Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • odmak

    Prošli Božić bili smo svi na okupu. To mi je bio najdraži dar.
    Obično darujem knjige. Ne mogu izdvojiti nikakav dar kao najbolji.

    avatar

    31.07.2010. (09:13)    -   -   -   -  

  • buba u letu

    Igrala sam nagradnu igru za tu knjigu, ali nisam je osvojila :) ne znam baš je li pametno da ju čitam ili ne, jer sudeći po ovom tvom postu, mogla bi se rascmizdriti :D
    Hm, a što se tiče poklona, veseli me sve pa i najmanje sitnice, ali prvo mjesto dijele dva poklona - foto album koji je frendica sama izradila, zalijepila u njega slike našeg društva uz smiješne komentare i digitalni fotić koji sam dobila od roditelja i brata za diplomu jer obožavam fotkati, a i znam da sam taj poklon na neki način zaslužila :)
    Od poklona koje ja kupujem drugima najdraži su mi pokloni koje kupujem za svoje kumče, oko njih se najviše namučim, provedem sate i sate u dječjim dućanima i naživciram dečka koji ide kao pratnja jer ne znam što kupiti (nije baš da imam iskustva s djecom), ali me uvijek razveseli kada je vidim da se njiše na konjiću kojeg sam joj kupila, ili se vozi na svom triciklu i kako se smije od uha do uha kad dobije nešto ružičasto ili sa slikom Hello Kitty ili Jagodice Bobice :)
    Također mi je jako drag i poklon koji sam dala dečku za 1. godišnjicu - napravila sam knjižicu u koju sam skupila najsmješnije i najzabavnije dijelove našeg chatanja na google talku, to je iziskivalo puno truda jer smo stvarno puno chatali tako da sam s tim počela tjednima prije :D
    Eto, raspisala se ja :) ovaj komentar pišem već nekih 45 minuta (s dužim prekidima :))

    avatar

    31.07.2010. (09:15)    -   -   -   -  

  • buba u letu

    Sad sam vidjela komentar od Odmaka pa me to podsjetilo na to da mi je među dražim poklonima koje sam dobila knjiga Mobitel od Stephena Kinga, dobila sam ju prošle godine za svoj 26. rođendan i zamisli, to je prvi put u životu da sam za rođendan dobila knjigu (iako ih stalno priželjkujem).

    avatar

    31.07.2010. (09:49)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @odmak - i ja obično darujem knjige, jer imam dojam da se u to najbolje razumijem: što ja znam o garderobi, parfemima ili nakitu? iskreno, vrlo malo toga. ili vinima, nedajbože. a u knjigama sam do preko glave :)

    @buba u letu - zanimljiva stvar, knjigu Mobitel sam i ja dobila prošle godine za rođendan, s tom razlikom što mi je bio 25. rođendan. prijatelj je u posvetu dodao kako su on i King zajedno napisali tu knjigu i kako ju posvećuju meni :D

    avatar

    31.07.2010. (11:05)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Dickensova Božićna priča je original, i jedna od prvih knjiga koje pokušavaju promaknuti božićni duh dobrote i karitativnog djelovanja, sve ostale knjige su pomalo ukalupljene, i previše se trude oponašati to.

    Nikad se ne vezujem na poklone previše, dragi su mi, ali mogao bi i bez njih. Iako najčešće dobivam knjige, najdraže su mi sitnice poput malih Eiffela koje mi je donosila prijateljica iz Pariza, magnetića i sličnog. (u Nišu su mi poklonili malu Ćele kulu - scary :)

    Ja isto poklanjam knjigu, a ostale poklone kupuje mama - kad ja jednostavno ne znam kupiti ništa osim knjige i cda. Najdraže što sam poklonio je jedna knjiga Ante Tomića, poklonio sam je prijateljici koja ne voli čitati, a ista me je nazvala za pola sata i govorila da mi hvala , da je knjiga izvrsna :) Najdraže mi je, dakle, kad nekoga razveselim, bez obzira čime.

    Pozdrav

    avatar

    31.07.2010. (12:59)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Ono čega se sad na brzinu mogu sjetiti su dva sveta Nikole i ne toliko poklona, koliko:
    daklem, bila sam već velika, negdje oko 20 god, nisam zglancala niti stavila čizmu na prozor, uz to izlazila do kasno pa je mama zaspala prije nego mi je uspjela išta staviti u sobu. Tako da me ujutro dočekao na kvaki, čokolada :-)). Isti dan, mama mog tadašnjeg me također iznenadila čokoladom i to tako da sam skoro stala na nju, uopće ne očekujući :-)).
    Drugi je bio sveti NIkola kad nisam očekivala poklon, jer je tako ispalo da mi nitko neće ništa staviti u čizmicu. I taj dan sam dobila čokoladu na ulici, obučeni sv. NIkola :-)).

    Najbolji poklon koji sam dala, ne znam :-)).

    avatar

    31.07.2010. (15:07)    -   -   -   -  

  • buba u letu

    Nevjerojatno :D
    A posveta je odlična :) Zašto su je posvetili tebi? Puno visiš na mobitelu ili zazireš od njih poput Kinga?
    Ja sam dobila knjigu bez posvete od dečkovog frenda (dobro, sad je i moj frend) koji je igrao na sigurno kad je vidio na Facebooku da sam fan Stephena Kinga :)

    avatar

    02.08.2010. (14:09)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    Sad ispada da svi oćemo bit pametni i reć kako poklanjamo knjige i najviše volimo knjige... Ali činjenica je da je knjiga najljepši poklon. Ako je dobro pogođena. Najdraži poklon koji sam dala? Šimlešina samopomoćnica mojoj Najboljoj, koja je čarobno stvorenje ali potpuno nesvjesna toga. A vrijedna je ljubavi prema samoj sebi. I odlično je pogođeno.
    Moj najdraži poklon? Zbirka pjesama Emily Dickinson u originalu tj. na engleskom. Nevjerovatno koliko me njena poezija, toliko jednostavna i mudra i skromna a velika u svojoj ljepoti uvijek dirne do suza. Postoje pjesnici umjetnici, pretenciozni i manje pretenciozni, jednostavni i bravurozni, ali postoje i ljudi čija je svaka rečenica umjetnost per se.

    Ostavljam ti najdražu njenu pjesmu za kraj :)

    I took my Power in my Hand
    And went against the World
    'Twas not so much as David - had
    But I -was twice as bold

    I aimed by Pebble but Myself
    Was all the one that fell
    Was it Goliath was too large
    Or was myself too small?

    (Moć svoju uzeh u svoje ruke
    I krenuh protiv Svijeta i ja
    Ne bijah jaka - kao David
    Al bijah dvaput hrabrija

    I bacila sam svoj Oblutak
    Ali jedino Ja sam pala
    Jeli Golijat prevelik bio
    Ili ja sama bjeh - premala?)

    avatar

    03.08.2010. (11:09)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    P.S. Kako me sad pukla perverzna inspiracija pa sam išla kopat po knjizi, evo i jedan lijepi stih za tebe knjigoljupku :)

    He ate and drank the precious Words, his Spirit grew robust; He knew no more that he was poor, nor that his frame was Dust.

    Emily Dickinson

    avatar

    03.08.2010. (11:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...