I Šanpjer isto pjeva i nakon po ure traži dodatne vokale po trbuhu. Mi smo sretan narod, a zamisli da su oni gore ( gore i gore) umjesto bez mozga bez organa za oplodnju... tko bi nas tucao?
11.08.2010. (09:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mene uvijek zbunjuje kak je dolac zapravo gore :D riba njam, al mi niskobudžetni od sve ribe najviše jedemo oslića i tunjevinu iz konzerve (eh da, i u subotu slavonski fiš od vijetnamskog soma - no comment!)
11.08.2010. (09:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
:))) Jakobinke, grdobina ili coda di rospo oliti rošpo, rombo, škampi, kovač... dođi u Pulu, nađe se toga!! Al čuj, rošpo od kile se vraća u more da naraste. Mada bi i od njega bila neka juhica, al od starijeg većeg brata imaš pečenje, pohane medaljončiće, od glave juhicu... Moram priznati da romba i ja rijetko vidim. A ako ja nešto od morskih stanovnika rijetko vidim, onda je to stvarno rijetko:)))
Jakobinke koje smrde na naftu? Mora da su bile u mulju, vjerujem da ih samo treba dobro isprati od pijeska. one se vade s tridesetak metara, ima ih i na plićim mjestima, ima i uzgajanih, ali ove iz dubine su najbolje. Nikad kupiti očišćene, kao i svaka školjka i one moraju biti žive!!! Znam da ti to znaš.
11.08.2010. (10:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Htjedoh se i ja javiti, no vidim kako me Helix prestigla. ; ))) Cijena ribe nije mala, no mene više ljuti mali primjerci ribe, ispod svake norme, koji se prodaju, a ribari viču kako nema ribe.
11.08.2010. (12:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vic je doista vic i po... a i slike mi se sviđaju, tek nedavno sam i sama tamo bila (prvi put za života, ali nadam se, ne i zadnji...) Srdačan pozdrav iz Švabije
11.08.2010. (22:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Crozona
Odličan zagrebački putopis, tako nešto treba postaviti turistima koji dođu u naš grad, da napokon prestanu blejat u katedralu i sabor.
11.08.2010. (07:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
I Šanpjer isto pjeva i nakon po ure traži dodatne vokale po trbuhu. Mi smo sretan narod,
a zamisli da su oni gore ( gore i gore) umjesto bez mozga bez organa za oplodnju...
tko bi nas tucao?
11.08.2010. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
mene uvijek zbunjuje kak je dolac zapravo gore :D riba njam, al mi niskobudžetni od sve ribe najviše jedemo oslića i tunjevinu iz konzerve (eh da, i u subotu slavonski fiš od vijetnamskog soma - no comment!)
11.08.2010. (09:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ha,ha, izvrsno filtriraš ;)
11.08.2010. (09:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Helix
:))) Jakobinke, grdobina ili coda di rospo oliti rošpo, rombo, škampi, kovač... dođi u Pulu, nađe se toga!!
Al čuj, rošpo od kile se vraća u more da naraste. Mada bi i od njega bila neka juhica, al od starijeg većeg brata imaš pečenje, pohane medaljončiće, od glave juhicu... Moram priznati da romba i ja rijetko vidim. A ako ja nešto od morskih stanovnika rijetko vidim, onda je to stvarno rijetko:)))
Jakobinke koje smrde na naftu? Mora da su bile u mulju, vjerujem da ih samo treba dobro isprati od pijeska. one se vade s tridesetak metara, ima ih i na plićim mjestima, ima i uzgajanih, ali ove iz dubine su najbolje. Nikad kupiti očišćene, kao i svaka školjka i one moraju biti žive!!! Znam da ti to znaš.
11.08.2010. (10:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
@Helix.....e sestro, znal sam da buš se javila za grdobinu, hehehehe,
sijećam se one tvoje, posta.
Znam da si znalac.
11.08.2010. (11:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
piskaralo Tixi
Htjedoh se i ja javiti, no vidim kako me Helix prestigla. ; )))
Cijena ribe nije mala, no mene više ljuti mali primjerci ribe, ispod svake norme, koji se prodaju, a ribari viču kako nema ribe.
11.08.2010. (12:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
lijep đir, samo kava fali
11.08.2010. (13:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
@zube, jooooj tam okolo je kava 12 kn nekad bila.
U tuđmanovoj birtiji sam prije 10 godina platil malu pivu 18 kn.
Rekoh: "Sad me vidite i više nikad"
11.08.2010. (14:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
krule
vidim i ti ne jebeš....;) :))
11.08.2010. (17:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
M.H.S.
vic je doista vic i po... a i slike mi se sviđaju, tek nedavno sam i sama tamo bila (prvi put za života, ali nadam se, ne i zadnji...) Srdačan pozdrav iz Švabije
11.08.2010. (22:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...