Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • LoveToRead

    Mislim da se na sve što je dosad stvoreno gledalo s određenom dozom skepticizma. Napredovanje je logičan slijed događaja u životu. Gubljenjem starih tradicija stvaramo nove naraštaje budućih tradicija, koje će s vremenom i uz "staranje" dobiti svoju ljepotu:).

    avatar

    22.08.2010. (16:24)    -   -   -   -  

  • Željka

    Nedostaje mi snail mail(:
    Primijetila sam da sve više sumnjam u svoje znanje pravopisa i gramatike, rukopis mi je poružnio i lijeno mi je pisati olovkom, a čini mi se i da mi je rječnik postao ograničen:/ i baš me je stid što sam postala takva, tako da sam nedavno počela malo raditi na tome, tj. pišem bilješke olovkom, izvukla sam pravopis i gramatiku iz srednje(tko bi rekao da će mi opet trebati), a kad mi je postalo jasno da i u rukom pisanim bilješkama padam u napast pisati omg, lol, rofl i slične net izraze i da mi baš fale smajlići, e onda sam dobila fras.

    avatar

    22.08.2010. (17:37)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    i da je Michelangelo virus :)
    i ja sam pokvarila rukopis do te mjere da ponekad ne mogu pročitati šta sam napisala a potpis mi je svakim danom sve gori i gori, ko da nije moj

    avatar

    22.08.2010. (20:32)    -   -   -   -  

  • tičerica

    moram se pohvaliti, s pisanjem rukom nemam problema. na faksu sam hvatala bilješke rukom, rukom si pisala skripte, sada pripreme pišem rukom na šarene papiriće, da ne govorim o pisanju na ploči (meni se rukopis, silom prilika, morao popraviti u zadnjih par godina, kako bi ga učenici mogli čitati :D).
    u pravilu, ne znam razmišljati za tipkovnicom. za ono "stanje uma" potrebno za "pravo" pisanje, moram imati prazan neuvezani list papira (po mogućnosti skroz prazan, print papir, ili na linije) i grafitnu olovku, inače se ne mogu prebaciti u pravi sklop.
    a što se tiče snail-maila, to budi lijepe uspomene. kao klinka sam imala pregršt pen-frendica, a s nekima sam, vjerovala ili ne, u kontaktu još i danas (ok, pisma idu puuuuuno rjeđe otkako nas je sve "pritisnuo" život, ali kapne pisamce godišnje i nakon 15 godina :D).

    avatar

    22.08.2010. (22:08)    -   -   -   -  

  • sklodowska

    Ja pisem lab book rukom jos uvijek, jer mi jer u lab book zvrljam, a to mi je lakse olovkom. Znam da ima tih nekih kao programa za brainstorming i za notes, ali nikad se nisam ni u jedan ufurala. Tako da sve moje ideje su uvijek na papiru. U biljeznici.

    avatar

    22.08.2010. (22:17)    -   -   -   -  

  • buba u letu

    Ja sam isto primjetila kako mi je rukopis postao katastrofalan otkad sam diplomirala... Sad još jedino pišem rukom bilješke na tečaju njemačkog, pa onda kad dođem doma to pokušavam malo ljepše prepisati :D
    Čitala sam malo ovu listu, strašno O.o

    avatar

    22.08.2010. (23:55)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Rukopis mi je oduvijek bio grozan, a sada je još gori :-)).

    avatar

    23.08.2010. (00:42)    -   -   -   -  

  • Uvijek bolji

    Obožavam pisati rukom, popunjavati beskonačnu prazninu papira... Razne kemijske, bilježnice i ostala pomagala su mi jedan od "guilty pleasures". :) Pisati na računalu je tako... štajaznam, sterilno i neosobno... Skoro svi koristimo iste fontove, sva slova su jednaka, redovi su ravni, ne možeš iz razmazane riječi napraviti žvrljotinu koja će prerasti u mini umjetničko djelo jer joj dodaješ stalno nove detalje, ne možeš riječima oblikovati sliku, uglavnom, nije mi to to.
    (A za sve koje se žale na rukopis: iako redovito pišem rukom, to nije nimalo povoljno djelovalo na moj rukopis, barem što se estetike tiče. :))

    avatar

    23.08.2010. (08:36)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Uvijek prije posta zapišem sadržaj otprilike na papir, ili u svoj mali rokovnik, pa onda po tih par točaka sastavim post . To mi je jednostavnije, iako sad nakon ljeta rukopis malo šteka.. Počnem pisati onim kretenskim velikim slovima, a onda idu sve manja i manja :)
    Pozdrav :)

    avatar

    23.08.2010. (17:01)    -   -   -   -  

  • Neverin

    nema mi do kubitalnih slova, bar onda znam pročitati što sam napisao :)

    avatar

    23.08.2010. (19:33)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ja obožavam pisati i primati pisam pisana rukom - tako nekako griju srce; lijepo za vidjeti...
    Meni se, pak, svaki Tvoj post čini kao mala, predivna priča...Hvala na tome!
    Drago mi je da Ti se sviđa post kod mene - za link, dapače - biti će mi čast i zadovoljstvo! Hvala Ti!
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    23.08.2010. (19:47)    -   -   -   -  

  • astrodrom

    Hm, moram priznati da mi pisanje na kompjuteru odgovara - možda i zato što pišem s deset prstiju (učila sam to u školi). Inače mi misli brzo lete i teško mi ih je hvatati i kada tipkam, a kamoli kada pišem. Mada imam stranice i stranice napisanih priprema za razna predavanja, seminare i tome slično. Kada pišem postove, uglavnom se ne držim nekih koncepcija nego pustim da me misli i inspiracija vodi. Kada pišem neke ozbiljnije stvari ala seminari ili predavanja onda volim imati strukturu na papiru jer inače tko zna gdje bih inače završila.

    avatar

    24.08.2010. (08:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...