Komentari

sickofitall.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • izvorni život

    Vili je tim manekenima dobro poručio. Nek se jebu. Dolaze uvijek kad je kasno a i tada prvenstveno kako bi sebe i svoje stranke izdigli. To nam ne treba.

    Krupni kapital nastavlja se probijati đonom u glavu kroz Varšavsku. Možda je sada vrijeme da se zagrepčani koji su u zg a ne na moru izađu rashladiti u Varšavsku. Volio bih tamo vidjeti 100 000 mirnih prosvjednika. Da sam bliže, nacrtao bih se u Varšavskoj s guštom.

    avatar

    15.07.2010. (14:20)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Mislim da će većina građana Zagreba, nažalost, "vu gorice" i uz gemištek zapjevati onu staru "još Hrvatska ni propala dok mi živimo!"

    Ideja da recimo građani i ostalih gradova i stanovnici ostalih naselja organiziraju sinkrone prosvjede u svim mjestima protiv "gulikoža" je naravno čista utopija. Moramo čekati da se i nama u našem toru nešto desi pa da onda i mi dignemo glas.
    "No tko će diognuti glas za mene kada sve odvedu" poznato je "mudroslovlje" jednog poznatog pisca (momentalno se ne mogu sjetiti imena).

    avatar

    15.07.2010. (18:19)    -   -   -   -  

  • Matti

    a jadne li policije, umjesto da štite svoje građane i možda čak ustanu zajedno s narodom oni hladno slušaju naredbe psihopata.

    avatar

    15.07.2010. (22:34)    -   -   -   -  

  • borut

    E, pa znas, ponekad novinari cak i ginu! Ni krivi ni duzni!

    avatar

    16.07.2010. (13:03)    -   -   -   -  

  • edo

    Kad bi mene zatvorilo, bio bi sretan. Barem bi imao priliku dobro nalemat one "hrvatske poduzetnike" u Remetincu, na čelu s glavnim bajom, Polančecom.

    avatar

    16.07.2010. (14:44)    -   -   -   -  

  • Neverin

    i novinar Novog Lista završio u buksi, kaže da su mlađi policajci negodovali i izustili da se to tako ne radi prema ljudima... eto čak i oni misle a zamišljamo ih ko poslušnike.

    avatar

    16.07.2010. (16:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...