moja mama je pekla marmeladu u pećnici, pa nije bilo prskanja, ali dok nije došla do te spasonosne ideje, mermelada se kuhala na ploči i tada bi obično ja dobila zadatak - ne da poližem skorene rubove, nego da miješam da ne zagori. Zato ne volim kuhanje marmelade. Moj odmor je doslovno od-mor. Ne radim ništa i dobro mi je. :.-)))
12.08.2010. (21:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nikad nisam pravila pekmez, ali kako su ove godine šljive urodile, vrlo je moguće da ću ove godine spremati zimnicu... eh, ženin posao nikad ne završava :)
13.08.2010. (10:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bookeraj - same si ga nadjemo i napravimo pa smo valjda same i krive za to :). gustirna - isprobat cu kad se vratim u bec, tu nemam pecnicu :)
zona - neces vjerovat u kakvoj hehe....upravo sam dovrsila pekmez od breskvi i sada mi se kuha onaj od rajcica, paradajza. mali eksperiment i jako sam uzbudjena zbog toga :). i da, poslijepodne sam farbala jedan stol koji ce nam biti vani, stari neki iz ikee :). samo zbog klinaca tek navecer stignem na net i nikako da objavim slike iz francuske :)
18.08.2010. (21:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne sjecam se da sam lizala rub kod kuhanja marmelade, mozda jesam...
A kako se odmaram, s godinama sam se opametila pa kad se odmaram - odmaram se. Moze to biti razgledanje grada, neki hiking, izlozbe, zapravo dosadno mi suncati se i to nikad ne radim ali odmor mi je nuzno potreban. Vidjela sam to kad sam imala ono radno mjesto od 60 sati tjedno rada i to iz minute u ,minutu jurnjava, sastanci tel. konferencije - ne znam nikoga od tadasnjih radnih kolega da je imao DIY projekte za vrijeme dana off, jest da su ti projekti gust ali tijelo jednostavno treba regeneraciju. I ne ciniti nista je isto hvale vrijedna vjestina. Sad kad opet radim dosta manje sad bih mogla tvoj opisani odmor ali necu, to obavim u radne dane a dani off su onda uzivanje, a na odmor uvijek otputujem negdje gdje srecom takvo sto nije ni moguce. No dobro imala si ti ove godine jos urlauba gdje su te mazili i dvorili pa moze i jedan radni.
20.08.2010. (00:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
A kaj usere sve oko špareta, hehehe, tko to počisti?
12.08.2010. (18:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gustirna
moja mama je pekla marmeladu u pećnici, pa nije bilo prskanja, ali dok nije došla do te spasonosne ideje, mermelada se kuhala na ploči i tada bi obično ja dobila zadatak - ne da poližem skorene rubove, nego da miješam da ne zagori. Zato ne volim kuhanje marmelade.
Moj odmor je doslovno od-mor. Ne radim ništa i dobro mi je. :.-)))
12.08.2010. (21:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
ja lukavo kuham u dubokom loncu pa ne prska :)))). ali pecnica zvuci vrlo originalno :)
12.08.2010. (23:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
Baš si vrijedna, pravi radni godišnji.
13.08.2010. (06:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
nikad nisam pravila pekmez, ali kako su ove godine šljive urodile, vrlo je moguće da ću ove godine spremati zimnicu... eh, ženin posao nikad ne završava :)
13.08.2010. (10:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gustirna
Provjereno nema prskanja, a marmelada bude odlična. Spasilo me mukotrpnog mišanja. :-)
17.08.2010. (23:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tri Pojma
6 dana nakon pekmeza, a nema te... da mi je znati u kakvoj si sada akciji? ;)
18.08.2010. (20:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
bookeraj - same si ga nadjemo i napravimo pa smo valjda same i krive za to :).
gustirna - isprobat cu kad se vratim u bec, tu nemam pecnicu :)
zona - neces vjerovat u kakvoj hehe....upravo sam dovrsila pekmez od breskvi i sada mi se kuha onaj od rajcica, paradajza. mali eksperiment i jako sam uzbudjena zbog toga :). i da, poslijepodne sam farbala jedan stol koji ce nam biti vani, stari neki iz ikee :). samo zbog klinaca tek navecer stignem na net i nikako da objavim slike iz francuske :)
18.08.2010. (21:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
E da ja bih naravno sliku stola.
Ne sjecam se da sam lizala rub kod kuhanja marmelade, mozda jesam...
A kako se odmaram, s godinama sam se opametila pa kad se odmaram - odmaram se.
Moze to biti razgledanje grada, neki hiking, izlozbe, zapravo dosadno mi suncati se i to nikad ne radim ali odmor mi je nuzno potreban.
Vidjela sam to kad sam imala ono radno mjesto od 60 sati tjedno rada i to iz minute u ,minutu jurnjava, sastanci tel. konferencije - ne znam nikoga od tadasnjih radnih kolega da je imao DIY projekte za vrijeme dana off, jest da su ti projekti gust ali tijelo jednostavno treba regeneraciju. I ne ciniti nista je isto hvale vrijedna vjestina.
Sad kad opet radim dosta manje sad bih mogla tvoj opisani odmor ali necu, to obavim u radne dane a dani off su onda uzivanje, a na odmor uvijek otputujem negdje gdje srecom takvo sto nije ni moguce.
No dobro imala si ti ove godine jos urlauba gdje su te mazili i dvorili pa moze i jedan radni.
20.08.2010. (00:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
more~snova
meni je sin sad preuzeja ulogu glavnog lizatelja tece ( pogotovo kad se radi o kremama za kolace). pozdrav sa sjevera
22.08.2010. (17:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
ma ja sam uvijek lizala sve moguće rajngle (pekmez, griz, palentu na mlijeku...) i kreme od kolača, pa i dan danas:)
24.08.2010. (18:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...