Komentari

sickofitall.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Sapunerija

    Meni je čak slika izašla dva put u Makarskoj kronici, a u Slobodnoj ni jedanput.
    Iman osjećaj da ljudi po Makarskoj rivijeri kupuju Kroniku samo da vide jesu li izašli u njoj. :-)

    avatar

    10.08.2010. (12:53)    -   -   -   -  

  • Anonimac

    Čovjek dođe u neko razdoblje kada osjeti da mora ostaviti trag iza sebe, jer mu puno ne preostaje. Anđelko je to učinio sa Kronikom. Šamanska su to posla, ne pitajte zašto. Kronikom je učinio za Makarsku, ravno slijetanjem NLO-a na Osejavu. Zakucao je osnove novinarstva. Pozdrav Anđelku uz pjesmu Grateful Dead - Been All Around this World!...

    avatar

    11.08.2010. (12:07)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Imao sam srecu što sam na neki nacin u projektu izlaženja "Kronike"sudjelovao od prvih dana. Kako? Anđelko mi je u toku 2002. g..govorio o tome. I doveo me je u buducu redakciju. Milivoj Kumpar je pocetkom stutenog miseca 2002. namištao zidno grijanje. Anđelko je izvadfio laptop. koji je tada za mene bio španjolsko selo, i objašnjavao mi projekt tjednika""Makarske kronike". Mada sam po prirodi optimist bio sam ipak skeptik u uspjeh "Kronike". Nakon nekoliko dana ispred kafica "Bety" u Makarskoj sjedio sam s Majom, koja mi je rekla, ispostavilo se kasnije ,- prorocke rjeci.:Ako prođemo cetiri broja uspjeli smo . Evo sada je u znaku Majinog imena, koje ima cetiri rjeci i ovaj 400-ti broj. Evala svima, koji su pisali i citali "Kroniku".
    A, mom prijatelju kolegi, i uredniku kapa dolje do ispod poda. Drago mi je što sam sudjelovao u ovom projektu, koji nije prominio samo naš grad nego i nas same, Hvala svim kolegama i kolegama s kojima sam surađivao. Stvarno sam istinski uživao u tome I nikad ne bih minjao tih nekoliko godina dragomukotrpnog rada za bilo što. Jer to me iskustvo obogatilo. I shvatio san da radim za zajednicku stvar svih ljudi.
    Hvala ti Anđelko što si me ukljucio u svoj projekt!

    PER ASPERA AD ASTRA

    avatar

    13.08.2010. (01:00)    -   -   -   -  

  • mali brat

    iSPRAVAK.Maino ime ima cetri slova , a ne rjeci, Da ne dude zabune. Laka noc i dobro jutro svima.

    avatar

    13.08.2010. (01:09)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Ovo sve pišem bez naoćala- Pa mislim da nije ni loše. A zašto nemam naoćale pogledajte na mom blogu. Po danjem svjetlu mogu pisati i citati dobro.

    avatar

    13.08.2010. (01:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...