Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Belleepoque

    Nisam znao da je sv. Lovro zaštitnik knjižničarstva... Hvala na informaciji!
    Jesi li možda čitala "Pjevač tanga" iz iste biblioteke? Andrea Zlatar je gotovo poput novog Zlatka Crnkovića, samo joj se ne daje pozornosti.

    Vidim da si pisala i o Dobar protiv sjeverca. Gotovo cijelo to novo kolo HIT biblioteke je stvarno jako dobro. Vraća se HIT onomu što je nekoć bio :) Ako nisi, najtoplije preporučam za čitanje "Ljubav malim slovima"

    avatar

    10.08.2010. (14:26)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Belleepoque - vjerujem da bih se sjećala da sam čitala "Pjevača tanga" (o toj se knjizi dosta govorilo u posljednje vrijeme, zar ne?) Andrei Zlatar su namijenili istu ulogu kakvu (je) ima(o) Zlatko Crnković, ali baš tu dolazi do izražaja osobnost pojedinog urednika i meni se sve u svemu sviđa što izabire Andrea Zlatar (mada nisam bila nezadovoljna ni izborima Zlatka Crnkovića, moram priznati da me od svih najviše razočarao poneki izbor Velimira Viskovića za Profil,ako se ne varam).
    Slažem se za novi HIT, sjećam se da sam ih rado čitala prije (Momo Kapor, Ephraim Kishon, razni drugi humoristi objavljeni su upravo na taj način, da i ne spominjem dječji HIT iz kojega su mi birali knjige u djetinjstvu).
    Na preporukama najtoplije zahvaljujem... :)

    avatar

    10.08.2010. (14:33)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ajd baci neke linkove i način kako da diđem do neke stručne literature. ne mogu si priuštiti kupovanje...

    avatar

    10.08.2010. (14:39)    -   -   -   -  

  • Lund

    Ne znam koliko je razlika u obrazovanju prepreka za parove, vjerojatno bi u nekim slučajevima mogla biti poprilična. Ali kad smo kod obrazovanja, znam da mene ovaj tvoj blog zaista obrazuje, prilično mi širiš književne vidike, a ni o gosponu Lovri nisam imao pojma. Tnx :)

    avatar

    10.08.2010. (16:30)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Uživala sam u Razmetnom ljetu :-)).

    avatar

    10.08.2010. (19:00)    -   -   -   -  

  • black mamba

    Slučajno, valjda mi ova vrućina udarila u glavu, sklonim se od sunca i nađem jednu pametnu stranicu, a i ukusi u čitanju su nam jaaaako slični. I ja sam sasvim slučajno uzela Razmetno ljeto i mislila da je balinada, ali me je knjiga jednostavno prikovala i dok sam se znojila, nisam to ni primjećivala, haha... Uz nju sam uzela i jednu posve mi nepoznatu autoricu Majgull Alexsson i njenu "Travanjsku vješticu" koja je isto tako knjiga koju moraš pročitati i iskomentirati, a ja se nadam da će nam se ukusi zaista i tu podudarati.

    avatar

    26.08.2010. (15:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...