Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • SDP

    Angelina Jolie susrela se sa članom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem

    Član Predsjedništva BiH Željko Komšić primio je poznatu holivudsku glumicu i ambasadoricu dobre volje UNHCR-a Angelinu Jolie

    Angelina Jolie susrela se sa članom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem

    Član Predsjedništva BiH Željko Komšić primio je poznatu holivudsku glumicu i ambasadoricu dobre volje UNHCR-a Angelinu Jolie.

    Kako je saopćeno iz Komšićevog ureda, cilj posjete ove poznate umjetnice i ambasadorice dobre volje UNHCR-a je informiranje o namjeravanim aktivnostima koje želi realizirati u BiH u cilju pomoći raseljenim ljudima, kao i o aktivnostima o pitanju jačanja ujedinjenja u našoj zemlji, te osavremenjavanju obrazovanja.

    Komšić je zahvalio Jolie na radu koji obavlja kao ambasadorica dobre volje i njenom interesiranju o pitanju problematike s kojom se suočavaju bh. građani.

    Istaknuo je značaj i uspješne rezultate UNHCR-a u BiH izrazivši uvjerenje da će i kroz njene aktivnosti doći do realizacije konkretnih projekata.

    Na kraju, u vrlo ugodnoj atmosferi, član Predsjedništva BiH Komšić i Jolie razgovarali su o njenom budućem projektu, a to je snimanju filma koji će se dijelom realizirati u našoj zemlji.

    avatar

    22.08.2010. (14:59)    -   -   -   -  

  • Bušić

    napiši još da je i spavala s Komšićem je.. te on i tvoj sdp konju.

    avatar

    22.08.2010. (22:58)    -   -   -   -  

  • ...

    Ovo je isto da nogometni klub nema nijedne lopte, a lovu od općine potroši na odlazak na vaterpolo utakmicu. Dane novce GSS za Srebrenicu bi trebao u općinski proračun vratiti načelnik.

    avatar

    23.08.2010. (13:42)    -   -   -   -  

  • OXI

    Nemojte zamjeriti čovjeku ima enciklopedijski primjer poremećaja osobnosti.

    avatar

    23.08.2010. (15:01)    -   -   -   -  

  • ja

    sto ste ljubomorni?

    avatar

    23.08.2010. (22:21)    -   -   -   -  

  • hmmm

    hahaha neka vam vaša rvatska plača, vi se smatrate uskopljanima s tim nemate ništa sa gornjim vakufom znači pare idu u pravom smjeru rvatima qra.c

    avatar

    24.08.2010. (11:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...