Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • Crozona

    Zabava zagarantirana, ako vas i lađaranje ne zanima, sigurno će biti živopisnih likova koji će vas nasmijati do suza. Ima se bome za pojist i popit. :)

    avatar

    11.08.2010. (07:27)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    ehhh... bruko moja, svaki put protutnjim onuda, svaki put mislim, stani malo, čovječe, ali... nekad, valjda...

    avatar

    11.08.2010. (07:52)    -   -   -   -  

  • smotani

    već sam nekoliko puta zamalo došao, ali, uvijek me nešto spriječilo... kako sam i ove godine dobrodošao svojim prijateljima, a, igleda da mi se još uvijek godišnji smiješi...ko zna ...
    znam samo da uživam u svakoj reportaži vezanoj uz maraton, da sam i sam na neki način sudjelovao..... (mislim na sponzorstvo svoje firme) i da izuzetno cijenim tu tradiciju.... neka je sretno svim veslačima a svima uz obale ove predivne rijeke želim dobar provod :))
    i... vidio sam prošli (izbrisani) post.... neću komentirati (poštujuć tvoju želju) ali, smijem se složiti, zar ne?
    lijep ti pozdrav :)

    avatar

    11.08.2010. (08:43)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    ja mislim da bi meni nakon takvog maratona ruke otpale :)

    avatar

    11.08.2010. (09:14)    -   -   -   -  

  • .

    ?

    avatar

    11.08.2010. (09:19)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Crozona, dobra napomena, ima i za pojist i popit, sve u svemu prava fešta! :0)
    @S.K, obavezno jedne godine moraš stat, lip je to doživljaj i prizor za pamćenje.
    @smotani, pa ako ti se prilika pruža svakako je iskoristi, najlipši doživljaj Maratona je zapravo sa lađe ili broda koji prate lađare, no i uzavrelost na startu a da ne spominjem ludilo u cilju imaju svoje draži ;0) eto iznimno me veseli što ima takvih sponzora koji prepoznaju ove tradicijske vrijednosti, zato uvik velim - ma hvala sponzorima, hvala!
    što se Otvorenog pisma B(l)ogu tiče, kako i najavih, zbog razloga poštovanja i samopoštovanja Otvoreno pismo B(l)ogu zbrisah sa zorom novog dana, sve što sam zapravo imala reći u tekstu sam i rekla, niti mu što imam dodati niti oduzeti. ponavljati već izrečeno bilo bi suvišno.
    no prepoznajem tvoje razumijevanje i mogu na njemu samo iskreno zahvaliti.
    @Booki, zapravo na Maratonu najviše strada, hihi - guzica ;0)) zbog specifičnog vrlo neudobnog sjedećeg položaja na rubu lađe kojim se saderu gluteuxi maximusi i butine. kako u Neretvi misec posli Maratona znaš tko je na njemu veslao? taj koristi kušiniće da bi sio ;D ali znaš ima jedna ali vrijedna ženska ekipa lađarica, neretvanske prekaljene veteranke koje već godinama veslaju, ako bi jednom htjela iskušati svoje snage obrati se našim Metkovkama, one će ti sve objasnit što i kako ;0)
    @ . pitanje je koje?

    avatar

    11.08.2010. (11:40)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Ne preostaje mi ništa drugo nego da se i ja pridružim pozivu svima u radijusu cirka negdi otpriliko oko približno tri iljade kilometara od doline Neretve, neka smjesta krenu prema epicentru :-D

    avatar

    11.08.2010. (12:57)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Čini se da je zabava zagarantirana!!! Ako nose još mjesec dana jastučiće sa sobom, mogu misliti kako izgledaju kad dodju do cilja:)) A ladjaricama svaka čast.
    Ja ko i @smotani i još, post nije trebao biti obrisan.
    Lijepi pozdravi:)

    avatar

    11.08.2010. (14:30)    -   -   -   -  

  • marchelina

    ako dođen, jel' smin fačkat lađare? :D alkari mi i nisu nešto bili hehe :))

    avatar

    11.08.2010. (16:00)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @tako je brode! ludilo se sprema ;D
    @omladinka, dečki dođu iscijeđeni ko limun, ali ih ne iznose iz lađe neg to oni ipak na svoje noge, onako malo mamurno hihi ;0) a sad zamisli toliku koncentraciju kršnih momaka nesigurnih nogu, pa žene moje ja ne znam šta se čeka, već ste tribale krenit put Neretve... ;0))
    p.s.zbog sveukupne mentalne higijene smatrala sam da negdje treba podvući crtu, podvukla sam je autocenzorski prva vodeći se osjećajem pravičnosti, drugi neka rade po svojoj savijesti.
    @marche, evo omladinki gore san skoro pa dala detaljne upute ;0) daklem ukoliko voliš friškiju robu - šibaj pravac Metković pa ih zaskači oko mosta prije samog starta, ukoliko ti je lakše podapinjat nogu - šibaj pravac Ploče i čekaj iz zasjede na cilju ;0)) ej, 30ak lađa puta 10 muškića, pa majkumu, za svaku će se naći nešto ;D

    avatar

    11.08.2010. (16:37)    -   -   -   -  

  • mina

    zbog obaveza osobno neću prisustvovati ali tvoji postovi će mi kao i uvijek približiti ovaj divan spektakl.. zapravo sa žaljenjem konstatiram da u tvojim krajevima do sada nisam imala priliku boraviti..nadam se da će se to uskoro promijeniti
    lijep pozdrav Modesti i guštaj i za nas koji nećemo biti u mogučnosti uživo pratiti lađare :)

    avatar

    11.08.2010. (17:05)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @mina, nastojat ću ubaciti koju fotku što ažurnije da dočaram tu užarenu atmosferu Maratona, no svakako ukoliko ti se pruži prilika jednom svrati u naš kraj, ima se hvala bogu puno toga lipoga za vidit, pogotovo za radoznale i hrabre istraživače vedra duha, kao što slutim da i sama jesi ;0)

    avatar

    11.08.2010. (17:10)    -   -   -   -  

  • mm

    Sad je Neretva "in"? Pa i mi Ličani ćemo biti "in" kad se dogovorima maknuti onih 6 kamenčina koje su napravile bent i od tekućice stvorile stajaćicu. I tokove skrećemo kad hoćemo- rukovanja nikad dosta,
    Za jučer-svaka čast. Osupnuo me je onaj nesuvisli brzi odgovor iznad. Vidjela sam i prije da je to tornado u glavi, ali ovolika Katrina... ?! Nevjerojatno? Ili naša svakodnevica od onih koji bi trebali ...ništa zapravo- samo me je sram u ime svih koji misle slično kao i ja. Pozdrav. I nemoj se NIKAD mijenjati "na bolje."

    avatar

    11.08.2010. (17:21)    -   -   -   -  

  • marchelina

    fala na detajnim uputama, akobogda udaču se ove godine :))))))))))))

    avatar

    11.08.2010. (19:32)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @mm, što se prirode tiče nekako vidim da je najbolje ne dirat, lipa je sve dok u nju čovik ne z(a)gazi, ali znam pouzdano da je nama Dalmatincima divna Lika stalno in, a pogotovo kad nam ove litnje sparne noći ne daju spavat a friškina sa planina zavodljivo zaziva i zaziva ;0)
    što se Otvorenog pisma tiče, moje samopromišljanje je transparentno poimence naslovljeno B(l)ogu i Bogu (iako ni od jednog zapravo nisam očekivala odgovor, svaki bi me radovao). ja samo uložih vjeru da će do uredništva Bloga stići, a do Boga je došlo već u mome srcu. sve naknadno, poruge na moj račun isl, zapravo vidim kao usputne kovitlace nastale iz čitanja s nerazumijevanjem. o tomu nemam što reći. velim, sve što sam imala reći rekla sam u tom Pismu, niti mu što imam dodati niti oduzeti. i to je to.
    pozdrav i tebi, i nebum ;0)
    @marche, daćebog daće! ;D

    avatar

    11.08.2010. (20:05)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Ma bloga ti nađe li se i koji političar u lađi.:)

    avatar

    11.08.2010. (23:54)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @fra, vidiš to je ono zanimljivo, od kapitalaca ni jedan, oni u pravilu vole da ih se voza, a u lađi treba i veslat i potegnit. kad pogledaš naš političarski profil jedna rigorozna maratonska dijeta da ne kažem tortura - bi im itekako bila potrebna ;0)

    avatar

    12.08.2010. (11:00)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @mcmlx, kako da ne, Maraton je poznat po tome da je otvoren svakome, već odavno sudjeluju i zagrebačke ekipe, županjci, gorani, siščani, naši moližani, etc. ne baš redovito kao lokalne ekipe ali kako se okupe. bez ikakvih zapreka bilo tko tko okupi ekipu, prijavi se na Maraton i prođe kvalifikacije u Opuzenu - može sudjelovati, iako u pravilu prve pozicije osvajaju domaći zbog većeg iskustva i treninga, mogu reći da iz godine u godinu i neke uporne pridošle ekipe osvajaju sve bolje pozicije i konkuriraju za najviša mjesta, evo recimo 4.gardijska isl. Udruga Maratona lađa osigurava 35 lađa, tko upadne u te najbolje dobija lađu na korištenje, ma Maraton ti je čudo! ;0)

    avatar

    12.08.2010. (18:31)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Bojin se da ću ga i ove godine propustit, ali nikad se ne zna. :-)))

    avatar

    12.08.2010. (20:23)    -   -   -   -  

  • luki 2

    I baš je pravedno da je nogometna utakmica Hrvatska - Slovačka završila 1:1 :))))))))))))
    Naravo da sma presretna - nisma se čak ni kladila - jer - kako god, kladila bi se sama protiv sebe! :))))))
    Uživaj na Maratonu lađa; vole Te Luki+Goldie

    avatar

    12.08.2010. (20:57)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @joj guste pa takomisvega daj nagovori te tvoje lutalice na akciju, jedna godina mora bit tvoja ;0)
    @luki, ma odmah sam se sitila tebe i bilo mi je drago, iako ja volim kada u tekmi pada puno golova, čak bih im oprostila da su neriješeno igrali i na višem rezultatu hihi ;0) hvala ti, guštat ću i za tebe!

    avatar

    12.08.2010. (21:18)    -   -   -   -  

  • barba

    a da za prominu pocnu veslati od Ploca prema Metkovicu :)

    avatar

    12.08.2010. (22:08)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @haha barba, odličan prijedlog, Maraton pa uzvodno! ;0) e tek bi se onda na muci poznali junaci! ;D

    avatar

    13.08.2010. (10:58)    -   -   -   -  

  • Indijanka vegetarijanka

    e, da sam bliže...

    avatar

    13.08.2010. (11:16)    -   -   -   -  

  • odmak

    Opet gledala samo na televiziji.

    avatar

    14.08.2010. (21:31)    -   -   -   -  

učitavam...