Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • fra gavun

    Bio sam u svinjcu...a eto tebi troška, kad moj crkne uzet ću olovku i papir i crtat pa da vidiš
    onda faca naših politikanata.:)

    avatar

    06.08.2010. (12:50)    -   -   -   -  

  • tičerica

    da ti budem iskrena, još od pretprošlog mobitela ne koristim digitalni fotić. :D sva tri su imali više megapixela od fotića. ;)
    ali najsretnija sam bila kada je puž-muž kupio mobitelsku zvijer od 8 mpx, pa sam mogla prestati tegliti njegov fotić u svojoj omnia mea torbekanji. xD

    avatar

    06.08.2010. (15:10)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Fotić je otfotkao svoje, šmrc. Nek' ostane u lijepom sjećanju :-)).

    Više puta sam dotaknula tu temu, vjerojatno ću ponovno :-)). Primjetila sam da mi odgovaraju onlajnci koji su skoro pa isti on i off.
    Međutim tijekom godina, upoznala sam osobe na koje je online tako djelovao da su se bitno transformirale. Povjerovale su svemu, u smislu, kaj ja znam, dobila sam nebrojeno bračnih ponuda online. I kaj to znači? Da ću ih dobivati tako lako i offline? Može, ali ne mora biti. Online je dio mog života i često mi se događaju iste stvari u oba oblika (neću to nazvati svjetovima, kod mene su previše isprepleteni :-)) ).
    No, ima ljudi koji se tako ufuraju u online da im to, na jedan način uništi život. Ne shvaćaju da osoba s druge strane monitora koja im izjavljuje ljubav, to radi ne samo njima. I da to ništa ne znači, najmanje da mogu prekinuti svoju vezu i ući u novu.
    Pobornica sam realiziranih online ljubavi, ali nisu sve iste :-)).

    avatar

    06.08.2010. (19:36)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Žao mi je za fotić :((((( No, zašto pišemo - svatko iz nekih svojih razloga; za mene je blog najviše virualni dnevnik, gdje bilježm što mi se sve događa...A kad dobijem rekaciju od drugih, a pogotovo i neke odlične ideje i informacije - kao na Tvom blogu - treba li uopće piati zašto pisati i čitati?! Zato je oplemenjuje!
    Vole Te Luki+Goldie

    avatar

    08.08.2010. (14:09)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    digitalci imaju prenosivu DNK i žive vječno!
    čitam i pišem jer je stvarnost po sebi pomalo presažeta

    avatar

    08.08.2010. (17:07)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    Budem pogledala link.

    A za roman 'Dobar protiv sjeverca': čitala sam, ali ne znam zašto mi nekako nije dobro legao. Valjda sam bila dekoncentrirana drugim stvarima, zapravo, dovršila sam ga s naporom, tek tako. Ipak, pamtit ću ga baš po tome što je drugačiji, imaš osjećaj da si upao u onu sferu intimnosti mailova.

    avatar

    08.08.2010. (22:47)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Zlica - žao mi je što se ovdje nije razvila nešto burnija rasprava oko toga, jer me upravo to strašno fascinira: činjenica da danas imamo ljude koji su ti skloni skidati svece u virtuali, da bi se u RL pretvorili u bubice, pa se čovjek pita koliko je to nagomilane frustracije i agresije nakupljeno u ljudima (ja baš i ne poznajem dobro onaj dio virtuale koji se tiče dejtinga, već više rasprave - političke, književne i ine - iz kojih se sklapaju prijateljstva, ali neke su stvari zajedničke). recimo, ja ne razumijem čija su privatna pravila pristojnosti tako labilna da će se survati u liticu i ne koristiti čim osoba ima sigurnost da neće biti otkrivena. anonimnost je mnogima dobro došla (a meni se to pomalo gadi, iskreno). nažalost, vjerujem da i sama putem pisanih riječi mogu djelovati strože nego u RL (ali pisana komunikacija je krasna, dopušta ti da se maksimalno precizno izraziš, pa onda to djeluje ukočeno).

    iskreno, traćim dosta vremena razmišljajući o tome kakav dojam ostavljam na ljude: online i offline, privatno i poslovno. izgleda da je to postalo najvažnije :)

    avatar

    09.08.2010. (11:22)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    P.S. Meni "d'idići" (odlična "kovanica"!) rikavaju negdje oko brojke 30000 i još se "bunim"!
    Skromnosti, GP, skromnosti!!!
    _

    avatar

    18.08.2010. (09:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...