Komentari

janjoblog.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Maks

    Je, Janjo, Ukradena Neda je pravo rješenje za blagdan Uznesenja blažene djevice Marije u Oštarijama. Ona najbilje zna što treba oštarskim vjernicima. Ona je tu blizu, iz Bosne, a i repertoar joj vuče na oštarski. Ipak je to u režiji HDZ-a i josipdolskog načelnika, a HDZ zna!

    avatar

    15.08.2010. (07:38)    -   -   -   -  

  • Ive

    Ma Janjo, nisi ti bila u Oštarija na koncertu! Bila je ludnica, pun šator, sve se spustilo s brda i okolni mesti, a oko mene uzdišu: Viđe naše Neđeljke, neđelju joj poljubim! Sad još samo čekam da iduću godinu u oštarija zapiva i Bora Čorba! Pa će opet bit: Viđe našega Bore!

    avatar

    15.08.2010. (23:30)    -   -   -   -  

  • ?????

    Bilo bi najbolje da dođe Lepa Brena .
    Bolje na ne pričamo o našj vladarskoj sviti
    ili nedaj Bože o Grčkoj.

    avatar

    18.08.2010. (18:06)    -   -   -   -  

  • *

    Angažirati Nedu Ukraden da pjeva za blagan Velike Gospe, graniči sa zdravom pameti. Organizatora, Općinu Josipdol i njenog načelnika samo podsjećam, da je njihova Nedica za vrijeme rata, u vojnoj uniformi mlatila po svim bojišnicama i svojom pjesmom hrabrila četničku čeljad. Sramota. Nadam se da će načelnik Mihaljević barem dobiti malo po prstima jer ovo u Oštarijama bilo je uvreda za sve hrvatske branitelje.

    avatar

    19.08.2010. (10:43)    -   -   -   -  

  • Beli Deda

    Jooj al je lipo kliknit ove Bukmarke u mojoj Mozili, velidu internetskem pregledniku. Najti ove iskrene retke, kaj su se iz pepela unutarnjih previranja izdigali još jači neg prije (kaj onaj ptičuljak Feniks) i s guštom pročitat kaj veli Janjo. Kaj ima pri njoj, kako Mije, kako gredice u vrtu..dal gonu naprvo. Znam Janjo sve, niš mi pripovidat nemoraš. Lej sad je i cima polegla po krumpiru...treba tega vraga kosit. Lagano se i slive plavu..neka,neka bit će za kotlić, dva. Kotal za rakiju već lagano laje u šajerku, čeka on ko i ja miris koma. Jooj nek nas ta rakijica veseli kad nemoredu ovi vlastelini naši. Neka vidim da su i Sanadera počeli lovat lagano ovi njegovi dojučerašnji puleni...samo nek se on pravi i putuje svitom. Da ni tulko sve to jadno i tužno bilo bi čak i zabavno. Sada Jaca cvita, vrnit će starem jarcu Kanaderu kaj je skibal kad ni trebal...pokral pare iz Ypo banke, HEPa...taj bi i popu iz lemuzine zel onako bahat, nedodirljiv. Sve se to vidim u neku vrst bajke pretvara...likovi iz bajke, pijani ko majke. Al neka, dost trabunjasanja. Ostalo mi ove rakijice prošlogodišnje još malo...mislim si treba to potrošit-da se ne pokvari, pa svašta pleskam, ono kaj morti i nebi trebal. Til sam samo Janju pozdravit. PIIIS Janjo! Deda i dalje geda.

    avatar

    21.08.2010. (23:50)    -   -   -   -  

  • fran

    Samo radi istine:
    Da, svi sve znaju o drugome. Svatko zna o svemu. Iz rukava. Još da je mišljenje, ajd, u redu. Ovo? Ni u redu! Poznat je rezultat, ali članovi se nikako ne mogu dokučiti. x+y=Neda. Tu nastaje problem. Onaj tko zna i pozna situaciju lukavo (negativna osobina) šuti jer mu odgovara neistina, a drugi "sve znaju". Kada se iznajmi teren kasno je nešto zahtijevati da nešto na njemu ne bude. Pa i uz pokušaj ne ide. Normalnem čoviku ne more past na pamet takav gost večeri. Kuna je kuna (ni ju lako uhvatiti) pa se svatko snalazi kako umije. Tako i gazda šatora. Jedino, a to je škola svima ubuduće, kod iznajmljivanja treba uvjetovati korištenje prostora uz ograničenja i davanje potrebne suglasnosti na "program" kojega svaki iznajmljivač treba dati prije iznajmljivanja ili prije izvršenja sa navedenim sankcijama u suprotnom.
    Šteta što nam je jedan dio mladih takav.
    Ajte Bog!

    avatar

    23.08.2010. (19:29)    -   -   -   -  

  • seljo beljo

    Cajka, seljačine s okolnih brda, musavi klinci obljepljeni onom šećernom vunom i fran tamo kao "po zadatku". standardna kulisa svake manifestacije u gradu i okolici. Isti kurac jel svira mate bulić il ova što je sada al publika je ista.Fran priznaj da na cajku ideš češće nego na misu, da ti je svejedno na koji ćeš kurac to već znamo

    avatar

    24.08.2010. (01:49)    -   -   -   -  

  • *

    Ti si Beljo, stvarno SELJO. Pa jebla te Fran. Poanta je da za hrvatski katolički blagdan, jedan od najvećh, nastupa Neda Ukraden. Ne zbog toga što je Srpkinja, već zbog njene stalne podrške četničkim bandama za vrijeme rata. To mi je isto kao kada je za Uskrs u Remixu pjevala Arkanova gospoja. Ma sramota.

    avatar

    27.08.2010. (10:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...