Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • windfuckersister

    Plaža na kojoj ima mjesta...... o tome i ja sanjam.

    avatar

    22.07.2010. (07:18)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Mene ne muči odredište jer sam apartman već rezervirala, no bojim se kakav će me smještaj dočekati. Po svemu sudeći da nema klimu i žao mi je što to prije nisam uočila u internetskoj ponudi .
    Što se tiče plaže, također se grozim od one silne gužve i vreve, iako ja što sam starija idem u manja mjesta, prije sam ljetovala u Novalji, Crikvenici, Biogradu, no sad mislim da su ti košmari interesantniji mladima, naročito navečer.
    Puno pozdrava i svrati ponekad!

    avatar

    22.07.2010. (07:29)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Ni ja se ne kupam jer je moja plaža (čitaj ispod prozora) okupirana.

    avatar

    22.07.2010. (07:31)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    I ja sam se grozila prebukiranih plaža ali zadnje 3 godine smo zbog Vite na takvima, sa puno plićaka i puno djece....No ove godine smo zaključili da je već dovoljno velik za Proizd i Ošjak (otićići kod Vele Luke) , a tamo divota od malih uvalica i osame.
    Zamisli, ni mi još nemamo rezervirano ništa a idemo za tjedan dana .-))) al nekako se ne uzrujavam, našli prošle godine u zadnji čas super apartman , pa ćemo nadam se i ove, što i tebi želim.

    avatar

    22.07.2010. (08:06)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Ne znam zašto svi ti gazde pizdekaju s klimom. A oni koji je imaju najčešće je naplaćuju ekstra (5 eura po danu). Meni klima ljeti radi često od 0-24 jer je u potkrovljima uvijek vruće koliko god kuća imala debele zidove pa mi je svejedno račun za struju podnošljiv. Po meni, danas je imati klimu u sobi/apartmanu ako si iznajmljivač apsolutni must have. Duplo više gostiju iznajmljivači izgube kad nemaju klimu nego što bi im ovi napucali račun za struju.
    Ne možeš i stisnut i prdnut.
    Rudarka moja, ja bi ti ponudila moj stančić drage volje, ali jedino što ispunjava od tvojih uvjeta je to što ima - klimu. Plaže su blizu ali su krcate, mjesto za parking je najtraženija stvar u Opatiji i rjeđe je od jednoroga. Osim toga, to je stan za dvije osobe, a vas je četvero, zar ne?
    Eh da je meni otići negdje gdje je mir i tišina.....

    avatar

    22.07.2010. (08:23)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    ponudila bih svoju vikendicu na dravi, al tamo ne da nema klime, nema ni struje, apsolutli vildernes (super je u suhim i vrućim ljetima kad nema komaraca: izvučeš se iz dravskog pijeska i onda se sunčaš na terasi pod šljivama)... nažalost, imala bi pomalo nametljive sustanare: rojeve komaraca :)

    avatar

    22.07.2010. (08:41)    -   -   -   -  

  • turimti

    komiza-nudi plaza templuz...izvorska voda na metar od mora...
    apartman mog Tukca>; komiza.lukrija@yahoo.com
    www.dalmacija.net/komiza/lukrija

    avatar

    22.07.2010. (09:53)    -   -   -   -  

  • smotani

    ne mislim da si zahtjevan gost - samo, znam da smo izgubili svaki kutak mira ... da, znam, treba se "žrtvovati" ali što je previše....
    ja uvijek bježim u neke uvalice di je divlji ulaz u more (tu se niko neće mučiti) ali zato uživam u miru oko sebe...
    i, da, iako sam pušać pop... kad vidim opuške... ja imam svoju malu bočicu od pago soka i to lijepo spremam ( praznim u apartmanu)
    a sa kućnim ljubimcem, na žalost...bit će malo teže jer naši bi iznajmljivači samo na brzaka okrenuli i zaradili..... klimu ne daju paliti a još manje ih je koji imaju srce za kućne ljubimce ,.. .
    a o našem ministru - iskreno - i ja se čudim kao i ti .... ali, očito više sama okolina, ljepota lijepe naše čine najbolje rezultate ;)
    držim fige da nađeš svoj mirni kutak u pravi trenutak i odmoriš :))))

    avatar

    22.07.2010. (10:02)    -   -   -   -  

  • Tia

    Nemam problema s pronalaženjem ljetnog smještaja jer imam kuću i vikendicu u Dalmaciji, no svakako pogledaj @turimti prijedlog jer Komiža je zaista prekrsna. Bila sam i u drugim državama koje imaju more i odgovorno tvrdim da hrvatsko more nije najljepše, to mogu govoriti samo oni koji nikada nisu bili van granica Hrvatske i dežurni lokalpatrioti. Ne kažem da je kod nas ružno, ali svakako nije najljepše. Btw, Rudarka, more nije voda, more je more. Čudim se što te Wind nije opomenula, imala je post o tome kako je živciraju "kontinentalci" koji more nazivaju vodom.

    avatar

    22.07.2010. (10:39)    -   -   -   -  

  • tita

    ja bar ne moram razmišljati o smještaju, imamo i višak soba, nema klime, ali ni ne volim je, dosta mi je klime na poslu i doma, preferiram ventilatore, iako mi je već dosadilo stalno na jednom mjestu tako da iduće godine planiram negdje na tjedan dana npr. crna gora pa ostatak ovdje, što se gužvi na plaži tiče, ovo baš nije neko turističko mjesto ali je i ovdje postala gužva jer su na udaljeni dio plaže gdje je nekad bilo sve prazno, čista uživancija, počeli dolaziti s autima da ne bi slučajno malo prošetali predebela tijela na odmoru

    avatar

    22.07.2010. (11:12)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    dodji k meni na jezero, za promjenu :)....salim se, mi smo tu non stop pa za 4 drugih nema bas mjesta. a na more? bukiraj si nesto za jednu noc u hotelu i onda otputuj i na licu mjesta nekaj uzmi kaj ti se svidja. nije to tak prebukirano kak svi pricaju. uvijek se nadje nesto. inace ja zbog tih pretrpanih plaza, povisenih cijena itd...vec godinama ne idem na hrv. more u sezoni. samo se iznerviram.

    avatar

    22.07.2010. (11:20)    -   -   -   -  

  • katalona

    U mene slobodno samo 6-7 dana krajem 8 mjeseca..... Dvije sobe, dvije klime, dnevni, perilica rublja, perilica posuđa, SAT/TV, internet konekcija, balkon......poziciju znaš....cijena - dogovorit ćemo se :)

    avatar

    22.07.2010. (12:22)    -   -   -   -  

  • Claire

    hehe kako sad radim u kampu mogu ti predložiti našu mobilnu kućicu sa dvije sobe,wc-om,klimom,kuhinjom, cijena 75@ eura po danu. Nije skupo Poljacima kojih se nakrca 5 pa se lijepo podijeli;)

    avatar

    22.07.2010. (15:49)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    Kod nas na otoku. Uvale s kucama i apartmanima po normalnim cijenama, sve dobro sredjeno, prakticki privatne plaze, civilizacija na 10 min voznje.

    avatar

    22.07.2010. (17:21)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    ne imam vixu...ali imam pusu....eto ti...

    avatar

    22.07.2010. (17:27)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Uopće ne razmišljam o natezanju za par kw struje s nekim tko bi mi to isključivao ako mi je u stanju pobrat toliko love po danu. Ako imam love za godišnji, platim hotel (dakle, mogu platiti i na rate), imam svoj mir, nitko mi ne komentira zašto sam prebacila odjeću preko stolca i nisam napravila krevet, ako nemam za otići na go ko čovjek, ostanem doma i napravim maleriju ili generalku u stanu. I svi sretni.

    avatar

    22.07.2010. (19:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...