zanimljiva kombinacija, nikad mi ne bi palo na pamet uzeti paprike kao osnovu umaka za tjesteninu. malo chilija je jos ok ali zelena paprika mi je cudan sastojak. iako, mozda nakon przenja ipak dobije dobar okus.
31.07.2010. (17:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
zanimljiva kombinacija, nikad mi ne bi palo na pamet uzeti paprike kao osnovu umaka za tjesteninu. malo chilija je jos ok ali zelena paprika mi je cudan sastojak. iako, mozda nakon przenja ipak dobije dobar okus.
31.07.2010. (17:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo izgleda na slici, koristim često tjesteninu sa raznim umacima, a friški bosiljak ima ugodan miris (ali izbacit ću feferon)
03.08.2010. (18:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
Mare;
Meni paprika nije ništa posebno, ali malo za promjenu...
gogoo;
Meni se feferon najviše sviđa u toj cijeloj kombinaciji:)
06.08.2010. (10:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...