Komentari

dragaraga.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • gogoo

    Oduvijek sam bio osjetljiv za sunce i držim se hlada neke krošnje uz more, a i bicikl duže ture na suncu vozim u dugim rukavima ili koristim zaštitnu kremu sa visokim faktorom (bljedolikima treba puno manje sunca za vitamin D.) A ovi nas inače straše svim i svačim samo da bi prodali.

    avatar

    24.07.2010. (12:18)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    lijepo je biti bijel u licu, to je odlicna zastita od starenja i raka. ja niti ne izlazim iz kuce bez faktora 50 :))). zao mi je da dijete nije dobilo vrtic :(.

    avatar

    29.07.2010. (14:28)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Moj Najnajdraži je dobio alergiju od Cliniquove kreme sa SPF 50, na svim dijelovima na koje se mazao izbile su mu crvene piknjice koje svrbe za poludjeti. Užas. Tako da su sve te kreme, makar i ove skuplje, dvosjekli mač i ovisi od osobe do osobe kako će im koža reagirati. S druge strane, meni tako taman ten niti nije lijep jer mi te žene izgledaju starije i izboranije, kolikogod "atraktivno" djelovale iz daljine. A kada ih još zamislimo kako će izgledati kasnije, brrr, hrastova kora mode on. :))

    avatar

    22.08.2010. (22:53)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Ja alergična na skoro sve sunscreens do sada, tako da se godinama kupam samo prijepodne i navečer, pogotovo otkako mi je dobra frenica otkrila pa, Bogu hvala, preživjela melanom. Do tada nisam o tome previše razmišljala jer sam lako tamnjela. Ove godine nisam ni primirisala moru, slično kao i tvjo muž. Žao mi da Krafnica nije vrtić dobila.

    avatar

    25.09.2010. (10:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...