Komentari

balada.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Temza

    Ou.em.đi. Toliko obiteljske drame stvarno nisam očekivala. Amy mi se samo u jednom postu od klošarice bez dlake na jeziku pretovrila u brižnu sestru. Kažem, neočekivan preokret za mene. Bojim se da danas sve više mladih cura kreće Evelinim stopama, nažalost.
    I nekako mislim da mogu razumijeti vezu kakvu su stvorili Amy i Riley, ne znam kako bih ti to objasnila. To vjerojatno jer sam mišljenja da se muškarac i žena, koji nisu u krvnom srodstvu mogu voljeti, a da to nije u ljubavnom smislu.

    Oprosti, znam da je komentar glup. Post mi se sviđa, samo očito sa mnom nešto ne valja. Riječi mi jednostavno ne naviru kao inače.

    :*

    avatar

    19.08.2010. (15:27)    -   -   -   -  

  • Ines.

    Prvo, ja obožavam tvoj stil. Uvijek jesam i uvijek ću. Mogu se zakleti da bih te svugdje mogla prepoznati :D

    Obožavam ovaj opis klasične londonske gužve, i naprosto se mogu zamisliti tu, usred gužve i kišnog dana. I palo mi je napamet kako sam tamo nebrojeno puta mogla poginuti jer im autobusi uvijek dolaze sa pogrešne strane -.-

    Wow, definitivno prava family drama. Amy je imala...uzbudljiv (?) život. Iskreno, ne znam jel' mi tu više žao Eveline ili Amy. Obje su imale težak život, nekako svaka na svoj način.
    Ali sviđa mi se Amy kao lik. Snažna osoba koja se zna probiti kroz život, kako god. Baš kao i svaki tvoj lik do sada :)

    :*

    avatar

    20.08.2010. (02:39)    -   -   -   -  

  • Delilah.

    Čini mi se kao da uvijek nešto kasnim i to se čak reflektira i u komentarima. -.-

    Ti sebe nadmašuješ iz posta u post. Prestaje mi biti bitna radnja. Čini mi se kao da su emocije sve snažnije i snažnije. Gotovo ih mogu omirisati, a kada čitam te emocije struje kroz mene kao što mi tekst ide pred očima. Neobičan osjećaj. Pomalo neugodan. :)

    Evelina i Amy mi se čine poput dvije suprotnosti koje si pokazala da su možda zapravo i sličnije nego što se čini. Ili barem da su spremne na iste stvari. Bez susprezanja. :D

    Nemam što reći. Barem ne pametno. Pogodila si stilski, odabirom riječi i informacija. Odlične su njihove reakcije, njihova svađa, bol... ma ŽIVOT. Toliko je dramatično da sam bez teksta.

    Grlim. :D

    avatar

    21.08.2010. (17:08)    -   -   -   -  

  • Ines.

    novo :)

    avatar

    24.08.2010. (00:23)    -   -   -   -  

  • Ines.

    ljubavice, post :)

    avatar

    31.08.2010. (17:51)    -   -   -   -  

  • Venetia

    Da, sasvim slučajno sam i na tebe naišla te odlučila pročitati sva četiri posta odmah pa da se uhvatim komentiranja. *smile*

    Iskreno, moj prvi dojam na Amy je bio taj da je ona još jedna od onih buntovnih djevojaka koje se svakog vikenda opijaju i ujutro se bude s drugim muškarcem kraj sebe.
    No, kada sam pročitala kroz ovih par poglavlja kakva je zapravo, prvo mišljenje je odmah palo u vodu. I moram reći kako mi se ona sviđa.

    O Declanu stvarno trenutno ne mogu reći ništa više osim toga da čovjek stvarno zna brzo čitati ljude i donositi zaključke o njima.
    To je dobro jer barem znaš s kakvim se ljudima družiš i sve to. Ali, opet mi se u isto vrijeme čini pomalo arogantnim, što ga čini više seksi nego odbojnim. *ceri se*

    Iskrena, direktna, bez dlake na jeziku. To je pogotovo pokazala u svađi sa sestrom. Ako ćemo već o tome, moram reći kako bi rijetko 'ko rekao to svojoj sestri.
    Naravno, ako ima imalo mozga hoće, ali opet.... Ne znam, to je samo moje mišljenje.

    Govoriti da mi je žao zbog Amynog pokojnog zaručnika mi više ništa ne znači, mada stvarno to mislim. Već sam rekla da je teško doživjeti smrt voljene osobe.
    Mada, da, Amy je odlučila krenuti naprijed bez Rileya i dobro je odlučila. Ne vrijedi živjeti u prošlosti.

    Sada da se vratim na Evelinu (by the way, to mi je ime prelijepo). Ako je glumila u tom porniću samo zato što joj je sestra radila u striptiz baru, ispala je glupom.
    Naravno, bila je ismijavana i sve to, ali to stvarno nije trebala napraviti. No, sva sreća da je izvukla najbolji kraj i završila na Cambridgeu. Zbog toga je Amy i trebala biti ponosna.

    Eto, to je sve što ja imam za reći. I iskreno se nadam da ćemo se čitati. (:

    avatar

    31.08.2010. (20:24)    -   -   -   -  

  • ....May Stox....

    HVALA BOGU!

    :DDDD

    Ljubavi, kod V.-a sam i kradem njegov net, ali pročitala sam. :D I ajmee, predivno. *.* Ma, ja sam bila sretna ko' mala beba kada dobije lizalicu čim sam vidjela tvoj komentar, juj juj. *.* < 3

    Amy je sjela na najbližu stolicu i gurnula glavu u dlanove. Nije mogla vjerovati da joj se ovo događa. Toliko se mučila i trudila da sestru usmjeri na pravi put, a sad joj se činilo da je sve bilo uzalud.

    Ovo mi je taaako predivan dio, imala sam sliku u glavi, ajme. < 3 *.*

    Ajde, čujemo se čim dobijem net [a to je tek u 10.mjesecu, nažalost -.-]! :* Pozdravi mi Enicu K., Tonku, Anitu, ma sve sve sveeee! :D

    PUSEKIIII. :*:*:*:*

    avatar

    14.09.2010. (13:41)    -   -   -   -  

  • ....May Stox....

    BTW, imam novi post. :) NA-PO-KOOON. :DD

    avatar

    14.09.2010. (13:41)    -   -   -   -  

  • ....May Stox....

    i da, dosadna sam, ali kako je bilo na maturalcu ako si išla, ljube? :DDD

    avatar

    14.09.2010. (13:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...