sam Vas bilo čime što sam komentirala prozvala u bilo kojem smislu- ja Vam se evo,javno ispričavam i smatram da ironija i slične stvari uopće ne stavljaju pozitivu na bilo koga tko ironiju upotrebljava,a ako ju je netko osjetio u mojim komentarima neka mi i za to oprosti.Sad ću se zahvaliti na druženju i povući za neko vrijeme jer mi se činilo iz Vašeg komentara da sam ja "čačkalica" tenzija što mi ni u kojem smislu nije bila namjera.Hvala za Vaš iscrpni komentar jer razmjena mišljenja je nešto što treba postojati među ljudima i što je sigurno pozitivno.Pozdrav!

    avatar

    24.08.2010. (11:13)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ajmo mi lagano prestat pricat kojekakve bedastoce i stavit konkretne probleme. Prestanite generalizirati i time kritizirati bez osnova! Dajte i tata i sasvim drugacija mama napisite gdje to mi konkretno nismo dali informaciju ili ste ju dobili u zadnji cas. KONKRETNO!!!! A ove price tipa "takav je princip" stavite macku o rep jer ne drze vodu. Ma koji to trening nije bio na mjestu i u vrijeme koje je navedeno? Konkretno molim.

    Vase djete, vaš odgoj, vaša stvar. No, jasno sam vam na pocetku sezone rekao kakva su pravila igre u timu i ako ih se ne zelite pridrzavati nemojte zadrzavati mjesto nekom drugom talentiranom djetetu koje zeli i moze raditi. Ja vama ne branim da zelite imati komociju, da se ne zelite vratiti 16.8. u Zagreb, da zelite ici na pokoji vikend, ali isto tako vi ne mozete braniti ostalih 25-oro djece da treniraju i da svoj uspjeh okrune najboljim mjestom. Naravno, to ne mora biti 1. mjesto, nije uvijek, ali je bitno da su dali sve od sebe i osvojili sto bolji plasman. Vaša prava mogu ici samo do onog nivoa dok ne smanjuju prava drugih. Tim ima prvila igre, a vi ako ih se ne zelite pridrzavati, vrata su poprilicno siroka. Ne radi mene, nego radi ostali klinaca koji ispastaju radi onih koji se pravila ne zele pridrzavati.

    A za kraj, kao što Vi mozete zabranjivati drugima, eto ja Vama zabranjujem da mi savjetujete team buildinge i "ublazavnje stresa" sa bilo kojom konkretnom osobom. Takva nacin pisanja nije primjeren dobrom odgoju. Ja za ublazavanje stresa imam svoju obitelj, svoju suprugu, i nikako nije pristojno za tako sto prizivati gospodje sa bloga. Konacno smatram da ni doticna osoba nije zasluzila da je se stavlja za "voditelje team buildinga".

    Konacno, zar Vi stvarno mislite da je primjereno ovako nešto uopce napisati na bogu koji citaju djeca? Ja si nikada ne bih dovzolio vas osobno (imenom i prezimenom) kritizirati pred vasim djetetom, pa da ne znam sto napravite. Jer ste mu autoritet i bilo bi krajnje nepedagoski, pa i nekulturno smanjivati vam autoritet pred vasim djetetom. No, vi, pod krinkom anonimnosti, to mozete raditi meni na javnom blogu. Ja vasem djetetu trebam i moram biti autoritet, a vi mi ovako ne samo da ne olaksavate, nego onemogucavate posao.

    I za kraj, potpuno se slazem sa vama, ne trebam više uskracivati svojoj obitelji ništa. Pa cemo se mi ponašati kao i druge organizacije u gradu Zagrebu. Uskoro ce roditeljski gdje cemo Vas izvjestiti koliko košta odlazak na Europsko, pa tko nema nece ici, kao sto je to u nogometu, kosarci, gimnastici, hokeju, i svim drugim mazoretkinjama u Hrvatskoj. Clanarinu cemo dici na nekih 250 kn, koliko je clanarina drugih institucija, placat ce se oprema (kao sto to rade i drugi), a svi cemo raditi iskljucivo 40 sati tjedno, sa pauzama od 8 sati. Blog? Tesko! Cemu, pa to ocito nije dobar izvor financiranja. I lagano cete informacije moci dobiti na broj telefona 34-65-886, radnim danom od 8.30 do 16.30, sa pauzom od 12.00 do 12.30. Tako cemo imati dovoljno novaca da platimo nekog pismenog da loktorira blog i ostalo za nas nepismene kajkavce (koji, eto, nemamo srecu da nam je Gaj ostavil za štandardnega jezika onoga šteroga pripoveda vecina hrvatskega puka, a i pripoveda se v ovog gradu od pamtiveka).

    avatar

    24.08.2010. (12:37)    -   -   -   -  

  • jao

    Pa dobro jeste svi vi normalni? Sad će nam ljudi lijepo sve naplatiti. Imam klinca u nogometnom klubu i to me košta oko 1.000,00 kuna mjesečno. Članarina 250, pa kupi kopačke (800 kn godišnje), pa kupi dres, pa pripreme 2.500,00 kn, pa svaka utakmica izvan Zagreba se naplačuje, pa sad ćemo trenirku kupit, pa lopta za po doma, pa kalendari na počeku godine, pa klupske akcije, pa lječnički pregledi, pa fizioterapeut... Sve to sami plačamo. A ovdje? I sad ću toliko i za mažoretkinje izdvajat jer neki ljudi ne vide dalje od nosa i ne razumiju koliko je ovo sve bolje od drugih. Mislite da u nogometu sve odlično štima. Nemalo puta dođete na trening, a treninga nema. Razbolio se trener. A "ne može on svakog nazvat", samo stoji cedulja na ogradi. Pa se autobusi za utakmice vani čekaju u beskraj, pa promjenjen termina lječničkog pregleda i td. i td. Ovo ovdje je mrak! I još se bunite. Očito nemate pojma kako stvari funkcioniraju.

    avatar

    24.08.2010. (13:12)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Još jednom,poštovani gospodine Alen, se ispričavam ako sam ja izazvala svojim komentarima ovu "zbrku" i ljutnju.I Vama osobno se ispričavam jer mi se čini da su neki previše prisno vezali mene i Vas iako Vas ja osobno i ne poznajem.Žao mi je!A nije mi drago ni što vidim da Vas je sve razljutilo tako da ste "poteknuli" i u priču o tome da sve promjenite iako mislim da to nije nešto što bi velika većina htjela.

    avatar

    24.08.2010. (13:25)    -   -   -   -  

  • jaaaaa

    joj kreativka nemojte se uvrijediti ali fakat ste naporni. alene, nemojte se uopće obazirati. ja vas pratim samo na blogu i super ste mi. i sami znate da uvijek ima netko kome nešto smeta, to je ionak u ljudskoj prirodi:-) držte se!

    avatar

    24.08.2010. (13:37)    -   -   -   -  

  • kreativka

    "jaaaa",ne kužim!? Još ću ispasti negativka u svemu ovome!Fakat će mi biti najbolje da se maknem s ovog bloga...................Baj do nekog drugog puta,ali ću dobro,i dva puta razmisliti da li da se javljam ili da samo čitam.

    avatar

    24.08.2010. (14:24)    -   -   -   -  

  • becky

    Oh Bože, ja ovo ne razumijem... Boli me glava od svega ovoga...
    Koliko godina sam u timu i nikada mi nitko doma nije rekao da su im moji treninzi problem, kada sam bila kadet i kada su me trebali vodit na treninge uvijek su na vrijeme sve saznali iako tada nije bilo bloga i nisu se na ništa žalili...Vama svima je sada još lakše i jednostavnije, a ipak se žalite... Čemu to? Čemu takvi komentari? Pa ako vam nešto smeta, znate broj ureda, znate gdje je ured pa to napravite u 4 oka, a ne ovak na javnom blogu...

    Pozz...

    avatar

    24.08.2010. (14:28)    -   -   -   -  

  • salvetna tehnika

    da se razumijemo,ja nisam nikog kritizirala i nemam se namjeru nikome ispričavati i čitat ću ovaj blog i dalje.

    avatar

    24.08.2010. (14:56)    -   -   -   -  

  • Simbad

    Za gospodina "Jao" - mislim da nije u redu uvlačiti se u g....u nekom, samo da nam ne naplati neku cijenu koju je možda davno već i trebao (vjerojatno tada ne bi bilo toliko djevojaka u timu). S druge strane, mislim da opravdavanje loše organizacije treninga nogometa koje vaše dijete trenira ne stoji, jer ako opravdavate i branite takav način rada i organizacije, tada je vjerojatno i vaš način rada na vašem radnom mjestu jednak nogometnom treneru kojeg spominjete. Naravno uvijek možete svoje dijete ispisati iz nogometa i upisati na kriket ili polo, ako Vam je isti preskup. LP.

    avatar

    24.08.2010. (15:09)    -   -   -   -  

  • ....

    ja sam prije mažuretkinja plesala standardne i latino-američke plesove. haljina 1.000 EUR, plesne cipele 250, svaki turnir plača se kotizacija (mi sami), uz to plača se autobus, hotel, hrana, sami plačamo trenera i dvoranu (kolko love toliko treninga)... i nitko nas ništa nije izvještavao. naše je da se sami raspitamo, da sami pronađemo informaciju. klub je samo objavio na oglasnoj ploči raspis, a mi onda na internet stranice onog koji organizirat prvenstvo ili turnir. pa vi dolazite i čitajte. nikakvi flajeri, nikakvi blogovi...

    avatar

    24.08.2010. (15:14)    -   -   -   -  

učitavam...