jajca su još bolja ak imaš domaćeg špeka (pogotovo ak je onaj malo više bijeli neg crveni), pa prvo špek baciš na zagrijanu tavu, pa kad puste maščobu onda bubneš gore jajca ili kaj već :))))) ups, pa ja ne jedem meso :))))) ali sjećam se :)
13.07.2010. (11:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja sam 50% međimurac po mami, a 50% po tati ... kolko je to onda sve skupa !?!? u nedjelju smo jeli ovakve tikvice za prilog, kod staraca na ručku ....
13.07.2010. (16:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
he he he, obožavam ove tvoje kulinarske umotvorine :)))) fino sve al ta mast, kh kh...no dobro :))) za ove tikvice ti hvala ko bratu, zaboravila sam skroz da se to može i tak delati :)))
13.07.2010. (18:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nego, mene ovaj tvoj naslov sjetio na jednu zabavnu riječ iz mojeg kraja...onaj žarač za prčkat po drvima, pepelu i ognju mi u novom v. zovemo "popičak"...e sad si zamisli kako se kaže množini od tog predmeta :P
13.07.2010. (19:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
mmmm... i nemoj ti moje Međimurce (ja sam 50% Međimurka po mami)
12.07.2010. (23:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Predobro! Mljac! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
12.07.2010. (23:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Mislio sam kušat ali neću tralalala.:))))
13.07.2010. (00:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
nista bez jajci hehe..
13.07.2010. (07:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
htjela sam i ja probati ovaj recept, sad imam tikvica i svega. inače sam to već radila na slatko s jabukama i cimetom. veri gud :)
13.07.2010. (09:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
jajca su još bolja ak imaš domaćeg špeka (pogotovo ak je onaj malo više bijeli neg crveni), pa prvo špek baciš na zagrijanu tavu, pa kad puste maščobu onda bubneš gore jajca ili kaj već :))))) ups, pa ja ne jedem meso :))))) ali sjećam se :)
13.07.2010. (11:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Ovo s tikvicama i mi često radimo. I nemoj da te više čujem da su Međimurci škrti.
13.07.2010. (11:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
udvoje
Ama tak se kuha i jede, bez recepta, samo filing...ouoooo! A ovo je vječna klopa, za bogove.
13.07.2010. (15:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ZAO
ja sam 50% međimurac po mami, a 50% po tati ...
kolko je to onda sve skupa !?!?
u nedjelju smo jeli ovakve tikvice za prilog,
kod staraca na ručku ....
13.07.2010. (16:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
he he he, obožavam ove tvoje kulinarske umotvorine :))))
fino sve al ta mast, kh kh...no dobro :)))
za ove tikvice ti hvala ko bratu, zaboravila sam skroz da se to može i tak delati :)))
13.07.2010. (18:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kojotica
ovdje uvijek ima neš za prigrist :))
nego, mene ovaj tvoj naslov sjetio na jednu zabavnu riječ iz mojeg kraja...onaj žarač za prčkat po drvima, pepelu i ognju mi u novom v. zovemo "popičak"...e sad si zamisli kako se kaže množini od tog predmeta :P
13.07.2010. (19:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...