moj recept je malo drugačiji, na ulju zazlatim kapule i to isto dodam u smjesu od tikvica, sira, jaja i vrhnja, dobro posolim i popaprim da dobije karakter. probaj, vidjet ćeš da je odlično, a iza toga odlično paše pivo
21.07.2010. (21:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fino, fino, fino, moram probati...probat ću i sama napraviti tijesto, drugi put u životu nakon punooo godina :D možda sam naslijedila sposobnost od bake, ona to tijesto razvuče preko cijelog stola
22.07.2010. (00:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ma kakvi, ne usudim se ja razvlačiti kore, s rupama ili bez njih. probavam recept svakako ovih dana, tikvan me čeka u frižideru, ali kore su kupovne :)
22.07.2010. (09:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
predobro izgleda, 100% sam sigurna da je i okus vrhunski :)
21.07.2010. (19:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katalona
aaaaaaa, pa to izgleda vrhunski!
21.07.2010. (20:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šima
moj recept je malo drugačiji, na ulju zazlatim kapule i to isto dodam u smjesu od tikvica, sira, jaja i vrhnja, dobro posolim i popaprim da dobije karakter. probaj, vidjet ćeš da je odlično, a iza toga odlično paše pivo
21.07.2010. (21:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
to ja zovem jajima, treba imat nekog tko ih zna njegovati ;)
21.07.2010. (21:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Čovče tebe treba staviti za ministra mućke...ako je od buće onda je tikvanica, tikvani...tako nešto.:))
21.07.2010. (22:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
joj koji si ti majstor kuhinje! sam razvlacis svoje tijesto :). ma odlicno izgleda ovo mljac!
21.07.2010. (23:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
fino, fino, fino, moram probati...probat ću i sama napraviti tijesto, drugi put u životu nakon punooo godina :D možda sam naslijedila sposobnost od bake, ona to tijesto razvuče preko cijelog stola
22.07.2010. (00:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Morat ću prestati čitati tvoje postove na prazan želudac :(
22.07.2010. (07:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
ma kakvi, ne usudim se ja razvlačiti kore, s rupama ili bez njih. probavam recept svakako ovih dana, tikvan me čeka u frižideru, ali kore su kupovne :)
22.07.2010. (09:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska zvijezda
Ma koji goli kuhar, tebi treba dati show!
22.07.2010. (17:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
jednoga dana kada budem vodio ekspediciju bogapitajdi tebe uzimam kao kuhara i nije mi nužan tvoj pristanak :)
22.07.2010. (17:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ZAO
buča ti je tikva, otud bučnica ...
a znaš ti kak se na engleskom veli prekmurska gibanica !?
"overmura moving cake", eto tek tolko ....
22.07.2010. (17:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Helix
Stvarni ti treba dati šou!!! ovo je nevjerojatno, svaka ti čast, blago tvojim ukućanima!!!
22.07.2010. (21:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...