Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • seoska idila

    bravo. ima volju doći, no kako veli Guzda da je koma gužva, neće me voditi.. ihhh

    avatar

    01.08.2010. (22:53)    -   -   -   -  

  • mg

    Motovun, otprilike u isto vrijeme, gotovo svaki dan. Nesto se dogadja, ali ne zna se sto. Neka od pitanja postavljena slucajnim prolaznicima i slucajnom prolazniku Terryu Jonesu (MP).
    * What do you like?
    * What do you love?
    * Do you sometimes feel like that character from Bob Dylan's song, Mr. Jones?
    * Hot to be good?
    Otprilike u isto vrijeme pocinjem upoznavati Whiskeya. On zasluzuje biti mipovac. Jedino sto njemu treba je dux ponekad, a u kad te izbace iz gajbe, on zna naci najbolju alternativu. Vec spomenute hladne i sjajne cevape donosi iz nikome poznatih (bogu hvala) izvora, zajedno s ajvarom, lukom i kruhom.
    Barba je prica za sebe. Upoznajemo ga otprilike u isto vrijeme. Znamo ga samo kao barbu, ima bijelu bradu i zute brkove od pusenja. Gleda s motovunske rive dolinu mirne, zamislja da gleda more i slusa rokenrol na walkmanu - zna barba. Pridruzuje nam se, upoznaje nas s konceptom dopijanja, svidja nam se to - barba zna. Sljedeceg dana malo razocaranje. Znali smo otprije da se barba pojavljuje u filmu, ali dosta nas smara sto se radi o filmu o zivotinjskim pravima. Ali barba zna, mi mu i dalje vjerujemo.
    Od nove ekipe, valja svakako jos spomenuti najmladju doktoricu koju upoznajemo otprilike u isto vrijeme kao i sve drugo. Preslatka osamnaestogodisnjakinja koja objerucke prihvaca svaku nabacenu ideju i koncept, a bila je debelo maloljetna kad je nastao mip. I ona voli zivot.

    avatar

    02.08.2010. (14:38)    -   -   -   -  

  • dr.

    treba napomeniti da mlada doktorica voli nositi stonjake umjesto minica, i da je koncept dopijanja naprosto sjajan te zaslužuje vjerojatno nekoliko (možda čak i sijaset) pluseva. a osim duxa, plus zarađuje i konobarica koja iz čistog mira i ničim izazvana poklanja svježi hamburger canetu, axi i meni (ak se ne varam) negdje oko pol 8 izjutra finalnog dana.
    kaj se tiče dejta s konobaricom visokom i plavom - on je nesretno zaboravljen.
    valjalo bi se sjetiti i canetovog nahrljivanja stolicama na ljude koji se tuku te izostanka memorije istog, ranojutarnjeg gađanja ekipe nedozrelim voćkama kod klaudija, ogijevog smijuljena tijekom spavanja jednog poslijepodneva, pijavičinog bježanja od žena preko ograde te pada s 5 metara nakon čega automackislijedi - san.
    plusovalo se bome, ko je zadužen za detaljni post sa fotografijama enivej?

    avatar

    02.08.2010. (22:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...