Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Para(ne)normalan!

    Zanimljiva ti je tablica, super si to pronašao! Nek se vidi, nek se zna!
    Najviše ide onima koji su najbezvrijedniji, prema tablici!
    Stravično je koliko malo ide za znanost, a koliko čujem u školama će povećati razrede mimo propisa njima toliko drage EU, tako će više učenika u jedan razredni odjel pa će nastavnici imati manje sati i manje plaće dok će učitelje otpustiti jer gube razrede.
    Pozdrav!

    avatar

    12.07.2010. (12:58)    -   -   -   -  

  • Gordy

    Interesantno, al mislim da bi ovakav sat mogao biti dobra stvarcica, da bi se nasim zaljubljenicima u europski novac, konacno otvorile okice :
    http://www.usdebtclock.org/

    avatar

    12.07.2010. (13:41)    -   -   -   -  

  • čitač bez bloga

    Našla sam se. Učitelj, policajac, vatrogasac. Kaže u Saboru da je Simona Gotovac idol za 80% mladih, mislim, u Zgb. Pitam se, što će onda škole i učitelji?

    avatar

    12.07.2010. (13:53)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...tablica je super! Trebala bi se o njoj očitovati jasno i nedvosmialeno, svaka stranka prije izbora. U kapitalizmu se ne plaća nešto za ništa, prema tome je sasvim razvidno tko tu štrlji...

    avatar

    12.07.2010. (22:21)    -   -   -   -  

  • zbunjen

    Hm, možda ću biti malo nepopularan sa svojim prijedlozima ali ima tu stvari koje bi se mogle ukinuti bez nekih loših posljedica po društvo.

    Recimo NK Dinamo, katolička crkva, vojnik u Afganistanu, HAZU. Zašto baš njih. Smatram da se NK Dinamo mora sam financirati a ako ne može neka zatvori butigu ili neka smanji premije nogometašima jer je besramno koliko oni koštaju.

    Slično bih rekao i za Katoličku crkvu. Izdržava se od milodara vjernika i nema potrebe da se još izdržava i iz državnog budžeta. Neka poradi na imageu i privuče što više vjernika.

    Zašto vojnici u Afganistanu? Zar nam nije dosta da ih imamo kod kuće? Koga će braniti u Afganistanu - hrvatske državljane???

    I na kraju HAZU. Ne bih imao ništa protiv nje da nije postala previše trula i beskorisna. Ako im se smanje prihodi možda i oni, kao što očekujem i od katoličke crkve, malo porade na lošem imageu.

    avatar

    13.07.2010. (01:01)    -   -   -   -  

  • Gordy

    @zbunjen
    Hehe, pravi ti je izbor.
    NK Dinamo je potreban, zbog one "kruha i igara".
    Glupu raju mora drzati u stanju omamljenosti i zabave na niskoj razini, zato je i TV i nogac potreban, da im kaze sto i kako da misle.
    Crkva je potrebna, jer joj je uvijek bio zadatak da od mase ljudi pravi poslusne ovce, sjedi uz samu vlast (jes da su ubili Isusa, posto je ipak bio revolucionar za njihovu konstrukciju moci, pa ga sada prodaju u novom ruhu), dok je NATO iluzija sigurnosti za razoruzanu i osiromasenu populaciju, i jos vise - izvor zarade za gospodare rate, izvor mladog i jeftinog topovskog mesa, i ponajvise - izvor stalnog plasenja teroristima, blokovima i neprijateljima. Kao i idealan teritorij za bacanje bombica, da bi njihov efekt plasio domacu (americku) populaciju i oduzimao joj jos vise ljudskih prava.
    A HAZU?
    Najbolji nacin da ugusis kriticku misao, znanstvene porive i pretvoris mladu inteligenciju u suplji dah - je da znanost institucionaliziras u skupini starih nekreativnih prdonja koji se bore za svoju poziciju.
    Sve uskladjeno, sve ima smisla, i sve na racun gradjana ;-)
    I jos uvijek daje rezultate.

    avatar

    13.07.2010. (10:21)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @gordy
    Da bi reč rekel...

    avatar

    13.07.2010. (19:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...