Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • zrin

    Ostavke!

    avatar

    30.06.2010. (06:41)    -   -   -   -  

  • zrin

    Gade mi se,ne mogu ih vise smisliti.Prokleti lopovi.To su neljudi.Doci ce dan kad ce ih stici istina.Istina je najmocnije oruzje.Ubija bez baruta.Povijest ne oprasta izdaju.Hrvati su do bola strpljivi.Ti lopovi su su unazadili Hrvate,ali ce im doci kraj.Tuzbe protiv svih njih podnosite bez oklijevanja,ne cekajte nista,samo u glavu.Za njih treba glogovi kolac,a ne samo olovka.

    avatar

    30.06.2010. (06:55)    -   -   -   -  

  • Bibi

    Kada je u Hrvatskuj podignut ustanak protiv fašizma?

    avatar

    30.06.2010. (13:59)    -   -   -   -  

  • Anonimno

    Nikada.

    avatar

    30.06.2010. (14:02)    -   -   -   -  

  • Zd

    @ CBK
    Ma kao navodno u fusnotama na str. 500 (NOB u Dalmaciji, zbornik dokumenata knjiga 1.) me referira na Zbornik dokumenata bla, bla, bla Vojnoistorijskog instituta o nekakvim gerilcima koji su 29., a ne 27. uletili u Srb, a ja uzmem njihovu kronologiju kad tamo nema tog datuma da se išta dogodilo vezano za komunjare u Hrvatskoj, pa sam izgubio volju, uglavnom, iz dokumenata na 203, 381. i 382. prvonavedenog zbornika je i budaletini jasno da su to bili četnici i da su talijanski časnici za to znali (budući da su oni to i inicirali) unaprijed, pa sam izgubio volju za daljnjim potraživanjem. Eto, "antifašisti" slave fašiste i taj Omčikus Pajo, to je bio četnički komandant, a što reći nego da si potpuno u pravu i da se navedeni mogu sramit kad bi znali kako!
    P.S. Koliko tih svakodnevnih sramota ima, čovjek bi pomislio da će postati imun na njih-kad ono-ništa, ali to je već upit za @ Peronju Panonskog (on "voli" takve stvari analizirati).
    Eto, samo da se javim, lijep pozdrav
    Bog i Hrvati

    avatar

    30.06.2010. (14:36)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Bibi

    Slovenska povjesničara Vodušek-Starič, čiji su oba roditelja bili u partizanima, tvrdi da je NOB bio samo trik sa ciljem izvođenja Oktobarske komunističke revolucije, a da ustanka protiv fašizma nije ni bilo, osim u propagandi na riječima.

    avatar

    30.06.2010. (14:41)    -   -   -   -  

  • david

    Bravo za slovensku povjesničarku Vodušek-Starič!!!

    Lijepo je tu i tamo čuti malo istinitih podataka "iz prve ruke",

    avatar

    30.06.2010. (20:25)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Navedeni likovi bi trebali dati ostavke i zbog mnogih drugih stvari. A, ako oni neće dati ostavke, trebali bismo im mi uručiti.

    p.s.

    Na Novoj Politici objavljen je Vaš prethodni post, zajedno s još nekoliko njih slične tematike.

    Pozdrav !

    avatar

    01.07.2010. (00:47)    -   -   -   -  

  • Anonimno

    Da li se Hrvatska ikada pobunila protiv fašizma?

    avatar

    01.07.2010. (08:19)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Anonimno

    Hrvatska se pobunila protiv srpskog fašizma 1990./1991. godine, i pobijedila fašiste (četnike) ali danas vlastodršci vraćaju četnike na mala vrata.

    @catwoman

    Da, slažem se, i zbog mnogih drugih stvari su navedeni likovi trebali dati ostavke, a mi bismo im u svakom slučaju trebali uručit otkaze, jer mi smo narod, s obzirom da nemaju osjećaj za moralno-političku odgovornost.

    Pozdrav!

    avatar

    01.07.2010. (10:37)    -   -   -   -  

  • Anonimno

    Ako sam dobro shvatio, do 1990./1991. Hrvatska nije imala ništa protiv fašizma, a tek 1990. prepoznaje srpski fašizam. Takođe ni danas nije antifašistička zemlja jer "vraća četnike na mala vrata".
    U stvari, Hrvatska je bila antifašistička zemlja samo u periodu od desetak godina 90-tih?

    avatar

    01.07.2010. (11:30)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Anonimno

    Ispravni zaključak, ali treba znati i da se srpski fašizam počeo buditi dolaskom komunističkog diktatora Slobodana Miloševića u Srbiji, 1987. godine, i da su srpski komunisti ušli sa srpskim fašistima u koaliciju protiv Hrvatske jer su znali da hrvatskim osamostaljenjem odlazi u nepovrat i hrvatski teritorij na koji su srpski komunisti i fašisti bacili oko, inspirirani Memorandumom "Srpske akdemije nauka i umetnosti" koji je pisala skupina srpskih marksista, među kojima i otac od današnjeg predsjednika Srbije, Borisa Tadića koji je sad veliki "prijatelj" sa predsjednikom Ivom Josipovićem, a taj "Mamorandum" SANNU je u stvarnosti velikosrpska verzija od Hitlerova manifesta "Mein Kampf" (ako se dobro sjećam, o tome Memorandumu je pisao pokojni hrvatski novinar Srđan Španović čiji je partizanski djed strijeljao četničkog vođu Dražu Mihailovića).
    Dakle, ispravan je zaključak da je Hrvatska bila antifašistička samo u periodu od desetak godina 90-tih, ali nažalost nije ujedno bila i antikomunistička, tako da nije u konačnici postala demokratska i pravna država jer su formalno borbu protiv srpskog fašizma vodili bivši komunisti i udbaši, ali u tajnosti su surađivali sa srpskim komunistima od Slobodana Miloševića, pa i kad su bile u pitanju politički motivirane likvidacije hrvatskih branitelja kao Ante Paradžika, tu je CRO-Udba (ili još zvana i Udbo-Mafia) usko surađivala sa srpskom Udbom jer su se srpski komunisti i četnici jako plašili Hrvatskih obrambenih snaga (HOS) tako da je predsjednik Tuđman odlučio likvidirati HOS kako bi se mogla podijeliti Bosna i Hercegovina, i kako se srpski komunisti i četnici više ne bi plašili i živjeli u strahu. (Postoji dokument koji je u hrvatskom tisku već objavljen o prepisci jugo-udbaša (Juda) iz Hrvatske sa srpskim udbašima u Beogradu o likvidacijama hrvatskih branitelja, u kojemu udbaši iz Hrvatske izvješćuju svoje kolege srpske udbaše u Beogradu da su uspješno likvidirali Antu Paradžika, kojega nazivaju "fašistom"). Upravo je HOS vodio glavninu borbe protiv srpskih fašista na svim frontovima za vrijeme rata odnosno velikosrpske agresije, ali i Zbor narodne garde je na pr. likvidirao Šešeljeve fašiste u Liki, tzv. "Bele orlove" koji su klali hrvatske civile.
    Što se tiče razdoblja do 1990./1991. godine, Hrvatska do tada nije kao država postojala jer je bila okupirana u okviru totalitarne komunističke Jugoslavije tako da se Hrvatsku nije pitalo je li ili nije antifašistička zemlja jer nije de iure ni de facto postojala, ali u Drugom svjetskom ratu su Hrvati prepoznali srpski fašizam ili četništvo koje se 1941. spojilo sa partizanštinom pa se s partizanštinom posvađalo da bi 1944. skoro svi četnici pristupili partizanima, tako da je nastala simbioza jugoslavenskog komunizma i velikosrpskog četništva pod vodstvom "druga" Tita, a 1987. srpski komunisti odvajaju četništvo od jugosalvenske ideologije i počinje simbioza srpskih komunista sa srpskim fašistima, i ta simbioza danas vlada u Beogradu jer odvjetnik od pokojnog premijera Zorana Đinđića, Srđa Popović, je rekao u razgovoru za njemački tjednik Der Spiegel da je "međunarodna zajednica spriječila rasvjetljavanje politilčke pozadine premijerova ubojstva"... i "da su se u Srbiji u koaliciji sa Borisom Tadićem i njegovom Demokratskom partijom na vlast vratili kadrovi od SLobodana Milođevića" odnosno da se Srbija vratila na velikosrpske pozicije iz Miloševićeva doba!! S tom i takovom Srbijom premijerka Kosor i predsjednik Josispović super surađuju, što znači da cijelom narodu spremaju štrik oko vrata, jer nije da ne znaju da se Srbija od danas vratila u Miloševićevo doba!!

    avatar

    01.07.2010. (13:21)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @zrin

    Kako mislite da se podnesu tužbe protiv svih njih? Zar ne znate da Hrvatska nažalost nije pravna država i da nikakve sudske tužbe nemaju ama baš nikakve koristi?

    avatar

    01.07.2010. (13:27)    -   -   -   -  

  • Anonimno

    Da je, kojim slučajem, Hitler živ siguran sam da bi tvrdio da je zlano doba demokratije i napretka Nemačke bilo od 1933. do 1945. godine.

    avatar

    01.07.2010. (13:49)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Anonimno

    Ne bi Hitler to tvrdio da je živ jer ovaj neuki lukavi nesvršeni akademski slikar s brčićima, čije prezime je Nostradamus pisao "Hister" (što znači Dunav), upozorivši u 16. st. na njegovu pojavu u 20. st. kao onaj koji će zapaliti svijet i kojemu će "kurva" (to se odnosi na Zapad) zabiti nož u leđa, iako ga je ta "kurva" dovela 1933. na vlast, jer Hitler je, dakle, mrzio demokraciju, smatravši to anglo-američkom stečevinom koja je štetna za njemstvo, a da njemstvo ima staru germansku tradiciju izabiranja jednog vođe na narodnim skupštinama koji onda programira jedan program koji se pod vodstvom "Führera" ispunjava itd. No, da je za totalitarni nacional-socijalizam, a što predstavlja germansku verziju slavenskog boljševizma (Lenjin, Rusija, crveni Oktobar) koju je Hitler ukrao od Lenjina i implementirao u njemačku politiku pod geslom da se "neprijatelja najbolje tuče vlastitim oružjem", mislio da predstavlja zlatno doba Njemačke, to je istina da je mislio, kao što su ondašnji Nijemci, dakle, većina njih, mislili da je Hitler novi mesija, a knjiga "Pisma Hitleru" to zorno dočarava (jedino je jedan Jehovin svjedok napisao Hitleru hrabro pismo, upozorivši ga da, ako će i dalje ubijati Jehovine svjedoke, da će Bog njega i njegovu partiju NSDAP nemilosrdno kazniti), a što je zanimljivo, niti jedan Nijemac koji nije javna osoba neće za Hitlera nikada reći niti jednu ružnu riječ, ni dan danas. Hitler je inače obožavao bosanskog Srbina i socijalista Gavrila Principa jer je ovaj likvidirao Franju Ferdinanda kojeg je Hitler smatrao "dekadentnim", i da je u Austro-Ugarskoj Monarhiji forsirao Slavene u odnosu na Germane odnosno Nijemce., s tim da je Hitlera pak obožavao jedan episkop Srpske pravoslavne crkve, odajući mu priznanje da je hrabri narodni vođa koji će uništit Židove, a Hitler ga je odlikovao najvišim nacističkim odlikovanjem 3. Reicha.
    Inače, vidim po pisanju da si Srbin, pa ne znam je li se slažeš s mojim komentarima o srpskom komunizmu i fašizmu, ili si pobornik demokratske Srbije od Zorana Đinđića koja je u međuvremenu likvidirana jer je njegov nasljednik Boris Tadić ušao u koaliciju sa miloševićevcima odnosno njegovom Socijalističkom partijom, a zna se da je Slobodan Milošević, dakle, ondašnji predsjednik Socijalističke partije, naručio Đinđićevo ubojstvo od srpske specijalne policije, a što je u kriminalističkoj istrazi potvrdio Miloševićev šef tajne službe Srbije, Rade Marković.

    avatar

    01.07.2010. (14:23)    -   -   -   -  

  • Anonimno

    Ko razume shvatiće.

    avatar

    02.07.2010. (11:07)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Anonimno

    Točno tako :-)

    avatar

    02.07.2010. (11:55)    -   -   -   -  

  • xy

    @anonimno

    Jakako....jašta...ceo će svet da te razume...

    avatar

    03.07.2010. (12:33)    -   -   -   -  

  • Elf

    Čestitke na fenomenalnoj igri Njemačke na svjetskom prvenstvu u nogometu u Južnoafričkoj Republici!

    Prvo smo naprašili Engleze sa 4:1, a danas je pala i "velika" Argentina 4:0!!!

    Vidim Njemačku na pobjedničkom postolju u nedjelju 11. sprnja :)

    avatar

    03.07.2010. (20:04)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Elf

    Njemačka je na SP u Južnoafričkoj Republici pokazala svoj veliki potencijal i nogometno znanje, nadogradnju igre i uzlet iz utakmice u utakmicu, čak i protiv Srbije je Elf pokazao kako se bori ranjeni lav;-) Srbiji je za utjehu što je u jednoj utakmici s minimalnim rezultatom prednosti pobijedila, ako ne novog svjetskog prvaka, a ono sasvim sigurno finalista ovog svjetskog prvenstva. Procjenjujem da će Njemačka u polufinalu pobijediti Španjolsku, a da će novi svjetski prvak postati Urugvaj, ili, ako u finalu budu igrali Nizozemska i Njemačka, onda bi novi svjetski prvak bila Njemačka, i to na dan obljetnice genocida u Srebrenici koji su snage bosanskih Srba pod zapovjedništvom zločinca Ratka Mladića počinile uz pomoć Miloševićeve Srbije.

    avatar

    04.07.2010. (10:57)    -   -   -   -  

  • xx

    ti si čovječe psihopata. mora da svaku noć imaš noćne more sanjajući srbiju.

    avatar

    04.07.2010. (14:11)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @XX

    ... A ti si čovječe nepismen, jer ja ne kritiziram Srbiju nego velikosrpske zločine, a to je valjda velika razlika ili je za tebe to isto?

    avatar

    04.07.2010. (18:28)    -   -   -   -  

  • Slobodna Republika Hrvatska

    Previše pristojno je napisano nije ona nikakva gospođa.

    avatar

    08.07.2010. (17:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...