Komentari

kucazagorje.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • patuljak

    Super valjda bude na kraju sve dobro ispalo!

    avatar

    20.07.2010. (16:40)    -   -   -   -  

  • Kockica

    odlicni savjeti za nas buduce graditelje - zao mi je sto su se te neke stvari morale bas kod tebe prelomiti ali drzim fige da sto prije zavrsite. kada ste poceli tocno graditi? cini mi se da ti dosta brzo ide ili se varam?
    pozdrav

    avatar

    22.07.2010. (10:37)    -   -   -   -  

  • Sil

    pozdrav

    Pa počeli smo graditi mislim cca 1.7.2009 i do 15.8.2009 ( 3 dana temelji, čekanje da se suše 5 dana zidovi pa gredice i gornja deka pa cekanje da se suši, i tak za gornji kat i u 5 dana krov bio gotov)je sve bilo pod krovom, tako da mi nije baš jasno ono o sporoj gradnji ciglenih kuća-
    Druga stvar je što ostatak ide sporo ali najviše zbog toga jer se sad radi od plače, jednu godinu čemo još uvest struju eventualno prpremit nešto za grijanje, unutatrnji dio ali se večina špara za drugu godinu za fasadu i grijanje. Mada čitajući po forumima najbolje je napraviti roh bau i glazure i žbukanj.e u jednoj godini i onda druge godine flisnut fasadu i uselit se (dakako ako se ima financija:) .

    avatar

    22.07.2010. (20:59)    -   -   -   -  

  • kamena

    kupatilo je ukusno, sviđa mi se, ja jedino ne volim te viseće elemente, wc-e, bide-e itd, al' to je već stvar ukusa, a možda i "ćuka u glavi" ... ja želim biti čvrsto na zemlji, ha, ha, ha... a možda bi podni wc stao na onaj zid ispod prozora ?...

    avatar

    23.07.2010. (08:07)    -   -   -   -  

  • Sil

    pozdrav

    Pa stao bi ali bolja polovica je rekla jedno veliko NE (čak je dolazila opcija preuređenja prozora...ako nebi išlo na drugi zid::))
    Iskreno i ja sam bio protiv visečih stvari ali me na nekom sajmu prodavač(dobar očito:)) uvjerio da je to super stvar(dobro uvjerio je više moju polovicu) jedino što bih sad sigurno stavi neku ljepšu dizajnersku jer nije baš bilo predviđeno da se gleda školjka sa boka:)

    avatar

    23.07.2010. (13:27)    -   -   -   -  

  • kamena

    ma školjka ti skroz ok izgleda, a sigurno je to i praktičnije, recimo, za pranje poda, (ovo je sad iz ženskog kuta), meni je samo neki osjećaj da nije toliko sigurno, da se može odvalit' sa zida... a rekla sam ti "ćuci u glavi" :-))))))))

    avatar

    23.07.2010. (21:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...