Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • gogoo

    Baš volim tako robinzonski, makar čišćenje i uređivanje nije baš ugodno. I u planinarskim skloništima se ostavi nešto hrane i cuge, a nastoji se donekle urediti prije odlaska.

    avatar

    21.08.2010. (13:35)    -   -   -   -  

  • barba

    lipo li je, lipo li je
    na lazini pustoj lezat....

    kad to izgubis onda to pocnes cijeniti

    avatar

    21.08.2010. (15:00)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Odlično !!! Zavidim...

    avatar

    21.08.2010. (18:10)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Dobro je imati izbor, a i inače, nije baš tako loše imati, naravno, ono što vrijedi, a sustav vrijednosti, to je pak skroz na nama, nekima na sreću, nekima na žalost, kako već izaberu :)))
    dražeN :)

    avatar

    21.08.2010. (18:29)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Hehe, i mi smo jedne godine bili u jednoj viksi prije vlasnika, ajooooooj :)

    avatar

    21.08.2010. (18:32)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Mi smo u doba bračne idile svake godine iši na Murter u kuću u koju ljudska noga nije kročila dobrih godinu dana. Pa bi se prvih par dana ubijali od čišćenja. Prije odlaska opet smo se ubijali od čišćenja jer je trebalo ulickati kuću za turiste. Gospođa svekriva iznajmljuje turistima pa bi kao kraljica majka naređivala što sve treba napraviti. Pa bi iskrslo milion stvari koje treba i popraviti. Osim toga, stara kuća tik do mora u koju se uopće ne ulaže tako fino vuče vlagu. Pa bi nam pol godišnjeg prolazilo u saniranju šteta i otklanjanju kvarova na prastarim kućanskim aparatima koje škrta vještica nije htjela zamijeniti novima. I govorila bi - pa uložite i vi nešto, sve će to jednog dana vama ostati. I uredno bi do zadnje lipe pobrala ojriće od turista i još njurgala kako osim nje nitko ne vodi računa i kako bi mi mladi samo uživali a za ništa se ne bi pomučili. A dobro bi se potrudila da se čim manje zabavljamo. I naravno, uvijek se našlo tonu toga za prigovaranje. I zbog tih trauma ja bi radije na neko mjesto koje će me dočekati čisto i uredno. Za promjenu.

    avatar

    22.08.2010. (09:24)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    ...pročitao sam tri posljednja posta kod tebe,
    nemam ti kaj pametno reći...nije ti lako,vidim,borac si,
    sviđa mi se kako pišeš, jako je interesantno

    pozdrav iz dugave galaksije : )

    avatar

    22.08.2010. (11:18)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    been there, done that....susreti sa crnim udovicama nisu bas ugodni, ali niti oni veci pauci ne ulijevaju povjerenje...pronasla sam cak i jednu kornjacu prilikom kosnje, nazvali smo je Jura..samo naprijed !!!! pusa

    avatar

    22.08.2010. (16:38)    -   -   -   -  

  • turimti

    naj ti je noge u bazen & pivčuga u ruke...

    avatar

    22.08.2010. (17:30)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ono što jako volim je prekopavati po starim stvarima koje su pripadale nekoj meni dragoj osobi, polagano sve razgledavati i pritom slušati zanimljive priče i dogodovštine vezane uz predmete mog interesa. Mogla bih to raditi satima bez da mi dosadi. Ono što, pak, manje volim su velika spremanja na odmoru i općenito biti lišena komfora poput čiste sobe, vode, čistog kreveta i sl, u takvim okolnostima radije ostajem kod kuće. Ponekad me to ograničava u nekim stvarima, ali što ću, takva sam, nerobinzonska, a i ove sam si godine neke propuste nadoknadila putovanjem u sveukupno 4 zemlje. :)

    avatar

    22.08.2010. (21:32)    -   -   -   -  

  • smotani

    iskreno, mislim da bi svi trebali svakih par mjeseci malo u Robinzone. nema boljeg načina kako se vratiti najobičnijim a toliko zaboravljenim stvarima - poput remija ali i ovg posebnog "ljepljivog" okusa - o... zna mi se to ljeti dogoditi kada na viksi ostanem bez vode - ali, vikend se nekako pretrpi ;)
    uz sva čuda tehnike koja imamo najbolje su stare stvari, pa i radio iz 65 ;) i nek neko kaže da prije stvari nisu bile kvalitetnije a to što ne fataju ove modernije stanice - ma garant zbog toga što njih tada nije bilo pa nema u memoriji :))))))
    lijep pozdrav Robinzonkama ali i malom ljubimcu ;)

    avatar

    23.08.2010. (01:00)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Mrzim čišćenje! Sad smo se vratili u kuću nakon mjesec dana, dva dana smo samo čistili. Stanje u viksi mogu samo zamišljati :)... Ponekad mi i nedostaju analogni fotaparati - otkad imam digitalca, nemam niti jednu jedinu sliku razvijenu :( Svako ljeto skupim slike za razviti , ali ih nikada ne razvijem ...

    Pozdrav

    avatar

    23.08.2010. (11:20)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    i ja sam bil od srijede do nedjelje u šumi...samo ribičija....bez mobitela, struje...uživancija...

    avatar

    23.08.2010. (13:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...