Komentari

junac.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Junac je očiti gay

    Junac, možeš li biti veća tetkica nego što jesi? Koji pravi heteroseksualni muškarac stavlja na sebe pregaču i kuha vlastitu čokoladu, piše pjesmice ili vozi bicikl sa košarom? Možeš ti sam sebe uvjeravat da nisi, ali tvoja djela govore sasvim jasno da si gay. Ribac, je li ti sad sve jasno?

    avatar

    18.07.2010. (11:13)    -   -   -   -  

  • junac

    znaš kaj bi me usrećilo? kad bi se sad potrudio i na svom blogu objavio tezu da sam peder. nešto u stilu referata, argumentirano, navodiš očite stvari, primjere, tu i tamo me citiraš. oko 500 riječi.
    znam, čini se puno posla, ali s obzirom da si dosad otvorio već preko 10 blogova (točnije, ovo ti je 12.) samo da ovdje možeš komentirati, neke komentare ostavljao i na svim blogovima čiji si link ovdje mogao naći i ne zaboravimo da si onaj vic u dva navrata nakeljio iza mojih zadnjih 50 postova za što ti je svaki put trebalo oko 25 minuta... jedan referatić se čini kao mačji kašalj. ajde, linkat ću, svi će moći pročitati.

    avatar

    18.07.2010. (12:22)    -   -   -   -  

  • Ribac

    ne znam kakve veze ja imam sa svime...

    avatar

    18.07.2010. (13:52)    -   -   -   -  

  • Skitam se i seruckam

    Nije potrebno da ja išta dokazujem, sve se vidi iz tvojih postova. I opet si se uvrijedio, šta ima veze da si gay. Priznaj sam sebi i bolje ćeš se osjećat. :)

    A otvorio sam 12 blogova i ostavljao komentare samo radi tebe jer si krenio putem cenzure i brisao mi komentare jer ti nisu po volji. Uostalom zar ne vidiš da se ja samo zabavljam prcajući te, nije me ni briga da li si gay ali da ima materijala da te zajebavam da jesi, bome ima!

    I naravno opet mi zabranjuješ komentiranje i tjeraš da otvaram nove blogove. Ako nisi dosad skužio to mi nije nikakav problem, ali postavlja se pitanje čemu takva tvoja reakcija. Ili si doista gay koji još sam sebi to ne može priznati, ili si zadrti homofob kojeg smeta kad ga nazivaju pederom, što je manje vjerovatno. Šta vi mislite ljudi, je li Junac gay ili homofob?

    P.S. Obriši ovaj komentar i znaš što slijedi: nova runda otvaranja blogova, postanje kod tvojih redovnih komentatora, novo nakeljivanje iza tvojih zadnjih 50 postova itd. Pozdrav!

    avatar

    18.07.2010. (15:15)    -   -   -   -  

  • junac

    ovo je zadnji put da ti se obraćam.
    prvo, nisam ti brisao komentare, nego samo jedan. jer neke stvari nećeš uvlačiti u svoje izdrkotine - ne na mom blogu gdje imam svako pravo na uređivačku politiku. sad mi je možda i malo žao što sam uopće prvi put obrisao taj komentar, i da sam se upustio u sve to, ali zapravo bih opet. komentiranje ti zabranjujem iz jednostavnog razloga jer mi ideš na kurac.
    drugo, ne shvaćam tvoj cilj..? moraš jebemu imat neki cilj kad otvaraš 20 blogova i trošiš sate i sate da nekim ljudima sa strane pokažeš da sam peder. a ovaj blog više ne čita više od 10 ljudi. smiješno. i ti si i dalje spreman dnevno uložiti 30 minuta, vjerojatno i 60-90. meni za to sve obrisati i zabraniti ti komentiranje treba 30 puta manje. dakle 1 minuta. što se mene tiče, možemo tako do 2020. uporan sam. a i tvrdoglav.
    al poanta je da ti na mene trošiš sat vremena dnevno. danas si već sigurno četiri puta otvorio ovaj blog. to je tužno! ne shvaćam.
    ako ti je cilj da se ovaj blog zatvori i nestane... čestitam, na pravom si putu! i time dolazimo do treće stvari. one najtužnije.
    kad vidim tko sve ovo može čitat... jednostavno, s publikom poput tebe ne želim ništa podijeliti. i nije mi više gušt uopće dolaziti ovdje. nemam ni potrebu pisat. ovo mi odjednom više nije tako lijepo mjesto. najradije bih promijenio adresu ili otvorio neki drugi blog, al nit mi se da, nit mi tvrdoglavnost ne dopušta da mi takav debil uništi blog. tako da će ovaj stajati ovdje još 30 godina. kažem, uporan sam.

    avatar

    18.07.2010. (21:36)    -   -   -   -  

  • Skitam se i kenjam

    ma ča mu i pišeš
    kakoj ambrozija na njega kišeš.
    Ča te briga kakoj piše
    samo komentara imaš više.
    Ne fermamo ga ni malo
    mi mići kojima je stalo.
    Znamo za junca da ni muškardina gladan
    a ovi čovik je stvarno jadan.
    Gori uši i piši za vajka
    magari i ne fini ova gej bajka.

    avatar

    19.07.2010. (11:38)    -   -   -   -  

  • junac

    CHAPEAU!!

    avatar

    19.07.2010. (12:12)    -   -   -   -  

  • Skitam se i seruckam

    Mandrak, piše mi i ovako reagira jer sam dotakao u živac, točnije gay živac. To je bar jasno.

    avatar

    19.07.2010. (13:05)    -   -   -   -  

  • Galatea

    Dragi junac.
    Nisam se mogla više suzdržati da ne komentiram komentare na tvom blogu.
    Prvi komentar tvoga najvećeg obožavatelja (prati svaki post te ti ostavlja najviše komentara) na blogu drage kikiriki. Moja znatiželja mi nije dala mira pa sam jednostavno morala "pronjuškati" stanje na tvom blogu.
    Čitajući sve silne komentare tvog obožavatelja, meni niti jednom kroz glavu nije prošlo "junac je gej", u smislu "voli muške" (na kraju krajeva riječ "gej", "peder" etc. se u današnjem svijetu češće koristi kao neka uvreda jer su očito riječi "budala", "glupan" sou lest sizn, a rjeđe se koristi za homoseksualnu osobu), već mi je kroz glavu prošlo "koji je ovaj koji ima toliko volje komentirati svaki njegov post po više puta, biti među prvim komentatorima i otvarati tolike silne blogove?".
    Ono što sam htjela reći je da sva sila ovih komentara na tvome blogu i blogu drugih ne ide tebi na štetu, već osobi koja to posta. Meni je jako žao ti anonimni blogeru, ali stvarno mi djeluješ kao no lifer, a znam da nisam jedina kojoj tako djeluješ :/ Predlažem ti da izađeš na sunce, udahneš malo svježeg zraka i zavoliš nešto što prije nisi volio.

    P. S. Junac, ja se iskreno ispričavam na nekomentiranju tvoga posta. Pročitala sam ga i sve, ali druge stvari su me omele u komentiranju.

    avatar

    19.07.2010. (13:30)    -   -   -   -  

  • kikiriki

    Galatea je frajerica. :)

    Volim poeziju, ali ovo tvoje mi je loše. :D
    Lubenice su super. :)

    Mali naklon.

    avatar

    19.07.2010. (17:33)    -   -   -   -  

  • Skitam se i seruckam

    Galatea, imaš sreće jer baš ubrzo idem na jednomjesečni odmor udisat svježi zrak i nauživat se sunca, pa ćeš biti pošteđena razmišljanja o mojoj tužnoj egzistenciji. Što se tiče savjeta da zavolim nešto što prije nisam volio; ako aludiraš da navučem na sebe pregaču i pravim čokoladu, počnem pisat pjesmice ili općenito da po uzoru na Junca zavolim muškiće, ne hvala.

    Ali, bit će vam dosadno bez mene. Žutilo se prodaje. Kad nema sukoba ostali ste samo na Juncu. A, let's face it, on je uglavnom dosadan. Tu i tamo ima nešto pronicljivo za reći. Ostatak: gramatička olimpijada. Propali pokušaj avanture s X. Romansa u Seattleu. Hebate, otišao je čak na putovanje u Francusku i ništa o tome nema za reći.

    Ili da citiram Junca: "Više me nitko ne čita. Broj posjeta blogu jednak je, ako ne i manji, nego kad sam stavio brojač pred dvije i pol godine, komentara imam pet put manje. Možda bih se morao pomiriti s činjenicom da ljudima nije zanimljivo tri-četiri posta za redom čitati o mojoj frizuri i frizerkama."

    avatar

    19.07.2010. (19:51)    -   -   -   -  

  • junac

    Galateo je frajerica. i ima cugu. ti, kikiriki, za razliku od nje - ne. nekad si voljela moju poeziju, ne znam, otkad si odrasla, kao da si počela razmišljati svojom glavom :D

    avatar

    19.07.2010. (22:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...