Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • fra gavun

    E ovo je najbolnije "vuk sit a koze na broju", a dug od 50 milijardi eura jeli i tu ima vuk dio
    ili samo koze?:(

    Ovo u s vezi reketa (pa tenis je u modi) danas se oglasila glavom i smješkom Ona i rekla:
    "HDZ se isključivo financira po hrvatskim propustima...propisima", oće istina na vidjelo pa
    i kroz bužu. Propustima e.!!

    avatar

    24.07.2010. (23:27)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Ja sam bio niži službenik u par tzv. državnih firmi, a znao sam da se to radi, npr. kod nas je direktor kojeg je postavio lokalni saborski zastupnik dao "donaciju" strankinom nogometnom klubu, a lova je išla direktno stranci!
    Mogao bih dosta toga napričati za državno odvjetništvo, ali kako u RH prolaze "zviždači" to ne činim jer imam obaveze prema svojoj obitelji da ih štitim, a ne da me proglase drukerom jer sam prokazao na nepravdu, a to se nažalost dogodilo jednom mom prijatelju u tzv. "pravnoj državi"!
    Pozdrav!

    avatar

    25.07.2010. (02:08)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    kod nas svi imaju besplatan ručak osim gladnih

    avatar

    25.07.2010. (10:14)    -   -   -   -  

  • Neverin

    sjećam se te trakavice.. prvo su izmišljali laži kako će sve biti transparentno, onda je hpf izabrao tog osstoju pa je izbili negodovanje građana opatije i samog grada opatije jer je (e sad ne sjećam se više dali isto radi Ostojine prošlosti) grad htio 25% + 1 dionicu. Onda je sve završilo na sudu i znalo se da je Ostoja sa te strane u pravu i da će dobiti parnicu pošto je vlada sve zajebala i sada nam govore kad mu moraju sve isplatiti (znači obiteljsko srebro su još morali naplatiti da ga netko uzme) jer bi inače bilo skuplje i nitko ama baš nitko neće platiti radi toga kao da se hoteli prodaju sami od sebe bože mili.

    trebali bi tu svitu naučiti odgovornosti tako da tucaju kamen sve dok ne skupe kolika je vrijednost novca za nekoga tko ima 2000 do 4000 milja kune plaće.

    avatar

    25.07.2010. (12:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...