Komentari

shuro.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • sharpshooter

    Bitno je da ti lijeva ruka bude totalno opuštena, i u liniji s lijevom nogom (ako si dešnjak). Zglob se ne smije zakretati. Niti u ludilu ne koristiti snagu da dobiješ pušku u centar, jer dolazi do pogrešaka. Isto tako okidanje je vrlo bitno, malo jači impuls na okidaču i sve odmah ode k vragu. BTW ko ti je trener?

    avatar

    01.07.2010. (11:37)    -   -   -   -  

  • Shuro

    Hvala na savjetima. Na ovome s lijevom rukom ću morati još poraditi, pogotovo na zglobu. Pušku pokušavam u centar dovesti stavom, ali problem je što mi stav još nije izgrađen pa uvijek nakon zauzimanja stava (nesvjesno) korigiram i rukama. Okidanje pomalo savladavam, ali još uvijek mi se zna zalomiti "forsiranje". Srećom sada uglavnom već znam i prepoznati kad napravim takvu grešku pa onda znam i zašto je rezultat loš.

    avatar

    13.07.2010. (15:11)    -   -   -   -  

  • lovac luka

    Jako losi rezultati.Pokusaj promjenit pusku i streljivo,ak ne bude rezultata ni tad nije to onda sport za tebe prijatelju.

    avatar

    05.10.2010. (21:56)    -   -   -   -  

  • Shuro

    :-D
    Istina, streljivo nije vrhunsko. Puška nije top model i vrhunski pripremljena, ali mislim da je oboje dovoljno dobro da dobar strelac uglavnom ne izlazi iz 8. Dakle greške su do strijelca tj. mene. No ne pada mi napamet mijenjati sport. Užitak mi je ipak važniji od rezultata, a to što se ne mogu mjeriti s vršnjacima koji pucaju 10 i više godina me isto ne uzbuđuje nakon 4 treninga. No hvala na kritici. Uvijek je dobro čuti drugo mišljenje makar sviđalo nam se ili ne. Nadam se da ćeš tu i tamo iskomentirati još poneki post s možda malo više detalja.

    avatar

    06.10.2010. (11:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...