Komentari

sagittaria.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Boros

    U potpunosti se slažem sa tobom. Koliko sam se za sada sam uvjerio pomoći od susjeda i nema baš neke (a nije da je i ja tražim, zapravo bježim od njih ko vrag od tamjana).
    I u mojem ulazu je sve puno penzića koji se znaju strateški okupljati na klupicama u parku sa pogledom na ulaz, tako da mogu dobro uočiti tko, i sa kime, kada ulazi ili izlazi.
    Osobno mislim da su organizirani bolje od bilo koje špijunske organizacije, dapače KGB ili CIA su nula za njih. Uvijek znaju sve čak i prije nego se nešto dogodi. Nekoliko puta me moja draga nešto pitala u vezi ulaza i ja sam je uputio na jednu od stalnih članica "klupice u parku" koja je naravno znala sve u detalje. Mene takvo nešto zgraža jer sam ja tip koji stvarno nezna kako mu se susjedi sa kata zovu (ok znam prezime i to kad se jako potrudim prisjetiti, ali imena nemam pojma).

    avatar

    19.07.2010. (14:11)    -   -   -   -  

  • Sagittaria

    @ Boros - Ja tijekom godina nekako zapamtim one koji žive ispod mene, ali one iznad... eeeeee...

    avatar

    19.07.2010. (21:05)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    hmmm...živjela sam u stanu..tipa..1 ulaz 4 stana..2 prizemlje/2 kat..ja na katu...e sad čovjek bi rekao divota...eh ali kad susjedi unatoč maleckoj kupaoni, sa ooogromnim prozorom...koji se može otvoriti...lufta svoje jutarnje...srr..khm da, veliku nuždu, na taj jedan jedincati hodnik sa stubištem...uhhh
    sad sam u kućici tik do šume, drvenoj, hrastovoj, starinskoj..ok..pokraj staraca..ah nema savršenstva...ali da, dobro mi je..jedino kaj susjed..ima tendenciju da uzgaja kokoši:(((..tak da...svejedno kućica mi je bolja opcija..

    avatar

    21.07.2010. (17:58)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    a za gospona njirića..pa ovak pošalji ga u naselje sopnica..pa nek prebroji mlade yuppie..tam uz socijalu, cigane i ptspiovce..pa da vidiš tolerancije..ahahahah dobar pokušaj...

    avatar

    21.07.2010. (18:01)    -   -   -   -  

  • ž

    Isto i kod mene. Super ste susjedi.

    avatar

    05.08.2010. (19:26)    -   -   -   -  

  • Sagittaria

    Više smo cimeri bili nego susjedi, ali tnx na komplimentu, ako si to mislio :-)

    avatar

    08.08.2010. (21:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...