Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Lun

    što kazati o Matkoviću i njegovim "kurčubićima", pa i samoj stranci......jučer je jedan komentator napisao ".....je li i dalje upitno da je HDZ zločinačka organizacija." HDZ je napravio više štete Vrgorcu nego sva negativna događanja u ovom kraju od kraja XIX stoljeća do danas.

    avatar

    13.08.2010. (08:26)    -   -   -   -  

  • ajoj

    Nisam baš po sudovima oda fala bogu ali virujem da se tribalo borit da sud ostane u Vrgorcu!!ustvari triba se borit da se dodatne institucije dovedu a ne da gubimo i ovo malo šta imamo!!branko nebi ja sad likova zbog ovog,ljudski je griješiti,pa tako i Matković,prizna je grešku i sad nek pokuša to ispraviti ako se može!!!mene više dira to šta neka mista u kojima nema par dice dobiju novo igralište a neka koja su puna nemogu doć na red da se urede iako ih nije napravija Grad!!!takva selektivna politika me više zabrinjava i ljuti nego ovo sa sudom!!i ti branko imaš nekoga ko ti odobrava članke,a taj netko se zna ko je,onaj koji te i financira!!tako i matković nije moga doć do izražaja jer ima jačih i moćnijih od njega!!

    avatar

    13.08.2010. (08:37)    -   -   -   -  

  • branitelj

    matković je glavni krivac zašto je sud otišao u metković. on je tada bio zastupnik u saboru i mogao je što je htio. a on je rasprodao sve. rasprodao!!!

    avatar

    13.08.2010. (08:54)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @ajoj, pazi malo, nemam ja nikoga tko mi išta odobrava, a ako već tako pišeš, onda molim te reci odakle ti takve informacije i imenom i prezimenom tko to radi. Lako je ubacit patku, pa neka to visi u zraku.
    E, i da, ne likujem ja ništa, već konstatiram, ljudski je griješiti, ali i grješku priznati. Ne možeš se prevrnuti za 180, a da ne objasniš zašto.

    avatar

    13.08.2010. (09:13)    -   -   -   -  

  • Vrgorac

    Nema tu likovanja, nego su to činjenice! Sve članke sam čitao i točno znam o čemu Branko govori. Branitelju, u Saboru se govori ono što stranka nalaže. Na kraju bih pitao, jeste li možda pokušali riješiti papire za imovinu u Vrgorcu? To je živi nered i katastrofa!!!

    avatar

    13.08.2010. (09:22)    -   -   -   -  

  • dusina

    Gradonačelnik će učiniti sve što je u njegovoj moći da vrati sud u Vrgorcu. Trebate ga podržati a ne lajati protiv njega. On je divan čovjek i uspješan političar.

    avatar

    13.08.2010. (11:54)    -   -   -   -  

  • Goyathlay

    Ma kakav sud? Kakav grad ?!! Vrgorac je malo vece dalmatinsko seoce... Nemojte si umisljati, ljudi... Lokalpatriotizam i slicne spike su OK, ali spustite se na zemlju! Kakav besmislen i nepotreban clanak... Radonicu, Radonicu...

    avatar

    13.08.2010. (20:40)    -   -   -   -  

  • VRGORČAN

    @GOY, A GDJE ĆEMO STATI, NA KOJOJ INSTITUCIJI TREBA STATI I REĆI NE DAMO DA JE UKINETE JER ONA JE POTREBNA NAMA VRGORČANIMA? GOY, ŽIVIŠ LI TI UOPĆE U VRGORCU ILI SI MOŽDA ČLAN OVE DOBRO POZMAZANE VLASTI, PA TI JE SVEJEDNO ŠTO ĆE BITI SA OVIM NARODOM. IMA NEKIH KOJI TAKO MISLE, ALI NJIH SHVAĆAM JER IMAJU STANOVE I VIKENDICE IZVAN VRGORCA, PA IM JE SVEJEDNO.

    avatar

    13.08.2010. (23:34)    -   -   -   -  

  • drugi način

    Bolje je ne pisati ništa,nego ono što čuješ na ulici. Dobro je to što si napisao da si čuo na ulici, možda si i komentar trebao ostaviti na ulici? Neke privatne televizije također izvješćuju službeno sa ulice intervjuirajući ljude sa Ravče ili iz Oraha, Vrgorca.
    Kada neka grupa ljudi, koalicija, politička stranka... donosi neku odluku, jasno je da se vrlo teško slože jednoglasno, ali traže se najbolja i najbezbolnija rješenja. Kada odluka padne, onda se u javnost ne iznosi tko je bio protiv ili tko je bio za, ide samo zaključak.
    Bio je neki Jadranko Kosor, koji bi se u koaliciji dogovorio jedno, a onda novinarima govorio, ja nisam za to, ja sam za nešto drugo. Nešto slično sa davanjem toga amandmana pokušao je i naš cijenjeni gradonačelnik. Bilo bi glupo da ga nije povukao, pa bilo to pod pritiskom ili svojim viđenjem stvari. Ako se grupa dogovorila, sve ostalo je - nemam riječi! Ako netko misli da je on to mogao spriječiti, a nije htio, ima visoko mišljenje o njemu, više nego on sam o sebi. Ako netko misli da se u ovome trenutku, osim stalne službe može nešto više, taj sebe potcjenjuje, mjesto mu je negdje gore, a ne u Vrgorcu. Ako netko misli da se o tome može politizirati i gaditi nekoga, to je u njemu samome i bolje bi bilo to izbaciti iz sebe.
    Nekadašnja općina Vrgorac imala je koliko znam nekoliko osnovnih škola do 8. razreda, na V.Prologu, Dragljanima, Poljicima. Došlo je vrijeme i okolnosti da je neke trebalo ukinuti. Glupo bi bilo da su ukinuli u Vrgorcu a ostavili u Poljicima.
    Naš cijenjeni gradonačelnik nije sposoban ili zbog okolnosti ne može u ovom trenutku zadržati sud u Vrgorcu u punom izdanju. On je samo jedan "mali" gradonačelnik. Ali, zato postoji netko tko bi to mogao, a to je naš osvjedočeni prijatelj, naš mili "veliki" predsjednik. Ako bude trebalo on će pomoći da se otvore dva suda. Trebalo bi ga pitati, ali ne na ulici može li on išta pomoći?

    avatar

    15.08.2010. (22:18)    -   -   -   -  

  • ajme meni nije mi...

    Imam prijedlog: neka se mirne duše ukine i ambulanta i potiraju svi doktori iz grada, konačno smo dobili našu malu kliniku"Petrović" pa ovi lokalni doktorčići više nikom nisu potrebni....

    avatar

    17.08.2010. (22:45)    -   -   -   -  

  • musa

    ma neka Matković da milicisku postaju u zamjenu za sud.

    avatar

    21.08.2010. (20:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...