Komentari

mrscvorovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • marchelina

    :)))))

    đavle dabili đavle

    avatar

    01.07.2010. (14:45)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    jedna naša poznanica imala je sličnih problema...odbijala je tipove, a dvojica se okolo hvalila da su bili sa njom...onda na nekom rodjendanu kaže ona prvom : "Marko, čujem da si me jebo, ali ja se ništa ne sjećam, bit će da sam bila pijana...", Marko pocrvenio pa se počeo izvinjavat...a ona nastavi : "A i ti Mate san čula da si bil sa mnom, valjda bilo slabo kad se ne mogu sjetit..." Iza toga se ni oni koji su bili sa njom nisu usudili zucnut :P

    avatar

    01.07.2010. (19:56)    -   -   -   -  

  • svegapomalo

    He ovo je sve ovako kao što je sunce što nas grije na nebu jedno. Ja sam postala udovica u 45 godini i mislila sam da me moje godine i višak kilograma štite od ovakvih napadača. Ma ni to nije neki štit. Neki dan mi je jedan mlađahan, vršnjak mog sina, pred tim istim sinom bacao zavodničke poglede i još glasno rekao da "svaka roba ima svoju mušteriju", pa valjda i ja od preko pedeset godina i sto kila. E, ja ti u zadnje vrijeme ima lijek za takve tipove.Odmah ih zamolim, nježnjo trpćući okicama da mi budu žirati za kredit. Ni jedan se više nije pojavio poslije tog sudbinskog upita. Eto lijeka za sve sretno same, koje to i dalje žele biti.

    avatar

    01.07.2010. (22:57)    -   -   -   -  

  • primakka

    ko će s tobom živit kad ti izdaju savjetnik o pravilnoj strategiji jakih žena;-))

    avatar

    02.07.2010. (12:45)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Marchi marchi, kisić hagić

    Kojotice, neki strašni muškići vrludaju tuda

    Svega pomalo, sreća je relativn, ali svaka roba doista ima svoju mušteriju.

    Primakka, kaka nevjera u budućnost! Ne bojim se ni dolinom smrti proći dok znam žicat socijalnu pomoć...

    avatar

    02.07.2010. (13:05)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    eto te konacno i na kulerskoj listi :). idem citat dalje kod marceline na portalu. a do tada, jos jedan savjet koji izgleda jako pali kod muskih....nedavno je jedna upecala, za vezu, tipa rijecima: necu djecu, ocu samo dobar seks pa kolko traje :D.....krenuo seks, puno njega a nebih se cudila da ce tolko vjezbe urodit i pravim plodom :D

    avatar

    05.07.2010. (17:59)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Fina tema, dala bi se začiniti raznim primjerima. Ali nema frke, princip je isti, sve su ostalo nijanse: Svakom liku objasniš da ti se nemre useliti ni u stan ni u srce, stan mali a deca mala i u tvom su srcu; Pa ako vas sve skupa primi sebi, mooože. Normalno da neće. Pa upornijega dosadnog, brzo upoznaš sa djecom, nek plati sladoled, kaj, šta ima veze: ako je tako posebno dosadan, veliš - viš, ovaj striček mami hofira - to mlađem detetu, a starijem - gle, stari ti nije valjal, misliš da bi ovaj duhoviti gospodin bil dobra zamjena?
    Svaki zbriše, e, ni ne čeka da te upozna dalje. Ako je posebno uporan, pitaš moju Sanju, ona na sve ima seksi odgovor koji svakog bez iznimke porazi zauvijek.
    Ustvari, jednom sam čak rekla da sam ostavila muža jer sam lezbača, ha, ha, ha. Ne, hvala, za ovaj život muškaraca je dosta. Da ne bih zaboravila muške fore, imam sina za podsjetnik.

    avatar

    07.07.2010. (20:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...