Komentari

namerequired.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • catwoman

    Ako se ne varam, ovaj post si, osim svima nama, posebno posvetio @ semper contra, da se prisjeti kako ipak postoje političari koji se nisu prokurvali. Svaka čast za izboru, izvanredan post !

    Da ste pojećivali malo "paranoičnije" blogove, vidjeli biste kako postoje informacije o uporabi takih tehničkih znanja da se ljude, koji postaju interesantni svjetskoj političkoj eliti, ukoliko se ne daju lako potkupiti - jednostavno kanalizira - čipira i teledirigira, zato više Kosor ne pokazuje emocije, a imala ih je još na počecima ministriranja. Ja sam jednom bila žrtva copranja ( to ne spominjite na mom blogu, ta osoba zna za njega i ne želim da skuži da sam se zaštitila, pa da opet počne s novim metodama ), a to je u biti kanaliziranje drugim tehnikama, i da nisam od ranije dobro upoznata sa sobom zbog sklonosti ka samoanalizi, te da nisam imala Božje pomoći u vidu informacija koje mi je poslao preko prijatelja ( ili sreće, ateističkim rječnikom, svejedno ) - vjerojatno bih skončala u ludnici ili pokušavala glumiti normalnu sebe, kao što to sada radi premijerka, a nije jedina. Nedostatak ekspresije emocija znak je duhovne praznine, i takve su osobe doslovno opsjednute ili obzete, zato se mnogim političarima događa da se " pokvare " - neki doista padnu pod utjecaj lake zarade u lošem društvu, a onim tvrđima ušerafe neki prijamnik u mozak, ili im se sruši avion.

    p.s.

    he, he ... opet ću semperu to poslati kao forvardušu - nek' vidi kak' je to kada netko pili semper contra ... ;-)))

    avatar

    18.07.2010. (21:08)    -   -   -   -  

  • Name Required

    CW, pričekaj njegove godine prije nego što kažeš da pili. Citat sam našao oko 24 sata prije nego što sam pročitao njegov komentar. Vladu nisam doživljavao dok je bio živ. Sad mi je žao zbog toga; vidim da je čovjek ispred svog vremena, ili za sva vremena. Enivej - imam još par citata, ali neću ih još ispucati.... Strijepite! =)

    avatar

    18.07.2010. (22:14)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Ma, zezam se, @ semper i ja smo si dobri, pa se smijemo tako malo zafrkavati, ništa ti ne brini.

    Nisam niti ja tada obraćala pažnju na Vladu, tj. nisam ga čitala, već što bih čula na TV, a oni su već tada pazili da takve stvari ne idu na velika zvona ... moglo se samo čuti njegove govore upućene JNA generalima i sl, što je bilo u suglasno općem političkom stavu.

    cat

    p.s. nisam se ulogirala ovako da te pozivam na blog, nego sam brisala neki komentar, pa mi je ostalo ...

    avatar

    19.07.2010. (02:38)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ako hrvatski Sabor u tom pogledu ne donese odgovarajuće odluke i ne zaštiti Hrvatsku tako da čuva i razvija svoju osobitost, vlastitu fizionomiju, onda možemo očekivati sudbinu onih provincija koje o sebi niti odlučuju, niti imaju svoje djelotvorno mjesto u svijetu kojem pripadaju.

    Kako da donesemo "odlučujuće" odluke kada su takve odluke posljednjih tisuću godina uvijek donosili drugi. U Hrvata je istrijebljen gen za donošenje odluka jer su oni koji su ga imali ili bili fizički eliminirani ili su otišli u svijet gdje se taj gen cijeni.

    avatar

    19.07.2010. (22:03)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Pa znaš, @ semper, ovo je lucidno rečeno i ima istine u tome, no - možda geni mutiraju pod utjecajem transcendentalne meditacije ? Neki su tako izliječili misteriozne bolesti, pa možda jedino time možemo ponovno kreirati izvorni hrvatski genom ?

    avatar

    19.07.2010. (22:49)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @cat
    Možda da, a možda ne.
    Možda se takvi geni ponovo razviju u nekoga, pa taj Netko napravi Nekog novog s takvim genom, pa onda Taj opet nekoliko novih s takvim genima i ako ih ovi današnji bez takvog gena ponovo ne satru, ali ovog puta glupostima, kretenizmom i idijotizmima možda ćemo ipak dočekati Nekoga koji će moći donositi "odlučujuće" odluka.
    Zamršeno, kaj ne? :-))

    avatar

    21.07.2010. (22:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...