Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • fak

    Nisam član niti jedne partije, mislim da je nekorektno Tokića svrstavati u isti tor sa ovim volovima ako smo imalo realni i bez obzira koju stranku simpatiziramo.

    avatar

    10.08.2010. (18:47)    -   -   -   -  

  • neko iz mase

    zz i donator, to je jedino što znate! Kampanju 90-ke vodite pljuvajući po onima što nešto rade. Vi ste najsmješnija organizacija na svijetu. Skup bolesnih i isfrustiranih ljudi. Ovo pišem kao netko tko živi u Uskoplju i pomalo prati politička zbivanja. Možete anonimno lajati na ovome blogu jer niste za ništa drugo ni sposobni. Nisu ni drugi za pohvaliti ali s vama se ne može nitko uporediti. Jadnici!

    avatar

    11.08.2010. (10:03)    -   -   -   -  

  • azra

    odjebo Vas kico, pa ne znate šta sada raditi, mi iz TOMA SVI GLASAMO ZA DEVEDESETKU
    ŽIVIO KICO!

    avatar

    11.08.2010. (16:04)    -   -   -   -  

  • bravar

    Ja bome neću! Ti azra nemaš veze sa našom firmom, nije te teško prepoznati tko si. Za tebe i tebi slićne NIKAD moj glas.

    avatar

    12.08.2010. (22:46)    -   -   -   -  

  • korektor

    Moja azra otkad si se vratila s mora vodis kampanju i maltretiras ljude po kaficima. Ispolitizirali ste otvaranje prostorije udruge za oboljele od PTSP-a i kicinu humanost. Kico je apoliticna osoba a ko je neku poliuticku partiju i podrzavao to sigurno nisu ovi iz 90-tke.
    Vasa zelja bi bila da Vam je privuci nekoga uspjesnoga i pametnoga u vas tabor a nesto Vam ne ide. A azra sa osnovnom skolom se ne moze raditi u TOM-u dosuse ti si kupio srednju ali ne vrijedi ionako si lazirao mirovinu iz RH. Vrati se u punceve odaje na moru i uzivaj.

    avatar

    14.08.2010. (09:52)    -   -   -   -  

  • srek

    koliko je ljudi samo u Uskoplju laziralo mirovinu iz rh,bolje bi bilo da su taj novac dali ovim oboljelim od ptsp ,,sve su to licemjeri pred izbore

    avatar

    01.09.2010. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...