Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ludlud

    Prokletstvo? Zar nisi do sad primijetio, to je prirodno kao disanje (to usklađivanje). :))))
    Lijepo da si se sjetio Frane.

    ;)))

    avatar

    15.07.2010. (04:23)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    Ima jedna anegdota vezana za Franu-kad sam ga sreo jedne godine u Komiži, bavio se u to vrijeme, pa recimo turizmum. Uglavnom organizirali su ture gumenjakom do Palagruže, što je put od nekoliko sati čak i brzim motorom. Onda je pričao kako svi furešti jednostvno nakon nekog vremena od mora i sunca zamru. onda se oni u jednom trenutku naglo zaustave i počno klanjati. Naime to se dogodi kad na horizontu prvi put ugledaju Palagružu, pa se odluče pokloniti "majci svih otoka".

    Frane je bio otok, živio otok, čak i u gradu. Rođen da piše nikad nije napisao dovoljno, ali je možda napisao sve što je trebalo.

    Dobro izdanje, već sam pobojao da će biti jedna od onih kiosk prevara, ali s ovaj put stvarno reprezentaivan komadić Škoja i lijepa posveta čovjeku i otoku.

    avatar

    15.07.2010. (09:11)    -   -   -   -  

  • edo

    To su one naočale, "pilotske", koje u uglu, na staklu, imaju ugravirano sitno Ray Ban, prijatelju. Ja ih i danas čuvam :)

    avatar

    16.07.2010. (13:07)    -   -   -   -  

  • bilo sto

    Jutros mi se baš čitalo članke o Poletu i Frani.

    U prvom blogu piše o knjizi koju nikada nije napisao i posuđenim uvezanim Poletima (koje nikada nije vratio). To me podsjetilo na uvezane Iskre (srednjoškolski list) koje sam mu posudio. Nikada ih nije vratio.
    Za Iskru se prvi puta popeo na binu u Studentskom centru..i primio nagradu Sedam sekretara SKOJ-a. Te godine su tu bili pokojni Rok Petrović, Riblja čorba ..drugih se ne sjećam. Ta famozna zlatna jabuka je dugo bila u prostoriji "komiteta" X gimnazije.

    Eto toliko.. malo sjećanja na Franu.

    avatar

    08.10.2015. (08:55)    -   -   -   -  

  • bilo sto

    Naravno, razlog posudbe tog kompleta "Iskre" je bilo pisanje knjige.

    Osobito dio "..kako sam volio malu Binduicu".

    Čo, kako naviru sjećanja....

    avatar

    08.10.2015. (09:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...