Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • blackwhiteworld

  ma daj čovječe...nastavi pisati i izvještavati naciju o stanju uma vladajućih u ovim balkanskim gudurama jer u protivnom ovo malo poštene čeljadi šta nam ostade ...nestaće netragom
  divljake , korumpirane, lopuže ,prodavače magle i sve druge vrste neandrtalaca koji su nas okružili i zagušili...ubija pisana riječ , stoga NE ODUSTATI!!!

  avatar

  01.08.2010. (17:47)    -   -   -   -  

 • inkasator

  naš Prominski kar krivuda livo desno naprid nazad uzbrdo a evo i nizbrdo. Fiškali su evo priznali da trenutni kočijaš nije u pravu i da te je prid sudom lažno optužio da si ti njega lažno prid narodom optužio. Sad bi ti njega moga optužit za lažnu prijavu prid sudom i tražiti odštetu.
  Kolo sriće i još više nesriće se stalno okriće.
  Neke ljude izbaci na površinu a neke samelje.
  Gašenjem ili zamrzavenjem ovog bloga gubitnik si ipak ti i svi mi koji smo našli sebe u tom tvom i našem blogu. Gubitnici su svi tvoji prijatelji i poznanici koji su bili ne na tvojoj strani već na strani istine a protiv laži. Ako svoj i naš Prominski kar ostaviš sada na opasnoj nizbrdici a kočijaš ispušta uzde i kad si ti osvitlao obraz a kočijaš svoj ušporkao i ne vidi više kud naš kar vodi otići će kar u provaliju. Umisto zaslužene pobjede u biti zamzavanjem bloga doživljavamo poraz skupa sa svima nama pa čak i s kočijašem kojem si u biti htio biti samo dobar savjetnik da ne pođe karem krivim putem na nizbrdici kad je preuzeo uzde.
  Napuni ti svoje baterije i s jednim ružnim iskustvom i ožiljkom nastavi s blogom hrabro dalje na veselje pa i korist svih nas.

  avatar

  06.08.2010. (23:21)    -   -   -   -  

 • Galerija Latica

  Poštujem tvoju odluku i shvaćam razloge koji su te do nje doveli, no svim bih srcem željela da promina.blog nastavi živjeti, mnogi su plemeniti razlozi na tvojoj strani i strani tvoga bloga i njegov dosadašnji vrlo informativni sadržaj može ti biti samo na ponos kao i na ponos cijelog prominskog kraja. Veliki pozdravi.

  avatar

  08.08.2010. (18:11)    -   -   -   -  

 • svetaobitelj

  Kako je reka naš župnik za Svetu Anu u crkvi Svetog Martina u završnoj riječi na kraju svete Mise, kad je vidija da tri četvrtine prisutnih vjernika i svita vidi prvi put, a mislija je pri tom i na sebe: "Skupili smo se zbrda zdola, iz svih krajeva Hrvatske, ...", tako i ti Uredniče, znaj da nas na ovom blogu okupljaš Zbrda Zdola i da rado dohodimo u ovu svoju Internet Prominu ili e-hrvatsku kako je ja volim zvati. "Dok misli mi vrludaju" Shvati da je tvoj blog mnemotehničko sredstvo, pomoćno sredstvo da dok ga čitamo mislimo što bi i kako bi dalje u Promninskom duhu, a taj nije od zloga nego od Boga. Tvoj blog je kao neka babica koja mi pomaže da sanjam neki mogući svijet, a onda ponešto od tih snova i ostvarim. Ma da se samo sjetim svojih predaka dok čitam tvoj Blog, i da ništa drugo ne učinim, nego se zahvalim Bogu za dar života koji mi je dan po njima, učinio si veliku stvar. Ajde, ne fermavaj. Možemo početi i pjesme pisati i kazališne predstave. Meni osobno najdraža slika na tvom blogu je fotografija Tebe i Tvoje Obitelji na skalinima zvonika crkve Svetog Mijovila sa biskupom Ivasom. Bog Vas Blagoslovija. Pozdrav od srca

  avatar

  27.08.2010. (07:49)    -   -   -   -  

 • smrika

  Evo prošlo puno vrimena a na blogu nema nikakvog glasa ni dobrog ni lošeg.Tamo NEKI su vrlo zadovoljni jer se više ne znaju njijove rabote.Veliki pozdrav Uredniku .Pozdrav

  avatar

  14.09.2010. (18:53)    -   -   -   -  

 • sany promina.blog.hr

  "Evo prošlo puno vrimena a na blogu nema nikakvog glasa ni dobrog ni lošeg".

  Za sada se još odmaram..."promatram, i razmišljam" kako bi rekla moja blogo prijateljica.

  Vrijeme popunjavam i pripremom za novo suđenje u desetom mjesecu. Na redu je "tužba broj dva".

  NEKI misle da sam ih se prepao......Neka uživaju još neko vrijeme u svojoj zabludi.

  avatar

  14.09.2010. (21:58)    -   -   -   -  

 • smrika

  Dokle seže ljudska zloća........Osušit će se i pojist od zla...
  Ne mogu ti ništa jer si pošten i pravedan i Bog je na tvojoj strani.
  Ti si POBJEDNIK, a tamo oni "neki" nek se peku i pate.Ža mi je
  šta prolaziš kroz sve ovo,al ćeš iz svega ovoga izać još jači
  i sigurniji .Sritno ti bilo.Pozdrav

  avatar

  15.09.2010. (19:43)    -   -   -   -  

 • sany promina.blog.hr

  Nadao sam se da sam objasnio zašto više ne pišem postove, ali ponukan jednim današnjim razgovorom postavio bi posjetiteljima bloga jedno pitanje:

  Da li mislite da sam prestao pisti promina.blog.hr jer me Načelnik "s nečim drži u šaci"?

  Pitanje je lagano, i baš me zanima vaš odgovor.

  Kontra ovog pitanja, i ja bi mogao zapitati sve Prominjce koji su se nekad aktivno javljali i pisali na promina blogu, i raznim blogovima na internetu svoje komentare:

  Da li Vas moje drage Promince "Načelnik s nečim drži u šaci"?

  Da li se bojite pisati jer bi mogli završiti na sudu kao i ja?

  Gdje se sada okupljaju Prominci na internetu i iznose svoja razmišljanja, kao nekad na promina.blog.hr-u?

  Pitanja su lagana, i jedva čekam vaše odgovore.....nadam se da Vam neće biti teško, jer od vaših odgovora ovise puno toga.......što bi se tek moglo dogoditi......

  avatar

  27.09.2010. (22:04)    -   -   -   -  

 • sany promina.blog.hr

  Pada mi na pamet jedna izreka....

  Budale vladaju gdje mudri tišinom govore......

  avatar

  05.10.2010. (22:09)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...