Komentari

skbrda.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • mr. Hyde

    Pitanje koje se stalno spominje na košarkaškim terenima je, zašto dr.Jackill ne pije tablete prije utakmica

    avatar

    03.08.2010. (18:25)    -   -   -   -  

  • GUINESS

    Nassa je objavila nevjerovatnu vijest. Preciznim mjerenjem utvrđeno je da ludi presretač postiže brzinu od 9 mahova što je druga najbrža ikad izmjerena brzina. Rekord i dalje drži turbodizaličar postavljen u "MALE KATE"

    avatar

    03.08.2010. (18:35)    -   -   -   -  

  • plenk

    Čuvši za legendarnu simultanku na Bačvicama največe nudističko naselje pokraj Opatije organizira sličnu manifestaciju, uz razliku što svi sudionici moraju biti nagi. Kontaktirajući sa svim jačim hrvatskim igračima ,nisu dobili pozitivan odgovor. Donešena je odluka da simultanku može odigrati i slabiji igrač, ali ne slabiji od kandidata, pa ako znate za takvoga molimo javite se na ovaj blog

    avatar

    05.08.2010. (13:25)    -   -   -   -  

  • Bloker

    A moze li se igrat s tepsijojn na toj simultanci?

    avatar

    07.08.2010. (13:48)    -   -   -   -  

  • globalno zatopljenje

    Dopisnik iz Bola javlja o alarmantnoj situaciji.Nije rječ o požarima što ste odmah pomislili,nego o hoteljerstvu.Naime gospon Ivić se prijavio za šahovski turnir( normalno all inclusive ) a isto namjeravaju šuki i filip. Nastala je panika neviđenih razmjera. Ako dođu sva trojica imaćemo i sunčani Bol.

    avatar

    07.08.2010. (14:47)    -   -   -   -  

  • dr.Jackill

    Demantiramo komentar "globalnog zatopljenja" objavljen 07.08. na blogu sk.brda.Takva antipropaganda ne koristi nikome a najmanje bračkom turizmu.Hotel "Bonaca " je respektabilni hotel i sigurno ne tresemo gače od gore navedene trojke patoloških proždrljivaca. Osim toga mi nudimo brački "all inclusive".
    Upravni odbor hotel "Bonaca"

    avatar

    09.08.2010. (16:40)    -   -   -   -  

  • debeli lazov

    ludi presretac je brz gotovo kao gospon Ivic kad vidi zadnju svinjsku brzolu na svedskon stolu

    avatar

    09.08.2010. (22:38)    -   -   -   -  

  • globalno zatopljenje

    Iz pouzdanih izvora doznajemo da je direktor hotela "Bonaca" telefonski kontaktirao inspektora Atelaća.Inspektor Atelać stručnjak za preživljavanje u ekstremnim situacijama inaće radi kao privatni istražitelj.Prije dva dana obavljao je faturetu za pograničnu policiju.Naime pratio je sumnjivu osobu koja je državnu granicu htjela preći sa zdravstvenom iskaznicom ali ga je hrvatska policajka vratila nazad. Sumnjiva osoba se cijeli dan vrtila po Imotskome a inspektor Atelać je neprimjećeno pratio u stopu.Ustanovio je da se ne radi o teroristu kako se je nagađalo već o običnom momku koji voli gledati porno časopise po trafikama.Kakvu uslugu traži direktor hotela od inspektora Atelaća doznati će te na vrijeme.

    avatar

    10.08.2010. (11:03)    -   -   -   -  

  • Bajs

    Spomenuti trojac panceta,bržola (praseća) i velika bijela psina ugroza su za Hrvatski turizam ,izjavio je ministar Bajs na konferenciji za tisak. Hoteljeri su zabrinuti zbog možebitnog povećanja "normativa". Stoga je zakljućeno da svim raspoloživim snagama "trojci" onemoguće prelazak Braćkog kanala.

    avatar

    11.08.2010. (15:15)    -   -   -   -  

  • Jašta

    Bude li vam igra na ligi dobra kao i humor... ajmeeee... bolje vam se onda držat košarke nego šaha :)

    avatar

    12.08.2010. (15:35)    -   -   -   -  

  • globalno zatopljenje

    U predvorju hotela "Bonaca" došlo je do misterioznog sastanka između direktora i inspektora Atelaća.Usljed velike vručine inspektor se hladio mahanjem košulje dok su direktoru dolazile suze na oči.Evo najzanimljivijeg djela razgovora.
    dir.-što ste uspjeli doznati inspektore o velikoj trojci
    insp.-ništa korisno,sva trojica su bila više puta na lječenju i odvikavanju od žderačine ali bezuspješno.Ustanovljeno je da im je jači nagon za žderanje od nagona za parenje.Usput priča se da dolazi na turnir i turbodizaličar,i Vlaić zvan centurion
    dir.-zašto ga zovu centurion
    insp.- zato što pojede za stotinu,kako smo doznali iz Širokog
    dir.-najebali smo gadno,napravite plan za kritične situacije i odmah me obavjestite.Usput ovih 17 coca cola što ste popili, odbiti ćemo vam od honorara
    to be continued

    avatar

    17.08.2010. (13:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...