Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Para(ne)normalan!

    To je odlična vijest, što se mene tiče mogu svi!

    Ja sam osobno ZA da oni odu u EU "parlament", zašto to pišem?

    Za cca 5 god. EU se sigurno raspada!

    Prijatelju, zamisli samo relikta Šeksa u EU parlamentu i njegov sistem za poslovnik.

    EU nije ni svjesna što će je zadesiti!

    Jedan vic: Kako RH može vratiti vanjski dug? Tako što naše političare izveze po vrijednosti za koju oni misle da vrijede i nikada ih ne vrati!

    Pozdrav!

    avatar

    17.07.2010. (20:10)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Naravno Hrvatska plaća svoje troškove, odnosno troškove svojih beleca ili...?
    Po tome sudeći ipak će nam biti bolje u EU, ako svi "biseri" odu iz ove oglođane državice.:)

    avatar

    17.07.2010. (22:42)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Vidim da ste optimisti! To mi je drago. Začudo u ovom slučaju sam na vašoj strani. Post je prvenstveno napisan za one koji još uvijek misle da naši političari navijaju za EU ZBOG nas!

    A što se tiče raspada EU vjerujem da bi se to dogodilo i bez našeg ulaska, ali s našim ulaskom taj će se proces ubrzati. Mi smo zaista specijalisti za rasturanje svih mogućih zajednica.

    Inače prinadležnosti zastupnicima SADA plaća EU iz svog proračuna ()odakle joj lova to je drugo pitanje) za razliku od ranije kada je SVAKA država za sebe plaćala prema svojim kriterijima pa je zastupnik Rumunske imao 200 eura plaće, a Italije 10.000 eura.

    avatar

    17.07.2010. (23:06)    -   -   -   -  

  • odmak

    U tom kontekstu što misliš zašto je Antun Vrdoljak član Međunarodnog olimpijskog odbora.
    Post ti je odličan.
    Kad pomislim na stradanja moje obitelji iz entuzijazama nije čudo da mislim kako sam glupa.

    avatar

    18.07.2010. (07:31)    -   -   -   -  

  • londra

    Zar postoji netko ko misli da naši političari išta rade zbog nas:))?više ja obrnuto:)

    avatar

    18.07.2010. (09:41)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    I moje je duboko uvjerenje da gotovo svi (iznimka Lesar, za sada) radi prvenstveno i isključivo za vlastite guzice i njihovu udobnost. Dok raja bude glupa da vjeruje ikom od njih i skandira na njihovim banalnim okupljanjima, ništa se neće mrdnuti na bolje za raju.

    avatar

    18.07.2010. (10:22)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @odmak
    A Mateša, na njega si zaboravila? A Šimonović, kaj je s njim?

    @londra
    Ne znam je li ima nekoga koji misli da političari rade za narod, ali JA znam da ne rade.

    @izvorni
    Glede Lesara i ja tako mislim, no, recimo 80%, sam siguran kada mu se stranka dočepa vlasti da će se promijeniti. Ipak se najiskrenije nadam da je točnih onih 20% :-)!

    avatar

    18.07.2010. (13:55)    -   -   -   -  

  • TransformacijaSvijesti

    Ovo je još samo jedan od bezbroj dokaza da politika/političari nemaju nikakve sa služenjem narodu već samima sebi i njihovim podobnicima.
    Pokušajte se sjetiti jedne jedine stvari koju je politika učinila za narod, a da prije svega politika nije imala koristi od te mjere. Političari, politika ne vuče poteze u korist naroda, već u korist politike, a narod samo ponekad ima sreće pa pokupi mrvice. No političari su toliko vješti manipulatori i lažovi, da čak i mjere koje direktno štete narodu, proguraju pod izgovorom , narod će od toga imati koristi.. i onda još taj izmanipulirani narod plješce kad im se uduzmu neka od prava. Stvarno smo tupi (izmanipulirani) do bola.

    Ako političari kažu da nešto rade u našu korist, to znači da će nam ukinuti neka od prava, neku od sloboda koje još danas možemo konzumirati. Kad politika govori o izlasku iz krize, to znači da još nismo dotakli ni dno. Kad govore o nanesenoj šteti državnom poduzeću od dvije milijarde kuna, znači da je poduzeće oštećeno minimalno za četiri milijarde. Kad kažu da su sve stranke zajedno na izbornu kampanju potrošile 70 milijuna kuna, to znači da je toliko potrošio samo HDZ.

    Za sve što kažu da je dobro za narod, znači da je loše za narod. A za sve što kažu da je loše za narod, znači da je dobro. Danas ni jedna medijska kuća ne govori za ili protiv ulaska u EU , već govore "kad uđemo u EU". A tko to ulazi u EU, pa mi, oni koje nitko nije niti pitao dali želimo u EU, dali želimo stotine novih zakona/propisa/odredbi koje nalaže EU. Politika i mediji samo bruje o ulasku u EU, nitko ne priča o zakonima i propisima koji će nam biti nametnuti ulaskom u EU, što znači da svakim kršenjem,bilo zakona/propisa/odredbe budemo novčano kažnjeni. Ili jednostavno rečeno,ulaskom u EU dobivamo mogućnost za kršenje još nekoliko stotina zakona/propisa/odredbi, ali to i nije neki problem, tako i tako nemamo novca da bismo ih platili. :)

    U jednom od tekstova iz 1975. godine Bruno Bušić je napisao:

    “Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će nje, rodit će se slobodna Hrvatska kada padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni jedne države da
    je nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa Srbima, a možda i Turcima. Teret rata morat ćemo podijeliti svi podjednako... “
    “No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo
    pitanje – kako nas tad spasiti od nas samih?.. “

    avatar

    18.07.2010. (15:42)    -   -   -   -  

  • barba

    Nije 5700 Eura za bacit i jos zaposlis crnku, brinetu i plavusu kao asistente.

    avatar

    18.07.2010. (16:54)    -   -   -   -  

  • Gordy

    Al, kao i obicno, politicari su preglupi da shvate jednu stvar - onog trena kada su karte otvorene, tog trena pocnes propadati. Iako su zaslijepljeni potencijalnim 'uspjehom' vrijeme im je odbrojeno.
    Jeftine kurvice u akciji.

    avatar

    19.07.2010. (14:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...