Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    direktor@croatiabus.hr
    http://www.croatiabus.hr/faq.php

    Žali im se. Možda, možda nekaj promijene :-)).

    avatar

    23.08.2010. (00:30)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 Zlica: Drage volje, ali ne smijem stati na put rušilačkoj snazi vlastite majke :)))) No ako ona zaboravi sutra pisati, ja ću... Iako, da citiram toliko spominjanu ženu (s lopatama sarkazma i cinizma): "Ovo je Hrvatska." No možda kretenoid ipak zastane na 2 sekunde i razmisli... That would be a start, at least...

    avatar

    23.08.2010. (05:52)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    "i smrdio sam ko kučka"

    :)))))))))))))) Ti si lud, koje su ovo usporedbe i opisi! :)))

    Ja im se namjerno ne bih digla. Ako sam kupila kartu baš za TO mjesto, onda TAMO želim i sjediti, ako zbog ničega, onda zbog jednog praktičnog razloga. Naime, kada sjedim na kraju busa, bude mi zlo, dok je naprijed uvijek manje drndanja i ne bud emi zlo, plus što je pogled bolji. E pa, ako sam bila dovoljno nelijena i kupila kartu na vrijeme za prva sjedala, onda tamo želim i biti, a ako ovi inače tamo spavaju, onda bi putnicima to trebali reći na blagajni dok su im prodavali kartu, a ne da ljudi kasnije imaju neugodnosti. Hrvatski primitivizam.

    avatar

    23.08.2010. (12:02)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 Kinky: Yeah, well, to je i bio lajtmotiv vriske moje mame koja je lijepo (uvjetno rečeno) pitala službenicu da koji qrc onda prodaju ta mjesta ako stoka mora na njima spavat i sl... Tehnički, niti jedno numerirano sjedalo se ne smije "ne prodati" (ako postoji potražnja) no valjda inače službenice mimoiđu tih nekoliko prvih... Što me se ne tiče kad je bus poluprazan... Ali kad je pun ko banana kalija onda jbga! Nisam se na koncu nigdje trebao ni micati. I još mi se neki lik uvalio u Pločama i spavao na meni sve do Zagreba... Nije mi ni najmanje premalo jer mi je taman njegova tikva držala onaj putni kušin da ne klizi... :D

    avatar

    23.08.2010. (12:33)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Boje ti je ić Samoborčekom 15 h uz veću mogućnost piš pauza nego ovim debilima. Ili možeš uvijek doći do Splita busom, pa onda put gore ić nagibnim sa studentskim popustom. Kod mene uvijek možeš svratit na kavu i wc :-))))

    avatar

    23.08.2010. (18:09)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Coatia bus ? Posebna priča...I ja sam se tako ...da ne kažem šta...s njima dok se nisam dočepala svog zmajčeka.
    Još uvijek ti zavidim na Gregorian...
    Sretno iz blizine Grada !!!!

    avatar

    24.08.2010. (21:43)    -   -   -   -  

  • anonimac

    Varazdincek, iz vlastitog iskustva govorim, nije apsolutno nista bolji. Pred mjesec dana sam se posvadjao s vozachem jer se poceo derati na nas nekolicinu putnika, pa sam trpio, trpio i na kraju puknuo i poceo se svadjati s njim. To je jos jedan od razloga zasto ne idem cesto doma, jer nemam auto, a neda mi se u busevima drndati i pizditi. Doduse, za 2 mjeseca dolazi auto, pa ce se i to promijeniti!
    Busevi su mi najgori element prijevoza - sto medjugradskog, sto javnog u ZG, a nije ni da su tramvaji nesto bolji. Od smrada, ustajalog zraka, cijelog interijera koji vjerojatno NIKAD nije bio pociscen, nema mi goreg od toga.

    avatar

    28.08.2010. (00:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...