Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Lux 300

    Naravno da je nezaposlenost velika kada vlastima nije u interesu da ljudi imaju posao i normalno žive. Zaposlen čovjek je financijski neovisan što znači SLOBODAN čovjek i kao slobodnog njega se ne može tako lako ucjenjivati, strašiti drugim i drugačijm, manipulirati itd. Zato nijednoj stranci, ovdje nije u cilju imati društvo slobodnih ljudi.

    avatar

    06.07.2010. (15:28)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    ŽELJKO KOMŠIĆ POSJETIO MZ NEMILA - 4.srpanj -DAN BORACA !

    Općinska organizacija SDP BiH Zenica u saradnji sa Osnovnom organizacijom Nemila, u subotu, 3. jula/srpnja, bila je organizator centralne manifestacije obilježavanja 4. jula/srpnja -Dana borca.

    Ovim povodom MZ Nemila posjetio je i član Predsjedništva BiH i potpredsjednik SDP BiH, Željko Komšić, kojeg su mnogobrojni prisutni građani primili sa oduševljenjem. Član Predsjedništva je sa predstavnicima općinske i kantonalne organizacije SDP-a položio cvijeće na spomen-obilježju palim borcima antifašističkog Narodnooslobodilačkog rata.
    Prisutnim građanima prigodnim govorima o značaju ovog datuma obratili su se predsjednik OO SDP BiH Zenica, Said Mujkanović kao i predsjednik KO SDP BiH ZDK Mirsad Mešić.

    Član Predsjedništva BiH Željko Komšić je u svom obraćanju građanima poručio da ne dozvole da zaborav prekrije praznike kojima se slavi antifašizam, jer se BiH u svojoj historiji/povijesti dva puta susretala sa fašizmom; prvi put u II svjetskom ratu a drugi put od 1992-1995.

    Nakon obraćanja predstavnika SDP BiH, organiziran je prigodan kulturno-umjetnički program.

    avatar

    06.07.2010. (19:51)    -   -   -   -  

  • ambroz

    koga smatrate fašistima u periodu 1992-1995.

    avatar

    06.07.2010. (22:31)    -   -   -   -  

  • čovjek s penzijom

    ja kad su nesposobni vidi matišića juniora svi se otimaju za njega može imat 34 posla kad bi tio "jad i bijeda"

    avatar

    07.07.2010. (23:58)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    pa fašiste u periodu od 1992.-1995. zovemo one koji su pokrenuli rat i sukobe velikih razmjera na području općine i čitave bosne i hercegovine..prije svega fašisti su srpski agresori koji su počeli cijeli niz sukoba početkom domovinskog rata i koji su trajali do završetka.,pa potop hrvatski i bošnjački agresori na području ove nam države koji su agitirali za svoje i ničije drugo.,a zna se tko su fašisti .to su više -manje bili pojedinci koji su se zauzimali za svoju korist kako bi obmanuli ovo ili ono stanovništvo..političke organizacije s nacionalnim predznakom odličan su pokazatelj takve politike i takvog nedavno proživljenog ratnog stanja za koje se ona nenamjerno ali kako se može vidjeti namjerno borila kako bi se narodi od njih tijekom cijeli niz ovih godina otrovali i uhvatili se u neizmjenični krug svojih interesa doduše nacionalnih i mnogih kompleksija kojeg običnog europsko orjentiranog građanina ne zanimaju!

    avatar

    08.07.2010. (01:00)    -   -   -   -  

  • -U-

    Fasizam je postojao samo u Italiji kojeg je predvodio Benito Musolinni(Duce ili vodja) i rabio se iskljucivo samo za to podrucije dok nije zlocinac tito preuzeo vlast i ustrojio diktaturu u takozvanoj Yugi pa je on i njegov zlocinacki aparat kojem se i dan danas i nakon ovolikih dokaza o masovnim zlocinima od 45 pa na ovamo dici SDP-BiH, taj epitet pokusao usaditi nama Hrvatima koji nas je pratio i razarao skoro 50,godina,ocito da se pojedinci ne mire sa stvaranjem Nezavisne Hrvatske pa i sad rabe rijec fasist a koja se u pravom smislu rijeci moze prepisati samo zlocincu titu i njegovim izvrsiteljima koji i dan danas pokusavaju terorizirati Hrvatski narod u BiH a to je zasto ne reci S.D.P -BiH gnijezdo kriminala, kopiladi mutanata iz mijesanih brakova ili koji su u mijesanom braku, zlocinaca ili sinovi tih istih sto su cinili zlocin nad neduznim narodima 50,godina jednom rijecju jad i bijeda, to bi bio odgovor na gore navedeni upit tko su fasisti i ne samo u periodu 92-95 vec 45-2010.

    avatar

    08.07.2010. (15:31)    -   -   -   -  

  • Kolovođa

    Nemogu zato sto ga ne traze

    avatar

    13.07.2010. (10:54)    -   -   -   -  

  • -U-

    Ja jebem sam svoju majku i sestru, zato sam ovako nakaradan

    avatar

    14.07.2010. (16:01)    -   -   -   -  

  • .

    ???

    avatar

    23.08.2010. (17:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...