Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • alexxl

    Hehehe, da si ubacila fotku dobrih para sisa,
    i ovaj post bi na naslovnicu.

    avatar

    28.07.2010. (06:56)    -   -   -   -  

  • turimti

    što se čudiš?...u svemu tomu treba imati mjeru. stil je važan...

    avatar

    28.07.2010. (07:10)    -   -   -   -  

  • praktikum

    najbolje ti je kuhati i pisati recepte :)))))

    avatar

    28.07.2010. (08:16)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Rudarka -ovo je tvoj blog, pisi sto hoces ali nisi bas anonimna kao sto mislis, nekada si stavljala svoje fotke, pa slike bazena, nema svatko takvog kucnog ljubimca, pa pises o tvom selu itd. tko hoce povezati ove informacije moze definitvno doci do tebe.

    avatar

    28.07.2010. (09:10)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    slažem se sa Zvrkom - najzlobniji anonimni komentatori su vjerojatno oni koji te osobno poznaju.

    avatar

    28.07.2010. (11:09)    -   -   -   -  

  • tičerica

    o, da. :D samo se sjetim svog posta o postdiplomskom koji nikada neću upisati. odmah se našla "dobra dušica" koja me oprala, da je "sve u štednji", i kako su svi u hrvatskoj ovakvi i onakvi, svi voze novi auto, a za obrazovanje nikad nemaju novaca. (nevermind što auto otplaćuješ pet do sedam godina, a na postdiplomskom moraš keširati deset tisuća dva puta godišnje...). kad god sam kukala zbog učenika (zbog čega sam blog i pokrenula), našla se hrpa komentatora koji su trančirali moje nastavne metode (a svi s bar dvadeset godina staža u prosvjeti, how yes no)...
    postoje teme koje su u nas osinja gnijezda: odgoj, prosvjeta, nogomet - tu su svi najpametniji. dodaj tome i financije - gdje i onaj koji ne može spojiti prvi i petnaesti, a kamo li prvi i prvi, zna najbolje kako TI trebaš raspolagati svojim sredstvima, i dobila si kvartet tema na koje ćeš dobiti najviše ljupkih komentara.
    nekad mi se čini da kada pokušaš izbaciti frustracije na blogu, zbog komentatora na kraju završiš još frustriranija nego li si krenula.

    avatar

    28.07.2010. (11:33)    -   -   -   -  

  • Helada

    Ti komentatori koji misle da im je životni poziv ,,spuštati ljude na zemlju" posebno su mi antipatični.

    avatar

    28.07.2010. (16:13)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ih, pa jedan od mojih prvih postova kad sam došla tu, ili se možda radilo o običnom komentaru na temu preljubnica i zakonitih, bio je takav, da su me svi napali i prije nego što sam se predstavila. a samo sam bila iskrena :):) te me cure i dan danas ignoriraju, iako je svaki dan na dnevnom redu neka nova tema :):) ja nikome ne zamjeram kad me kritizira, ako usput ne prostači, pa ga ne zbrišem zbog psovki, već to uzimam kritikom ne mene, već trenutne stvari koja je na dnevnom redu. a da često pametujem, pametujem. po tome nisam ništa bolja/gora od tebe :):)

    avatar

    28.07.2010. (18:01)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Kritike nikome ne zamjeram, jedino ako su nekonstruktivne, i napisane samo da bi se nešto kritiziralo. Što se tiče tema za naslovnicu, kad sam počeo pisati blog, zanimalo me kakve teme mogu dospjeti na naslovnicu (prvi blog, prije par godina), i onda shvatio da se nema smisla uzrujaati. Jer nekada dođu iznimno kvalitetni postovi (recimo nedavno o Predragu Matvejeviću, onaj o korištenju jezika od Zlice ) i slično, a nekada se na naslovnici nađu takvi prežvakani članci da se zapitam tko to bira.

    Puno pozdrava iz Splita i uživaj

    avatar

    29.07.2010. (10:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...