Komentari

gospa-moja.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • fra gavun

    Eee ovaj put si pogodila vrijeme baš kako valja. Lijep i ugodan odmor vam želim.:))

    avatar

    14.07.2010. (22:32)    -   -   -   -  

  • Julijana

    Neka ti je lijepo u Rogoznici!
    Lejtujem u Lokvi Rogoznici-ako tamo uopće budem stigla-količina pristiglih papira koje trebam odraditi prije godišnjeg me zaista obeshrabruje... Ali, Samo je u Bogu mir, a On će već pomoći da sve bude kako treba.

    Blagoslov i radost neka prate tebe i sve s kojima si!

    avatar

    14.07.2010. (22:57)    -   -   -   -  

  • Ema

    Uživaj u odmoru s Bogom i bližnjima:)

    avatar

    15.07.2010. (09:21)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Hvala na čestitki !
    Veselim se sa Vama i tako mi je drago da se u zajedništvu /sa obitelji ... i sa prijateljima .../ odmarate ... A razgovor sa Gospodinom u divnom okruženju na godišnjem odmoru kada imamo više mira /za sastati se sa sobom i sa dragima oko nas/ i vremena za poniranje u sv. Pismo, za razmatranje ... je više nego pravi odmor duše i tijela. Dao Vam Gospodin da se pravim uživanjem u godišnjem odmoru vratite svojim svakodnevnim poslovima i dužnostima ispunjeni i osnaženi. Hvala Mu !

    ... Povedimo Isusa na ovaj godišnji odmor, odmorimo se u njemu, potražimo ga u tišini daleko od ove svakodnevne užurbanosti i buke. Možda negdje u prirodi ili šetnjom kroz već tako lijepo razlistalu šumu ili u crkvi. Sjesti i dati si vremena, sabrati se, te zamoliti Isusa da nam pomogne sastati se s njim u svojim vlastitim dubinama. Provesti vrijeme s Isusom, reći mu sve što nas tišti, porazgovarati s njim i on će podići sav naš teret, naše brige, i nemire. On će nam darovati mir i radost i unijeti svjetlo u našu dušu. Kad dobiješ nutarnji mir i radost u svom srcu, možeš se odmarati ili ići na odmor kud te volja. Povesti obitelj i otputovati, sunčati se na toplim plažama, posjetiti stare dvorce i crkve, fotografirati se, ili jednostavno si uzeti vremena za posjet koji dugo odgađamo za nekog od prijatelja i znanaca ili stati sa susjedom kojeg inače samo letimično pozdravimo. To je odmor kakav nam želi Isus. Povedimo ga sa sobom, uhvatimo ga čvrsto za ruku, s njim zajedno, radujmo se čudesima prirode i budimo zahvalni za život ... /ne znam od kud sam ovo prepisala .../

    BVB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    15.07.2010. (17:00)    -   -   -   -  

  • mvko

    Hvala na morskim pozdravima - to je sve što ću imati od mora! Dok su djeca bila mala, išli smo i na more, ali sada više ne.
    Ništa mi ne fali ni doma, hladovina u kući je bolja od klime, a moliti i ćitati sv. Pismo - to svakako treba činiti i na moru i kod kuće.
    Pozdrav i zagrljaj

    avatar

    15.07.2010. (20:53)    -   -   -   -  

  • Helena iz središta srca

    Učinila si odličnu stvar otputivši se u Rogoznicu, mir i dobro i Božji blagoslov tebi i obitelji
    na odmoru, kao i inače.

    Lijep pozdrav!

    avatar

    15.07.2010. (22:50)    -   -   -   -  

  • Tamo gdje je srce

    Uživajte u odmoru na moru!
    Neka vas Bog uvijek prati!
    Poseban pozdrav ljubljenom đačiću : )

    avatar

    16.07.2010. (00:00)    -   -   -   -  

  • JADRANKA2612

    Ugodan ti odmor!

    avatar

    21.07.2010. (07:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...